GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay [ Welcome to Jungle! ] [09.05.2020 17:00'da AKTİF!]

Başlatan #FEK, 14 Nisan 2020, 11:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Alıntı yapılan: Ergin - 04 Mayıs 2020, 16:29:05
Başarılı olacağından şüphem yok çoğu samp oyuncuları tarafından tanınan insanlar  daha açılmadan burayı öneriyorlar. Yotuberların desteği ile iyi reklam yaptınız discord sunucusuda epey insan var tahminimce bu gün açılışta 200 kişiyi rahatlıkla geçersiniz. Bir sorum var? Sunucu yeni açıldığı için birliklere oyunculara yardım edilecek mi? nasıl bir yardım yapılacak?
Evet, yardım yapılacak bunlar nasıl yardımlar olacak güzel soru. Birlik desteği sistemimiz bulunuyor, ev-araç-iş yeri gibi sistemsel olan her şeyi birliklerin üstüne verebiliyoruz. Bu sayede istediğimiz destekleri verebiliyoruz. İş yeri, araç veya ev bu tarz rol yapacakları ortam taraflarına sağlanacak.

Turkz

Merhaba arkadaşlar, sunucuyu aktif ettik giriş sağlayabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlık ve aksaklıklardan dolayı saat 19:00'da oyunda olan 2 kişiye silah skini hediye edeceğiz, sizlerde kazanma şansı için oyuna giriş sağlayın! İyi roller.

Dave

dün tüm önyargımı bir köşeye bırakıp sunucuya girdim, girmeye çalıştığımda 83 kişiydi. acaba ben mi haksızlık yapıyorum diye düşündüm ve gerçekten düşündüğüm gibi olsaydı tanıtımda özür dileyecektim. tam bir curcuna ortamına girdim. önce anti-hile sisteminizi indirdim, sistemi indirmeme ragmen gta_sa dosyasını acın diyordu, actım ve hatayla karsılastım. sonrasında clienti kapattım giris yaptım, saskına dondum. burdan once anlatmam gerekenler de var. karakter basvurusunu random bir sekilde doldurdum ve bekledim. aradan 2 dakika sonra basvurum onaylandı. gercekten hızlıydı cunku okumadan yapmıssınız cunku her yere random bir sekilde doldurdum. neyse sunucuya girdim, giris yap ekranı yok. random yerlere tıklayarak giris yaptım, oyun lagdan gecilmiyor, oyuncular spawn noktasında birbirini yumrukluyor. ilk acılısta sorunların cıkması normal de bu kadar sorunun olması da ne bilim yani dicek bir sey bulamiyorum. sonrasinda sunucu kapandi, beta bakim diye bir sunucu adiyla kilitli sekilde actilar. sunucunun adi BETA. Oyle bir modu BETA nasil olabiliyor ben anlam veremedim.

30 level olmasına da bir sey diyemiyorum. 2 milyon para var uzerinde Kas seviyesine falan diyecek bisey de yok. Admin powerın anasını aglatmıssınız. merak ettigim sey, o kadar kapalı tutup ne eklediniz? sadece isim degistirmekten baska, insanlar bu kadar (low tayfa) beklerken eightborn yazısını silip caelornia bla lba yapmak dısında eklenen sey nedir?

#FEK

Kardeşim eleştirine gerçekten hayran kaldım, lag dediğin sunucunun sebebi https://media.discordapp.net/attachments/707294829985661008/707296080328654938/cats.jpg
Bunun gibi 11 tane adamın vurmesı, ne ekledin dediğin 7 saat boyunca kayıp verileri düzeltmek için uğraştık. Neden mi 30 levelim? Sistemleri, paydayleri test ediyoruz neden mi kas seviyem var? Kas seviyesini test ediyoruz, role giriyor muyum oyuncularla? Hayır, gidipte çatışacak değilim. İşiniz gücünüz boş eleştiri yapmak. Ddos saldırılarından dolayı evet, lagımız var ama buna yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Giren kişiler gayet memnun, bu Ddos'a rağmen oynuyor yani boş bir eleştiri yaptığınız açık ve net.

Dave

elestirim bos falan degil ama sanırım bos kafayla okuyorsun. modun zaten hazır, onca gundur bakımdasın neyi test ediyorsun. 2 milyon parayla yani neyi test edebilirsin ki, 30 level ile neyi test edebilirsin mesela. hayir yani sanki 29 level oyuncu var 30. leveli test ediyorsun. madem test edeceksin bunu localhostunda acıp test et, insanların hevesleriyle oynama. sunucu 15 dk acık 23 saat 59 dakika kapali. ktonu acma tarihin de 14 nisan, 14 nisandan beri test edemeddin mi, mod zaten hazır yani. bir sey merak ediyorum o modu rezil etmek icin kac para bayildin sadece bunu merak ediyorum

Shuffer

Öncelikle, Yaptığınız 30 seviye saçma bir davranış, elinizde bulunan moda bir şeyler eklemenizi beklerdim, Eski sunucusunun cache ip'sini değiştirerek sizin ip'nizi yazdım ve oyunu giriş yaptım, Yalan olmasın 20 yada 25 dosya ancak yüklemiştir. Çok merak ediyorum, acaba onlarda ne eklenildi? Kendinize skin mi eklediniz?, Sistemleri tanıtımları dahi Örneğin MDC sistemi Kendiniz yapmışcasına MDC tamam Şu tamam gibi paylaşmışsınız. Spawn noktası misal, Karakteri yaratırken, İlk başta Fort Carson olarak gözüküyor, bunu dahi değiştirmeden postalamışsınız, Bu modda emeği geçen herkesin emeklerine tamamen saygısızlık yapıldığını düşünüyorum Üzgünüm. Discord sohbetiniz troll doluydu, giriş yaptığımızda herkes banlanmışım şu olmuş diye yazmaktaydı, Beta olarak açmanız zaten ayrı gülünç bir şey diyemiyorum bile ona. Her neyse, Üzgünüm Eightborn-RPG evet belirli sebeplerden kapatıldı ama sizin yaptığınız onun anısını öldürmek olmuş. Caelornia.com yazınca ya da CaelorniaRPG yazınca emek vermiş olmuyorsunuz. Kitleniz eski Eightborn oyuncularının bir kesimi onlarda sadece bu mod için oynadıklarına eminim, belki brazda arkadaş çevriniz, Her neyse, üzgünüm tavsiye etmiyorum. Esen kalın.

#FEK

Saldırılardan ötürü sunucumuzda alt yapı ve makine değişikliği oldu artık yeni IP adresimiz 45.158.14.119:7777 sizlerde cache dosyalarınızı değiştirerek giriş sağlayabilirsiniz!

#FEK

Alıntı yapılan: Shuffer - 06 Mayıs 2020, 04:14:40
Öncelikle, Yaptığınız 30 seviye saçma bir davranış, elinizde bulunan moda bir şeyler eklemenizi beklerdim, Eski sunucusunun cache ip'sini değiştirerek sizin ip'nizi yazdım ve oyunu giriş yaptım, Yalan olmasın 20 yada 25 dosya ancak yüklemiştir. Çok merak ediyorum, acaba onlarda ne eklenildi? Kendinize skin mi eklediniz?, Sistemleri tanıtımları dahi Örneğin MDC sistemi Kendiniz yapmışcasına MDC tamam Şu tamam gibi paylaşmışsınız. Spawn noktası misal, Karakteri yaratırken, İlk başta Fort Carson olarak gözüküyor, bunu dahi değiştirmeden postalamışsınız, Bu modda emeği geçen herkesin emeklerine tamamen saygısızlık yapıldığını düşünüyorum Üzgünüm. Discord sohbetiniz troll doluydu, giriş yaptığımızda herkes banlanmışım şu olmuş diye yazmaktaydı, Beta olarak açmanız zaten ayrı gülünç bir şey diyemiyorum bile ona. Her neyse, Üzgünüm Eightborn-RPG evet belirli sebeplerden kapatıldı ama sizin yaptığınız onun anısını öldürmek olmuş. Caelornia.com yazınca ya da CaelorniaRPG yazınca emek vermiş olmuyorsunuz. Kitleniz eski Eightborn oyuncularının bir kesimi onlarda sadece bu mod için oynadıklarına eminim, belki brazda arkadaş çevriniz, Her neyse, üzgünüm tavsiye etmiyorum. Esen kalın.
Alıntı yapılan: #FEK - 05 Mayıs 2020, 21:26:36
Kardeşim eleştirine gerçekten hayran kaldım, lag dediğin sunucunun sebebi https://media.discordapp.net/attachments/707294829985661008/707296080328654938/cats.jpg
Bunun gibi 11 tane adamın vurmesı, ne ekledin dediğin 7 saat boyunca kayıp verileri düzeltmek için uğraştık. Neden mi 30 levelim? Sistemleri, paydayleri test ediyoruz neden mi kas seviyem var? Kas seviyesini test ediyoruz, role giriyor muyum oyuncularla? Hayır, gidipte çatışacak değilim. İşiniz gücünüz boş eleştiri yapmak. Ddos saldırılarından dolayı evet, lagımız var ama buna yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Giren kişiler gayet memnun, bu Ddos'a rağmen oynuyor yani boş bir eleştiri yaptığınız açık ve net.
Merhaba eleştirileriniz için tekrardan teşekkürler, sunucu modelleri için ne beklediğinizi çok fazla merak ediyorum. Model dediğiniz şey genel olarak skinlerdir zaten buna istinaden MDC sistemi demişsiniz, o bu demişsiniz. Biz modu satın aldık, içerisinde ufak tefek istemediğimiz minik buglar bulunuyordu bunları fixledik + olarak bulunmayan feedback mesajlarını ekledik. Bug dediğimiz eightbornda izin verilen, sunucunun kendi işleyişi hakkında polisin kendini kelepçelemesi gibi. Yani bahsettiğiniz saçma olayları bir türlü anlayamıyorum yok bakımda kalmış, yok bunda. Eleştirilerinizi önemseriz ama bu karalama olmadıkça.

Dave

dogru son yazdıgından sonra da bir sey beklemek aptallik olur

#FEK

Sunucumuz aktif olmasıyla birlikte yaşanan aksaklık ve gecikmelerden dolayı saat 19:00'da oyunda olan herkese 5.000$ verilecek yanına ek olarak 1 kişiye 100TL 1 kişiye 50TL 1 kişiye 35TL değerinde OOC market bakiye çekilişi yapılacak! Saat 19:00'da sende girmeyi unutma karakterin yoksa hemen başvurmak için https://forum.caelornia-roleplay.com/ !

#FEK

IP adresimiz 51.195.39.74:7777 olarak güncellenmiştir, saat 19:00'da oyunda ol ve kayıplar için karşılanacak parayı kaçırma. Ek olarak büyük çekiliş saat 19:00'da!

doom

Sunucu makinesine vurulduğu için makinenizi geliştirmeniz gerekiyor gibisinden hakaret etmeden eleştiri yapanları discorddan banlıyorsunuz eightborn modunda bir değişiklik yapmayıp bizim güncellemelerimiz gibi paylaşım yaptıklarını bile saymıyorum, herkes gibi eightborn gibi bir sunucu olur diye katılacaktım ancak sırf tarafsız kendilerini geliştirmeleri gerektiği gibisinden eleştiri yaptığım için ban attılar sebeplerini başka bir arkadaşıma sorduğumda cevapları şöyle oldu sunucuyu discordda kötülemekmiş.

Eleştiri kabul etmeyen sunucu bir yere gelemez kimse 10/10luk bir insan değil herkesin eksikleri var bu bütün sunucular içinde geçerli bu eksikleri yapılan yorum/eleştiriler ile öğreniceksiniz, büyük ihtimalle bu yorumuma beni düşürücü ve birçok yanıt yapıp kendinizi haklı göstericek nitelikte olucaktır diye düşünüyorum.

Onun dışında sunucu açıldı, ilk açılışta 80 kişi oldu kişi ile alakası yok sunucuya vurukuyordu lag doluydu makine fiyatını bilmiyorum ama fek adlı arkadaş sunucu makinesi 700tl kimse vuramaz gibi bir sohbet yapmıştın güvence vermiştin discordda sunucu açıldı ne kadar vakit olduğunu bilmiyorum kısa süre içerisinde kapatıldı sunucu açıldığında ise cj atanlar mı birbirini kovalayanlar mı diyelim etrafta zıplayarak koşan adamlar ne varsa gördük sunucu hard adı ile açılmıştı. Yönetim ekibi eleştirilere sürekli olumsuz yanıtlayıp kendinizi sütten kaşıktan bir sunucunuz olduğu algısını bırakın.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 15:37:10 Raifaksuu

KorayUygun

samp platformunda 7 seneye yakın süredir varım ve hayatımda her türlü arkadan bıçaklamayı yaşadım. fakat fek tarafından yaşadığım bir başkaydı. lsrp'ni̇n eski̇ mapi̇ olan ve oradan türeyen bi̇r bi̇na objesi̇ni̇n etrafını geliştirerek bi̇r itfaiye departman binası yapmıştım. rina roleplay adli sunucu i̇le çalıştığım i̇çi̇n mapi̇mi̇ koydurdum ve orada kullanılıyor. fakat kalender adinda bi̇r mapper ve bu sunucuya çalişiyor ayni zamanda... gelip benim mapi̇mi̇ sormadan aliyor ve bunu bi̇le bi̇le sunucuya koyuyor... sunucunuzda kendi̇ni̇ze özgü şeyler kullanin. bu güne kadar gta multi̇ hep kendi̇ne özgü sunuculari koydu ve yaydi. fakat si̇zi̇ hala nasil barindiriyor belli̇ deği̇l. gta multi̇ eki̇bi̇ kanit i̇sterse atarim... fakat konunun burada durmasina gerek yok, zaten copy paste... komi̇k durum.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 18:17:17 Enkei Sebep: İletinin tamamını büyük yazmak yasaktır.

#FEK

Alıntı yapılan: KorayUygun - 08 Mayıs 2020, 06:14:08
samp platformunda 7 seneye yakın süredir varım ve hayatımda her türlü arkadan bıçaklamayı yaşadım. fakat fek tarafından yaşadığım bir başkaydı. lsrp'ni̇n eski̇ mapi̇ olan ve oradan türeyen bi̇r bi̇na objesi̇ni̇n etrafını geliştirerek bi̇r itfaiye departman binası yapmıştım. rina roleplay adli sunucu i̇le çalıştığım i̇çi̇n mapi̇mi̇ koydurdum ve orada kullanılıyor. fakat kalender adinda bi̇r mapper ve bu sunucuya çalişiyor ayni zamanda... gelip benim mapi̇mi̇ sormadan aliyor ve bunu bi̇le bi̇le sunucuya koyuyor... sunucunuzda kendi̇ni̇ze özgü şeyler kullanin. bu güne kadar gta multi̇ hep kendi̇ne özgü sunuculari koydu ve yaydi. fakat si̇zi̇ hala nasil barindiriyor belli̇ deği̇l. gta multi̇ eki̇bi̇ kanit i̇sterse atarim... fakat konunun burada durmasina gerek yok, zaten copy paste... komi̇k durum.

O map sunucuya koyulmadı "Kalender" adlı mapper arkadaş map showroomunda paylaşmış. Sen biz yönetim ekibi üyelerine veya bana gelerek bunu söyleseydin eğer o map hiçbir yere koyulmazdı fakat şu an ne olursa olsun, kim ne derse düşünsün koyacağım. Üstelik kendi paylaşmadığın mapi kolay kolay kimse çalamaz.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 18:18:16 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.