GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beyond Roleplay - Red County Life

Başlatan Eamon, 02 Haziran 2019, 23:08:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Sunucuya girdim bir süre rol yaptım ortamı biraz gözlemleme fırsatım oldu, açık konuşacağım sunucuda şu sorunlar var(amacım sizleri kötülemek değil sadece sorunlar hakkında uyarmak) :
- Sunucu 45-50 kişiyken yaklaşık 10 aktif yetkili var fakat raporlara çok uzun bir süre sonra bakılıyor.
- Sunucu sistemleri çok yetersiz, anti hile sistemi zayıf hileciler ortalıkla rahat rahat dolanıyor.
- Yetkililerin günahını almak istemem fakat sanırım biraz AP yapıyorlar.

Eamon

Alıntı yapılan: Vanquish - 11 Ağustos 2019, 18:30:19
Sunucuya girdim bir süre rol yaptım ortamı biraz gözlemleme fırsatım oldu, açık konuşacağım sunucuda şu sorunlar var(amacım sizleri kötülemek değil sadece sorunlar hakkında uyarmak) :
- Sunucu 45-50 kişiyken yaklaşık 10 aktif yetkili var fakat raporlara çok uzun bir süre sonra bakılıyor.
- Sunucu sistemleri çok yetersiz, anti hile sistemi zayıf hileciler ortalıkla rahat rahat dolanıyor.
- Yetkililerin günahını almak istemem fakat sanırım biraz AP yapıyorlar.

Yorumun için teşekkürler, yorumuna biraz değiniceğim.

Öncelikle sistemlere değinelim, sistemsel olarak pek bir eksiğimiz yok, olması gereken bir çok sistem zaten mevcut fakat tabiki ortaya çıkan buglar vesaire olabilir bunlar zaten gün içerisinde fixleniyor.

Hile konusunda biraz haklısınız çünkü oynadığımız oyun samp ve hilenin önüne geçilmiyor.
Bunun için zaten oyun içerisinden karakter başvuruları yapılıyor dolayısıyla sunucuya girişler admin ekibi tarafından kontrol ediliyor.

Admin Power konusunda sadece şunu söyleyebilirim sana, bir adminin yetkisini kötüye kullandığını şuana kadar görmedim. Örnek olarak kendine silah verme, ev veya araç verme gibi. Bu tür yetkiler zaten Lead Admin ve üzeri kişilerde mevcut onun dışında eğer bir admin yetkilierini kötüye kullanıyorsa bizlere bildirebilirsiniz. Bİzim her şeyimiz oyunculara açık zaten, örnek olarak admin şikayetleri.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

zeroo

DracDonix

ARGE vermeye devam ediyorum sunucunun geliştirilmesi lazım gün geçtikçe insanlar sıkılacaktır forumunuz'da ki arge lerimi dikkat'e almanızı isterim ;)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eleanor

Aktif rol ortamı dönmüyor, bot atildigini düşünüyorum. Sahibi Real iyi yonetemiyor, iyi yönetilmeyen sunucudan hiçbir şey olmaz. Fazla vakti kalmadi yakinda kapanır. Başarılar demiyorum, bu egolu adminlerinizle ve iyi yonetemediginiz ekiple iyi sanslar

DracDonix

Alıntı yapılan: Eleanor - 14 Ağustos 2019, 10:06:36
Aktif rol ortamı dönmüyor, bot atildigini düşünüyorum. Sahibi Real iyi yonetemiyor, iyi yönetilmeyen sunucudan hiçbir şey olmaz. Fazla vakti kalmadi yakinda kapanır. Başarılar demiyorum, bu egolu adminlerinizle ve iyi yonetemediginiz ekiple iyi sanslar
Sunucuyu girip oynadin mi? Neler oluyor neler donuyor az mantik yuruterek su forumda ileti atin tuturmussunuz bot diye sunucuda cogunluk meslek yapmakta ama elbette biraz aranir iseniz rol yapabilirsiniz kendiniz rol cikarta bilirsiniz

Eamon

Alıntı yapılan: Eleanor - 14 Ağustos 2019, 10:06:36

Evet sunucuya bot atıyoruz ve kendi kendimize oynuyoruz, üstelik bu siteyede reklam vs için boşuna para ödedik. Sana şuan cidden gülüyorum, sunucuya bot atıp boş işlerle uğraşacak vaktim yok. Adminlere egoist diyorsunda şuan senin yazdığın yoruma bakılırsa asıl egoist görünen sen gibisin kusura bakma hiç. Sunucuya bot atsaydım 20 değil en az 50 60 kişi çekirdi şuan sunucu. Bayram sebebiyle şuan oyuncu sayımız düşük. Bot atıp kendi kendimize oynasaydık emin ol aylık sunucunun makinesine o kadar para vermezdim.
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 19:31:55 Real.

ReaT

Üzülerek söylüyorum yönetim çok acemi, ekonomi çok dengesiz, evler kasabanın dışında map yetersiz ve kasabaya uymayan araçlar var.
Umarım yazdımlarımı ciddiye alırsınız :)
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2019, 04:21:11 ReaT

DracDonix

Alıntı yapılan: ReaT - 15 Ağustos 2019, 04:18:16
Üzülerek söylüyorum yönetim çok acemi, ekonomi çok dengesiz, evler kasabanın dışında map yetersiz ve kasabaya uymayan araçlar var.
Rol ortamları sadece köyde dönmüyor şehir'de,de rol döndürebilirsiniz.

ReaT

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ağustos 2019, 10:28:58
Onca şeyden sadece buna takılmanız üzücü.

Eamon

Alıntı yapılan: ReaT - 15 Ağustos 2019, 14:54:20
Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ağustos 2019, 10:28:58
Onca şeyden sadece buna takılmanız üzücü.

Yönetim ne konuda acemi? Ekonomi neye göre dengesiz? Hangi sunucularla bizi kıyışladın da bu kanata vardın. Evler kasabaların dışında demişsin, evlerin yüzde 99'u kasabada ve belki bazı kişiler evlerini kasaba dışına taşımış olabilir. Sunucuda 1 - 2 saat vakit geçirip, yönetim kadrosunu daha iyi tanımadığın halde öylesine yorum atıyorsun.

Zeta

Tasarlanış ve fikirlerin sunulması video ve konsept anlatışı on numara. Oyun içi sistemlerin diğer sunuculara göre rollere etki açısından yetersiz olduğunu gördüm. Onun haricinde rol anlayışı sunucu içerisinde görülebiliyor. Kolay gelsin.

Eleanor

Yönetimi asiri kötü, yonetemiyorlar. Basında ki arkadaş bütün sorumluluğu kendisine almış, alt kademe hiçbir vasfı yok. İyi yönetilmeyen sunucu kapanır, net. Bot attiginizi düşünüyorum yarı yarıya, atmayın. Kendinizi kandirirsiniz. Düzgün rol ortamı yaratın. Çöküşünüzü keyifle izliyorum....

Eamon

Alıntı yapılan: Eleanor - 20 Ağustos 2019, 13:45:59
Yönetimi asiri kötü, yonetemiyorlar. Basında ki arkadaş bütün sorumluluğu kendisine almış, alt kademe hiçbir vasfı yok. İyi yönetilmeyen sunucu kapanır, net. Bot attiginizi düşünüyorum yarı yarıya, atmayın. Kendinizi kandirirsiniz. Düzgün rol ortamı yaratın. Çöküşünüzü keyifle izliyorum....

Az ötede kin besle.

caparol

Alıntı yapılan: Eleanor - 20 Ağustos 2019, 13:45:59
+1