GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

KONU KİLİT YENİ KONU AÇILDI

Başlatan CaddeRp, 10 Aralık 2017, 15:26:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CaddeRp

Alıntı yapılan: NecipGulen - 10 Aralık 2017, 16:26:52

Çok fazla admin varken birşeyler olacağını sanmıyorum dostum ben sana şimdiden söyliyeyim düzgün bir ekip kurup atılmalısın. Umarım sunucun tutar. Başarılar.

Yorumun İçin Teşekkürler İlerki Zamanlarda Ekibi Düzenliyecem.

Perseus

WantedAlone

Neden her yoruma teker teker cevap vererek POST kasıyorsunuz? Yapmayın. Böyle düşünceyle zaten tutmaz. Loyal RP tutmadı, isim değiştirmek asla tutturmaz.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

CaddeRp

Alıntı yapılan: WantedAlone - 10 Aralık 2017, 17:05:16

Neden her yoruma teker teker cevap vererek POST kasıyorsunuz? Yapmayın. Böyle düşünceyle zaten tutmaz. Loyal RP tutmadı, isim değiştirmek asla tutturmaz.

Loyal Rp'yle Alakamız yoktur. '' Sky '' Hiç Yoktur.  Cadde Rp Ayrı Bir Sunucudur.

Sadece Mod Aynı Zaten Mod Yakın Zamanda Değişecektir.  '' Yorumun İçin Teşekkürler ''

Jarveus

Alıntı yapılan: ReDDooM - 10 Aralık 2017, 15:43:11

Tutacağını düşünmüyorum,başarılar.

Acemi ekipler hakkında yorumlarını iyi tut. Acemiliklerin de ki hataları ustalıklarını getirecek :)
Not ; burası için geçerli değil :)

CaddeRp

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Aralık 2017, 18:12:05

Acemi ekipler hakkında yorumlarını iyi tut. Acemiliklerin de ki hataları ustalıklarını getirecek :)
Not ; burası için geçerli değil :)

Yorumun İçin Teşekkürler. :)

bozy

Oyuncuları size çekecek, diğer sunucularda olmayan farklı bir fikriniz veya sistemleriniz olsaydı sizi desteklerim diyeceğim de çok sıradan ya kusura bakma xD

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

UtHo

Kardeşim insan başarılar der bitirir.Niye öyle birşeyi umut ediyorsun?
Adamlar belki tutturacak nerden biliyorsun?

pag

Alıntı yapılan: UtHo - 10 Aralık 2017, 19:05:50

Kardeşim insan başarılar der bitirir.Niye öyle birşeyi umut ediyorsun?
Adamlar belki tutturacak nerden biliyorsun?

Umarım tutar ve beni utandirirlar o halde :)

NecipGulen

Sunucunuzda böyle yönetim ekibi olması gerçekten çok garip.. Sunucunun user bakımından tutacağını sanmam. Admin kadrosu olarak (10 kişi) oynarsınız artık. Yaptığınızda yemek yediğiniz kaba tükürmektir. Mysql dosyanızı yüklemenize bile yardımcı olan bendim. Kendi projeme rağmen yardım ettim size. İyilikten maraz doğar sözü kendini yineledi.

zerolite

portta 1 tane 7 eksik port:7777 olmalıydı

CaddeRp

Alıntı yapılan: NecipGulen - 10 Aralık 2017, 20:17:15

Sunucunuzda böyle yönetim ekibi olması gerçekten çok garip.. Sunucunun user bakımından tutacağını sanmam. Admin kadrosu olarak (10 kişi) oynarsınız artık. Yaptığınızda yemek yediğiniz kaba tükürmektir. Mysql dosyanızı yüklemenize bile yardımcı olan bendim. Kendi projeme rağmen yardım ettim size. İyilikten maraz doğar sözü kendini yineledi.

Zaten Dün Duyuru yapmıştım Admin Kadrosu Sıfırlanacak Diye.

Umut52!

Serverde haksızlık dolu,bi adam oyunu bıraktı diye banladınız aynı şekilde bende bırktım diye banladınız ve adamların arkasından ana/bacı/abla vs. herkese sövdünüz başka serverlere giderek emek hırsızlığı yaptınız,serverda bazı kişileri sebepsiz banladınız,serverin tutacağını düşünüyorsanız,BRAVO.

Kira

Ben Sami ts3den neden banladınız beni?

darkshadow

Alıntı yapılan: Kira - 12 Aralık 2017, 20:45:58

Ben Sami ts3den neden banladınız beni?
Banınız Açıldı Lütfen TS Adresimize Gelin.