GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BeyazSancak Hırsız Polis ~ www.beyazsancakhp.com ~ 185.122.203.118:7777

Başlatan nighthunter36, 07 Kasım 2018, 21:56:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nighthunter36

Yakında güzel bir trailer geliyor!

BeyazSancak Hırsız Polis sunucusu sizler yanii oyunuclarımız açıldı. Bizler ilk bu işe girerken ADALET  ile giriş yaptık.Elimizden geldikce adaletli olmaya ve oyuncularımızı kırmamaya çalışıyoruz.Oyuncularımız için herşeyi yapmaya çalışıyoruz.Genelde ping seviyeniz 60 ın altında olup sizlere iyi hizmet sağlamaya çalışmaktayız.Sunucumuz BETA olarak vizyona girmiş bulunmaktadır. Sizleri aramızda görmek isteriz ve menuniyet duyarız. Şunu da belirtmek isterim ki, sunucuya verdiğiniz emekler hiç bir zaman çöpe gitmicektir.

IP:
185.122.203.118:7777   | samp.beyazsancakhp.com

Site:

Discord:

» Ev sistemi

» Araç sistemi

» Soygun sistemi

» Soygun level  sistemi

» Terörist level sistemi

» V.I.P sistemi

» Eroin sistemi

» Ot sistemi

» Çete sistemi

» OtoBilgi sistemi

» Anti-Hile,bot,ping,reklam vb. sistemleri

» Ve birçok sistemler bulunmaktadır.

Tecavüzcü

uy****rucu Satıcısı

Silah Satıcısı

Suikastcı

Hacker

İnsan Kaçakcısı

Gaspcı

Terörist

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

juqi

laéx

Başarılar dostum bu ortamda  bu sunucunun tutacağını sanmıyorum.İnşAllah beni şaşırtırsınız.

nighthunter36

Alıntı yapılan: Pesimist - 07 Kasım 2018, 22:25:42

Yönetim ekibi berbat, tutmaz heveslik sunucu.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Yönetim ekibinin içini görsen birbirine kitlenmiş ve ayrı bir ortamı vardır. Herhangi bir heveslik sunucuda değildir, heveslik olsa 2 ay uraşmazdık.
Son düzenlenme: 07 Kasım 2018, 22:35:33 nighthunter36

nighthunter36

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 07 Kasım 2018, 22:28:10

Başarılar dostum bu ortamda  bu sunucunun tutacağını sanmıyorum.İnşAllah beni şaşırtırsınız.

Değerli yorumun için teşekkür ederiz, toplamda 30 veya 40 a yakın Discord'dumazda sunucuyu bekleyen oyuncularımız mevcuttur. Gerekirse ünlü youtuberlarada tanıtım yaptırıcağız.

laéx

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 07 Kasım 2018, 22:32:02

Değerli yorumun için teşekkür ederiz, toplamda 30 veya 40 a yakın Discord'dumazda sunucuyu bekleyen oyuncularımız mevcuttur. Gerekirse ünlü youtuberlarada tanıtım yaptırıcağız.

Dostum Discord üye sayısı,sunucuya giren üye sayısıyla bambaşka bir şey.Ünlü Youtuberlara yaptırsanız bile max 20 kişi gireceğini düşünüyorum.

nighthunter36

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 07 Kasım 2018, 22:35:06

Dostum Discord üye sayısı,sunucuya giren üye sayısıyla bambaşka bir şey.Ünlü Youtuberlara yaptırsanız bile max 20 kişi gireceğini düşünüyorum.

Yorumun için teşekkür ederiz.Bu sunucu 10 da görse yinede açık kalıcaktır. Hiç bir oyuncunun emekleri boş boşuna gitmiyecektir.

laéx

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 07 Kasım 2018, 22:37:14

Yorumun için teşekkür ederiz.Bu sunucu 10 da görse yinede açık kalıcaktır. Hiç bir oyuncunun emekleri boş boşuna gitmiyecektir.

Dostum kötü niyetle söylemiyorum, bunu bilmeni isterim.Sadece heveslenerek açtığını düşünüyorum.Ama genede İnşallah beni şaşırtırsınız.Tekrardan başarılar.

nighthunter36

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 07 Kasım 2018, 22:40:05

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 07 Kasım 2018, 22:37:14

Dostum kötü niyetle söylemiyorum, bunu bilmeni isterim.Sadece heveslenerek açtığını düşünüyorum.Ama genede İnşallah beni şaşırtırsınız.Tekrardan başarılar.

Yorumun için teşekkür ederim. Ekibimde tek ben değil 3 kişi daha var. Dediğim gibi heveslik olsa 2 ay uraşmazdık.

Backup

Yorumun için teşekkür ederim cümlesini makroya almış galiba arkadaş  :kahkaha: Başarılar

nighthunter36

Alıntı yapılan: Backup - 07 Kasım 2018, 22:45:00

Yorumun için teşekkür ederim cümlesini makroya almış galiba arkadaş  :kahkaha: Başarılar

Teşekkür ederiz Mücahit.  :kahkaha:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nighthunter36

Alıntı yapılan: nighthunter36 - 07 Kasım 2018, 22:30:55

Alıntı yapılan: Pesimist - 07 Kasım 2018, 22:25:42

Yönetim ekibi berbat, tutmaz heveslik sunucu.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Yönetim ekibinin içini görsen birbirine kitlenmiş ve ayrı bir ortamı vardır. Herhangi bir heveslik sunucuda değildir, heveslik olsa 2 ay uraşmazdık.

Sizlerede bu cevabı veriyorum.

laéx

2 ay çok fazla bir süre değil dostum 2-3 yıl uğraşanlarda var.

JudaX

2 Aydan beri siz bunun için mi uğraşıyordunuz ? bende sizden daha çok şey beklerdim, tutmaz.  :maalesef:

Bu arada sunucunuza "con" koruması ekleyin canım olmaz ki böyle.  :hm:
Son düzenlenme: 07 Kasım 2018, 23:32:43 JudaX