GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Miracle Gun RP — always to the best!

Başlatan uwernz, 15 Ağustos 2022, 11:52:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uwernz

Arkadaşlar, projeye beklediğimizden yoğun ilgi geldi. Bu nedenle konuyu daha özenli bir hale getirip işleri büyütmeye başlıyoruz. Ekip alımlarımıza bir kaç bilgili yetkili kattık, mod geliştirmesi içinde yeni ekip arkadaşlarımız var artık. Daha iyi bir iş çıkaracağız!

Sponsor aracılığıyla oyun sunucusu sağlandı ve discord platformu artık daha düzenli bir şekil aldı ve topluluk için hazır halde. Discord sunucumuza gelerek sunucu hakkında duyuruları takip edebilirsiniz. Tanıtım tamamen silinebilir, yeni ve daha güzel bir şekilde sıfırdan açılacak.

Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 11:55:28 UwernzTR Sebep: tanıtım k&

mtb

ekstra bişey yok oyuncu da yok,başarılar.

2017-2024

feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

OnlySimon

Dürüst olmak gerekirse TR'de şu an bir Gun-RP sunucusu yok ve hiçbir zaman olmadı. Yapmak istediğiniz oyun türünü yabancılarda çok iyi bir şekilde yapan kimseler var. Gerçekten onları sistem ve politika düzeyinde örnek alırsanız TR'de gerçekten Gun-RP açmış bir sunucu olabilirsiniz. Şu an ki haliyle bir şey vaat etmiyor.

Sherlock

Dürüst olmak güzeldir ama bir farkınız yoksa o dürüstlük boşa düşüyor gibi 🙃, başarılar.

Adımı duymuş olmayabilirsin ama herkes tanır beni :)

uwernz

Alıntı yapılan: Sherlock - 15 Ağustos 2022, 15:20:23
Dürüst olmak güzeldir ama bir farkınız yoksa o dürüstlük boşa düşüyor gibi 🙃, başarılar.

farkı olan sunucularda yüksek oynama saatine ulaşıp düzenli oyuncu olmak yerine platformlarda yeni sunucu arayışına girmeniz fark aradığınız değil yeni bir sunucu aradığınız anlamına geliyor. başarı dileğiniz için teşekkürler

Berkay!

Her sunucu birbirinin tekrarıdır, bir şey olacağını sanmam.