GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Avessa™ Roleplay - Yeni İP : 185.103.199.130:7788

Başlatan Alemdar, 20 Haziran 2017, 15:33:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alemdar

Avessa Roleplay

Öncelikle,Merhabalar SAMP Forum ailesi.Sunucumuz tamamen rol üzerine kurulup,Los Santos'da geçmektedir.Sunucumuzda AP diye bir kavram olmayacağına söz veriyoruz,sizler için en iyi rol ortamını yapmak için elimizden geldiğinden daha fazlasını yapacağız ama tabiki sizlerin yardımı ile.Sunucumuz daha çok rol üzerine kurulduğundan dolayı,birçok meslek yapan veya rol ile para kazanmaya çalışan kişiler olacaktır.Sizler için en iyi roleplay ortamını hazırlamak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.Not:Balık oranları halen %65'dir.

SUNUCU BİLGİLERİ

SA-MP : 185.103.199.130:7788 AKTİF!

Tanıtım kurallarını okudum ve anladım.
Son düzenlenme: 10 Temmuz 2017, 14:16:21 Alemdar

gardiyantr

Başarılar.. Fakat tanıtıma biraz makyaj yapmalısın örnek sistemlerini tanıt birkaç ekran görüntüsü at serverden ekibindeki üyeleri yaz.

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Alemdar

Alıntı yapılan: gardiyantr - 20 Haziran 2017, 15:54:05

Başarılar.. Fakat tanıtıma biraz makyaj yapmalısın örnek sistemlerini tanıt birkaç ekran görüntüsü at serverden ekibindeki üyeleri yaz.

Dediğim gibi şuan sunucu ile ilgilendiğimizden dolayı tanıtımı fazla güzel yapamadık,en yakın zamanda tanıtım güncellenecek.

Eray_Tatar

Teamspeak3 vb. İletişim Araçları Olacakmıdır ? Başarılar...

Alemdar

Alıntı yapılan: Eray_Tatar - 20 Haziran 2017, 17:06:22

Teamspeak3 vb. İletişim Araçları Olacakmıdır ? Başarılar...

Sunucumuz Hard roleplay olacağı için ts3 düşünmedik ama çok istek gelirse teamspeak 3 açabiliriz.

Eray_Tatar

Sizinle Hangi İletişim aracıyla Görüşebiliriz Şuanda Bende Skype,Ts3 vb. Programlar Var Hangisi Size Uygun ?.

Alemdar

Alıntı yapılan: Eray_Tatar - 20 Haziran 2017, 17:09:41

Sizinle Hangi İletişim aracıyla Görüşebiliriz Şuanda Bende Skype,Ts3 vb. Programlar Var Hangisi Size Uygun ?.

Özelden size skype adresimi gönderdim.

Alemdar

Alemdar

Olumlu yorumlarınız için teşekkürler.Sunucu AKTİF!

Alemdar

Alemdar

Leture

Tutmaaz, oyuncunun alışması için forum gerekiyor
Kolay gele

FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer