GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

» BeyazSancak Hırsız Polis | #Yeniden | www.beyazsancakhp.com | 185.81.152.52

Başlatan Neastron., 09 Ocak 2019, 20:22:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Neastron.

Eski proje hakkında

Eski BeyazSancak projesini bilenler bilir. Bazı mod sıkıntılarından dolayı kapanmıştı.Ve bazı eski BS:HP ekibimden tekrardan açma kararı aldık.Eski BS:HP'de bazı sıkınıtlarımız vardı, modsal ve ekip içi sorunlar.

Sunucu ismi hakkında

Sunucu ismimiz BeyazSancak olarak devam etmektedir. Bu bazı sunucu sahipleri, yok bizim sunucu ismimizi çaldılar vb. şeyler diyecekler. O isme dair patentini göstersinler bizde kullanmayalım bu kadar basittir.

Sunucu modu hakkında

Sunucumuzun modu Anadolu olup geliştirimektedir. Bazı arkadaşlarda diyecek alıntı modla vs. Bu modlar kullanılsın diye paylaşılıyor ve bizde bu modlardan faydanlanıyoruz. Modda bazı önemli şeyler ekledik. Baya bir değişikler yapıldı. Bizler ekip olarak yaptığımız bir modumuz vardı. Onda açıklar olduğu için bu moddan devam edelim dedik.Kısaca mod hakkında da böyle.

Sunucu açılışına özel hediye maddelerimiz

» Sunucumuzun açılışına özel değerli oyuncularımıza +3 gün Beyaz Vip verilmektedir otomatik.
» X2 bakiye kampanyamız vardır. Örnek veriyorum, 10TL yatırdın 20TL alıcaksın.
» Çete paket sistemimiz vardır.Bu paket hem çeteler arası savaşları artırıyor ve BeyazSancak ailesini üst seviyelere getirmeye yardımcı olucak bir paketdir. Paket bilgileri aşağıdaki gibidir;

• 6 kişi gelen çetelere (Çete Sahiplerine) 2 adet 30 günlük Fresh Vip ve özel çete base hediyemizdir.

• +10 kişi gelen çetelere (Çete Sahiplerine) 3 adet 30 günlük Fresh Vip, 1 adet çete üyesine 20 günlük Beyaz Vip ve özel çete base hediyemizdir.

BeyazSancak Hırsız Polis sizler değerli oyuncularımız için açılan bir sunucudur.Bu sunucu açılış konusuna girirken ilk hedefimiz ADALET kavramı içerisinde olmaktı.Değerli yönetim ekibim elinden geldikçe oyunuculara özenli ve adaletli davranmaya çalışıyorlardır.Sizler için oyun ortamını iyi ve eğlenceli yapmaya çalışıyoruz.Pingleriniz genelde 50 veya 80 arası değişmektedir.Vizyonumuzu korumaya çalışıyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk ve şeref duyarız. Sizler için eğlencel ve aile ortamı yaratmak için elimizden geldiğince çabalcağız. Sunucumuzun 3 aylık kira parası ödenmiştir.

Sunucu IP:
185.81.152.52:7777 ( Yakında Hosttab alınıcaktır. )

Sunucu Forum Sayfası:

Sunucu Discord Adresi:

» /sa /as sistemi

» Bakiye sistemi

» Ev sistemi.

» Özel araç sistemi

» Soygun sistemi

» Çete sistemi

» Bölge alma sistemi

» Banka soyma sistemi

» Polis sistemi

» Koruma sistemi

» Vip sistemi

» Kıyafet sistemi

» ATM sistemi

» Başarı sistemi

» Ve bunlara benzer bir çok sistemler.

» Tecavüzcü

» Gaspçı

» Suikastçı

» Tamirci

» Bombacı

» Araba Hırsızı

Dipnot;
REHBER - DJ - ADMİN alımlarımız açıktır. Gerekli kuralları öğrenmek için oyunda veya Discord  sunucumuza girerek @Neastron adlı kişiye özel mesaj yolu ile mesajınızı atabilirsiniz.

~ Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.

'' Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum. ''
Son düzenlenme: 10 Ocak 2019, 15:33:01 Cagdas.

aras008

Hayırlı Olması Dileğiyle Kötü Yorumları Lütfen Kendinize Saklayın Seviyeli Eleştirilere Açığız :)

J3yEfendi

AyazDuru.

Şuna deyinmek istiyorum, aga siz patent falan diyorsunuz ya bir samp sunucusu için patent almak çok saçma değilmi bence bu kadar büyük görmeyin kendinizi, mesela başkaları sizin sunucu adınızı kullandı napacaksınız patentmi çıkartcaksınız o parayı adama verin adam ismi değiştirir zaten baştan kaybetmişşin en sevmediğim insan türü yinede saygı duyuyorum, Hırsız polis sunucularıylada herhangi bir ilgim bulunmamakta.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Neastron.

Alıntı yapılan: AyazDuru - 09 Ocak 2019, 21:24:08

Şuna deyinmek istiyorum, aga siz patent falan diyorsunuz ya bir samp sunucusu için patent almak çok saçma değilmi bence bu kadar büyük görmeyin kendinizi, mesela başkaları sizin sunucu adınızı kullandı napacaksınız patentmi çıkartcaksınız o parayı adama verin adam ismi değiştirir zaten baştan kaybetmişşin en sevmediğim insan türü yinede saygı duyuyorum, Hırsız polis sunucularıylada herhangi bir ilgim bulunmamakta.

Şöyle söyleyim, bazı sunucular isim alınıtı gibi laflar çıkarıyorlar. Örnek veriyorum, '' Selam HP '' ''SA HP'' gibi. Ve bu sunucuyu kuran bu adı kendine krallık gibi görüyorlar. Ve çoğu sunucunun tanıtım kısmına şöyle yazıyorlar '' İsim alıntı moruk hemen değişin.'' ''İsim bir yerden tanıdık geliyor'' gibi yorumlar atıyorlar. Zaten değişmekte zorunda değiliz onlara ait ise bir belgesini göstersin değişelim konu bundan ibaret dostum yorumun için de teşekkür ederim.

Neastron.

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Ocak 2019, 21:27:19

Başarılar  :helal:

Teşekkürler  :helal:

Alıntı
Başarılar

Teşekkürler.

Alıntı
Sunucu Güzel Gözüküyor Başarılar.

Yorumun için teşekkürler. :helal:
Son düzenlenme: 10 Ocak 2019, 17:38:36 Zoxy

Levi

anlam hatalarıyla dolu bir tanıtım konusu... bir işe girişmişsiniz fakat bir kitleye hitap etmek istiyorsanız önce dilimizi kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Neastron.

Alıntı yapılan: meliodas - 09 Ocak 2019, 22:47:08

anlam hatalarıyla dolu bir tanıtım konusu... bir işe girişmişsiniz fakat bir kitleye hitap etmek istiyorsanız önce dilimizi kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

Biraz tanıtım bazı üst yönetimsel sebeplerden dolayı acelece yazıldığı için bazı yazım hataları yapılması gayyet doğal. Tavsiyen için teşekkür ederim(z).Yazım hataları bulunan yerler değiştirildi  :)

Neastron.

Bizlere destek çıkan oyuncularımıza teşekkür ederiz. Sunucumuzun 2. gününden 10 kişiyi görmek çok güzel bir duygu.Bizlere motive edici mesajlar attığınız için teşekkürler !

Zoxy

Başarılar yorumlarını tek tek cevaplamak yerine tek bir ileti altında toplamanız gereklidir, lütfen dikkat edelim.

Neastron.

Alıntı yapılan: Zoxy - 10 Ocak 2019, 17:33:59

Başarılar yorumlarını tek tek cevaplamak yerine tek bir ileti altında toplamanız gereklidir, lütfen dikkat edelim.

Uyarınız için teşekkürler.Artık öyle yapıcağım.  :)

Güncelleme hakkında;