GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BeyazSancak Hırsız Polis ~ www.beyazsancakhp.com ~ 185.122.203.118:7777

Başlatan nighthunter36, 07 Kasım 2018, 21:56:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ercan

Öncelikle başarılar..

2 ay kendini boşuna yormuşsun.Bu sistede Mod galerisinde var dostum daha geliştirilmiş hali.

155

laéx

Alıntı yapılan: ercan0696 - 07 Kasım 2018, 23:34:15

Öncelikle başarılar..

2 ay kendini boşuna yormuşsun.Bu sistede Mod galerisinde var dostum daha geliştirilmiş hali.

Katılıyorum daha geliştirilmiş versiyonları mevcut sitede.

nighthunter36

Alıntı yapılan: JudaX - 07 Kasım 2018, 23:30:14

2 Aydan beri siz bunun için mi uğraşıyordunuz ? bende sizden daha çok şey beklerdim, tutmaz.  :maalesef:

Bu arada sunucunuza "con" koruması ekleyin canım olmaz ki böyle.  :hm:

Elimizden geldiğimizi önümüze koyuyoruz,  4 veya 5 kişinin yapabiliceği şeyi biz 2 coder ile yapıyoruz.

nighthunter36

Alıntı yapılan: ercan0696 - 07 Kasım 2018, 23:34:15

Öncelikle başarılar..

Modumuz %70 sı bizim tarafıdan kodlanmış ve %30 u bazı modların içinden destek alınırak yapılmıştır. Zaten şuanda sunucumuz BETA sürümündedir, en kısa sürede yenilikler eklenicektir.

nighthunter36

Alıntı yapılan: 155 - 08 Kasım 2018, 00:21:31

Sunucun isminde sanki biraz özentilik görüyorum  :hayir:

Dostum daha Alsancak adlı bir sunucu olduğunu bile bilmiyorduk nasıl  özentilik yapabiliriz? Bizler bu sunucu ismini bir ekip arkadaşımın önerisi ile koyduk ve ekibce hoşumuza gitti.

155

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 08 Kasım 2018, 15:45:29

Dostum daha Alsancak adlı bir sunucu olduğunu bile bilmiyorduk nasıl  özentilik yapabiliriz? Bizler bu sunucu ismini bir ekip arkadaşımın önerisi ile koyduk ve ekibce hoşumuza gitti.

Koymadan önce araştırma yaparak koysaydınız

Public

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 08 Kasım 2018, 15:45:29

"Bilmiyorduk" sözüyle çıkmayın buralara,sunucu açarken az çok araştırma yapsaydınız zaten anlardınız.Ismi koyup 'bilmiyorduk' demeniz hiç inandırıcı değil.

'En La Cumbre'

5YPEXE

Öncelikle kendi gördüğüm eksiklikleri sıralayayım.

1- "Ünlü Youtuberlere reklam vereceğiz." demek yerine PawnoTürk'e reklam vermeyi ve hostedtab almayı akıl edemediniz mi?
2- Konunuz da doğru Türkçe kullanılmamış bu yüzden bile insanlardan - puan yiyebilirsiniz.
3- Beta sunucusundaki bir sunucu oyunculara açık hale getirilemez. Sadece BETA oyuncuları giriş yapabilir.
4- Bütün her şey discorddaki insanların beklemesiyle olmuyor. İnsanların sizin arkanızda olduğunuzu hissedip bir anlık gaflete düşüp o insanlara güvenerek sunucu açarsınız fakat.. O sunucu tutmayınca da çok üzülürsünüz. Bütün her şeyinizi "Bizi bekleyen oyuncularımız var" kelimelerine bağlarsanız gerçekten emeğinize yazık olur. Umarım olur da insanları şaşırtırsınız bize en iyi halinizi gösterirsiniz.

Saygılarımla!
Son düzenlenme: 08 Kasım 2018, 19:55:12 5YPEXE

Lonnely

Ne olacağı bilinmez, fakat başarılar dilerim umarım ritim tutturursunuz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Melih.

Sunucuda çok hile var geçen bir girdim adam beni fırlattı bune arkadaş böyle  :@

kadirbaskan5484

TR_irfan.