GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Avessa™ Roleplay - Yeni İP : 185.103.199.130:7788

Başlatan Alemdar, 20 Haziran 2017, 15:33:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sessizsound

Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Temmuz 2017, 23:41:02

Banımın açılmasını istiyorum sunucuyu kötülemiyorum , başka sunucuyu kötülüyorum , birlikteki gizli admin arkadaş eski kötülediğim sunucunun admini olunca ban affı İsmim Armando Pavlo aktif rol oyuncusuyum serveri sevdim hatam varsa özür dilerim. https://i.hizliresim.com/4MPvO0.png

Şimdi sen bu dolandırıcılardan özür mü diliyorsun güldürme beni bunların kendine faydası yokki :D

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Gogh

Alemdar

Yeni ip : 185.103.199.130:7788

Giriş sorunu düzeltildi.

Gogh

NikolaiS

Forum hakkında yönetime sürekli olarak iletişime geçmeye çalıştım yardım etmeye çalıştım. Yönetim sürekli olarak rol yapıyor bu tabikide hoş birşey hiç bir şekilde kötülemiyorum sunucuyu gelişen bir sunucu. Şu anda oluşumum LSPD ve daha tam olarak sunucuda ADMİN & USER ilişkisi kurulmamış adamlar Adminlerin ya ooc arkadaşı yada diğer platformlardan bu yüzden "/b" den her türlü ağlamalar yapılıyor admine karşı. Adminlerin rol hesabı biliniyor bu yüzden rol işlemiyor. Forum konusuna gelirsek sunucu başındaki kişi ile Skype'tan konuşmamıza rağmen bir sonuç alamadım pozitif bir iletişim olmadı aramızda. Sunucuda çok eksiklikler var ve düzeltilmesi gerekiyor. Başarılar.

Alemdar

taliskaan

SERVERE FORUM ŞART + ADAM GİBİ YAPIN ŞU ANLATIMI

imza elle atılır

Deniz

Gogh

Alıntı yapılan: Deniz - 10 Temmuz 2017, 21:13:08

İP Yİ YAZIYORUM AMA SERVER ÇIKMIYOR

Serverlerine sürekli saldırdıkları içindir.

taliskaan

imza elle atılır

Gogh

Kiproo

Adaletsizliğin dibine vuruyorsunuz tutacağını hiç sanmıyorum

Gogh

AP çok var bu bariz belli sürekli saldırı alıp kapanıyorsunuz home sunucu daha ne diyeyim ?

DarkWather

Server apye dayalı userler hıc dusunulmuyor admınler aktıf olarak rollere etkı edıp kafasına estıkce bırılerını vuruyor server tutmaz +30 user bıle cekmez artık kendı kendılerıne oynarlar.

Gogh

İsterse 100 kişi olsun rol bilen kimse yok AP var hard rp fakat balık oranları çok yüksek saçnalık.