GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay [ Welcome to Jungle! ] [09.05.2020 17:00'da AKTİF!]

Başlatan #FEK, 14 Nisan 2020, 11:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Neden Caelornia Roleplay'i açıyorum(z)?

➥ Merhaba arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, size biraz yeni sunucumuzdan ve neden sizlere bir sunucu açmak istediğimden bahsedeyim.Bu sunucuyu açmaya karar vermeden önce o kadar çok kafa yordum ki her şeyin kusursuz olmasını istiyordum o yüzden geç kalınmış bir proje.Bu platformda on yıl gibi bir süredir bulunuyorum ve sizin de tahmin edebileceğiniz üzere bir sürü sunucu gördüm, çoğunda bulundum.Hepsinde rol yapma fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü ROLEPLAY kavramı bizim için o zaman çok yeniydi ve büyük bir iştahla rol yapmaya çalışıyorduk.Çok iyi hatırlıyorum toplam sayımız otuz kişiyi geçmez iken bile çok güzel eğlenip zaman geçirebiliyorduk.Ben şimdi de o ruhu ve heyecanı size yaşatmak istiyorum, SA-MP platformu artık daha geniş bir kitleye ulaştığı için bunu daha kolay ve en iyi şekilde sağlayabileceğimize inanıyoruz.Yaşadığımız bu kadar tecrübe ve deneyim ile bunu başarabileğimizin farkındayız o yüzden böyle bir girişimde bulunduk.Önceliğimiz sizler için çeşitli rol kaynağı ve rol ortamları sağlamak yani eğlenceli vakit geçirmeniz için elimizden gelen her şeyi dökeceğiz.Bunun için biz üstümüze düşeni yapacağımıza emin olabilirsiniz size ise keyfini sürmek kalıyor.Tabii sizden de bazı ricalarımız var, kiminiz bu platformda emeği geçmiş veyahut tecrübe sahibi olan insanlarsınız.Hepimiz sizler gibi bu tecrübe ve deneyim ile tanışmış olamayız bu yüzden aramıza yeni katılmış ve katılacak olanlara yardımcı olmak bizler kadar sizlerin de görevi olduğunu düşünüyorum.
''SA-MP'' kavramı ile uzun süredir tanışmış olanlar farketmiştir ki burada sadece oyun oynamıyoruz aynı zamanda yeni arkadaşlık ve dostluklar ediniyoruz ki sizin de bunu bildiğinden eminim.Bunun en büyük örneklerinden birinin ben olduğunu söyleyebilirim çünkü bu platformda tanışan ve uzun süredir bağını koparmayıp size bu sunucuyu açabilmemiz bir tesadüf değil.

Caelornia Roleplay yönetim ekibi?

➥ Yönetici ekibimiz özenle birlikte toparlanıp, genel olarak işinin ehli kişilerden oluşmaktadır. Roleplay kavramında uzun süreçler geçirmiş, olgun, hızlı ve ekip çalışmasına uyumlu bir ekibimiz bulunuyor. Burada bulunan yönetim ekibiyle aranızda hiçbir mesafenin olmayacağına inanabilirsiniz, belirli saygı kriterleri içerisinde her yöneticiyle görüşüp problemlerinizi çözebilecek, dilerseniz sohbet ederek aramıza katılabileceksiniz.

Hedefimiz neler, ne istiyoruz?

➥ Genel olarak istediğimiz şeyler şu şekilde, herkesin ve her sunucu yönetiminin istediği gibi bizler de kaliteli bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.
Unutmayalım ki bir eğlence platformundayız, oyun oynuyoruz. Kimsenin kalbinin kırılmadığı oyun içerisinde role girdiğinde en üst düzeyde ciddiyet
sağlayarak rollerine önem verdiği ve dayanışmanın olduğu bir sunucu. Bu yıllarda bir sunucuyu açıp sürdürebilirliğini getirmek zor, zamanla neler
olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu son projemiz değil zaman içerisinde devam ederek FiveM'e geçiş sağlamayı düşünmüyor değiliz. Sizlerin bize olan
rehabeti ve bize olan desteğinizle birlikte bunları aşabileceğimize inanıyoruz.

Hangi kitleye hitap ediyoruz?

➥ Hangi kitleye hitap ediyoruz?
 Roleplay kavram ve bilgi yeteneğinin ortalama düzeyin üstünde olan bir kitleye hitap etme durumundayız, bu kitlenin altında olan roleplayerlar dışla-
-nacak mı yoksa banlanacak mı diye soracak olursanız. Hayır, rol eğitimi konusunda yetkili kadromuzda bir ekip kurulacak, bu ekiple kişilere destek
sağlanarak ortalama düzeye getirilmek için ne gerekiliyorsa yapılacak. ( Eğer kendileri istiyorlarsa. )

Dipnot; Sistem tanıtımlarını Buraya tıklayarak adresimizden inceleyebilirsiniz.
Oyun içerisinde olacak mapleri görmek istiyorsanız discord sunucumuza girmeyi unutmayın!

Caelornia Roleplay Forum Adresi: https://www.caelornia-roleplay.com/

Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 04:37:54 #FEK Sebep: Konu ön eki eklenmiştir.

Gaviria

Mag

Vendettanın ülke adı hmm.. Başarılar

Gaviria

Umarım sizde "Anti hilemiz sağlam krdşm gel hile sok totomu veriyom" vesaire demezsiniz. :)

#FEK

Alıntı yapılan: Mag - 14 Nisan 2020, 12:13:50
Vendetta'nın ülke adı değil, yukarıda genel olarak açıklamayı yaptım. Caelornia bir eyalettir ve California'nın oyuna yansıtılmış hali olarak geçer.

Alıntı yapılan: undefined
*Sistemler kısmı güncelleniyor
Telefon sistemi eklendi. ✔️
MDC sistemi eklendi. ✔️
Birlik sistemi eklendi. ✔️
Ünlü sistemi eklendi. ✔️
Otel sistemi eklendi. ✔️
Radyo sistemi eklendi. ✔️
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 13:33:20 #FEK Sebep: spam iletiler birleştirilmiştir.

Levi

Spam iletiler göndermemeye özen gösterelim lütfen.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

S W E S T

kelly

Tanıtım sade ve hoş, uzun soluklu olması dileğiyle...

I want everything

Sulozzy

Eamon

Alıntı yapılan: #FEK - 14 Nisan 2020, 12:24:53
Alıntı yapılan: Mag - 14 Nisan 2020, 12:13:50
Vendetta'nın ülke adı değil, yukarıda genel olarak açıklamayı yaptım. Caelornia bir eyalettir ve California'nın oyuna yansıtılmış hali olarak geçer.

Alıntı yapılan: undefined
*Sistemler kısmı güncelleniyor
Telefon sistemi eklendi.
MDC sistemi eklendi.

Caelornia Vendetta'nın uydurduğu bir eyalet ismi kardeşim.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

#FEK

Alıntı yapılan: Vestro - 14 Nisan 2020, 12:55:41
Başarılar. alt taban Eightborn mu?
Evet, modun üstünde geliştirmeler yapılıyor.

Buzz

Wonderland

Caelornia ismi olmamış. Vendetta RPG senaryosunda geçen bir şehir ismi. Daha özgün olmalısın.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020