GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

K/A Konu Tekrar açılacak.

Başlatan Javis06, 11 Ağustos 2022, 19:10:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Javis06

K/A
Son düzenlenme: 12 Ağustos 2022, 22:47:10 Javis06
Unknown Roleplay - V1 VERSİON NEXT >> 🌴

feickthelord

Başarılar, konuya daha fazla özenmen gerekiyor. Discord adresiniz nedir?

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Javis06

Superman

Yanlış bölümdesiniz beyler. MTA iki sokak ilerde

mtb

stock foto sitelerinden logo almak mı downn

2017-2024

Javis06

Alıntı yapılan: Superman - 11 Ağustos 2022, 20:25:06
Yanlış bölümdesiniz beyler. MTA iki sokak ilerde
Yorumunuzu görmezden geliyorum iyi forumlar.

Javis06

Alıntı yapılan: mtb - 11 Ağustos 2022, 20:47:51
stock foto sitelerinden logo almak mı downn
Logomuz çalıntı değildir.

Coiner

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Logonuzu 24 saat içerisinde düzenleyin lütfen. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır
Son düzenlenme: 11 Ağustos 2022, 21:41:27 Coiner
Coiner    

PAPPA

konu çalındı değil, ücretsiz logo diye bir site aratılmadı, LS:W modu ile açılmayacak, mod kendi modumuz, noktayı koyuorsunuz.

feickthelord

Alıntı yapılan: PAPPA - 11 Ağustos 2022, 22:24:43
konu çalındı değil, ücretsiz logo diye bir site aratılmadı, LS:W modu ile açılmayacak, mod kendi modumuz, noktayı koyuorsunuz.

Neden böyle bir tavır aldın ki? LS:W modu ile açılmayacak falan, sanırım Klaut sensin. Victim modunda hali hazırda bulunan sistemleri biz yaptık diye güncelleme notlarına atmışsınız.
Ek olarak her oyuncunun kullanabileceği bir /sedye sistemi yapmışsın. Ee, sedyeyi sadece MD'nin kullanması gerekmiyor mu? Bunu Javis'e söylediğimde benim arkadaşlığımı silmiş.

"MDC" sistemi kodlanmış, evet siz kodlamışsınız. Victim modunun geliştiricisi @Zoxy değil miydi ya? MDC sistemini de o yaptı diye biliyorum.

"Pet sistemi eklenmiş bulunmakta", Bu pet sistemi de düz Victim modunun sistemi değil mi?

Daha çok işiniz var gençler.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Sulozzy

haroldjackson

imza kalemle atılır

PAPPA

Alıntı yapılan: feickthelord - 11 Ağustos 2022, 23:13:03
Alıntı yapılan: PAPPA - 11 Ağustos 2022, 22:24:43

Neden böyle bir tavır aldın ki? LS:W modu ile açılmayacak falan, sanırım Klaut sensin. Victim modunda hali hazırda bulunan sistemleri biz yaptık diye güncelleme notlarına atmışsınız.
Ek olarak her oyuncunun kullanabileceği bir /sedye sistemi yapmışsın. Ee, sedyeyi sadece MD'nin kullanması gerekmiyor mu? Bunu Javis'e söylediğimde benim arkadaşlığımı silmiş.

"MDC" sistemi kodlanmış, evet siz kodlamışsınız. Victim modunun geliştiricisi @Zoxy değil miydi ya? MDC sistemini de o yaptı diye biliyorum.

"Pet sistemi eklenmiş bulunmakta", Bu pet sistemi de düz Victim modunun sistemi değil mi?

Daha çok işiniz var gençler.

ne anlatıyon gençler? kimi diyorsun bilmiyorum ama 1 yıldır platformda yokum

westron

Normalde çok fazla kötü sunuculara yorum atmayı sevmem. Fakat, başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Yaplanmanız yok, belli ki "R1N4" sunucusunda DM atarak rol yaptığınızı öğrenen topluluklardansınız. Fakat, SA:MP öyle bir topluluk değil. Sizin sunucu kurabileceğiniz, oyuncuları köpeğiniz gibi davranabileceğiniz, toksikleşebileceğiniz platform Multi Theft Auto: San Andreas - Grand Theft Auto Multiplayer namı değer MTA, iyi eğlenceler. Konu başarısız.

westron, beş yüz elli beş.