GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

☪ Vatan Hırsız Polis | Aktif! | 145.239.235.187:7777 ☪

Başlatan Xchatt, 12 Mart 2020, 18:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kelly

I want everything

xDahdal

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

TAKTAK26

Sunuculara Girip ve/veya Discordda Reklam Yaparak Bir Yere Varacağınızı Sanmıyorum Açıkcası.

Kanalize!

xDahdal

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 08 Nisan 2020, 20:38:54
Sunuculara Girip ve/veya Discordda Reklam Yaparak Bir Yere Varacağınızı Sanmıyorum Açıkcası.
Öyle, birşey yapmadık ginede araştıracağız tam tersi olarak bize reklam yapıyorlar bizde gerekeni yapıyoruz

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

HELLBOY

boş bir sunucu tavsiye etmiyorum kesinlikle önce yabancı moda para verip türkçeleştirip altından kalkamayıp nexorun moduna anadolu moduna geçiş yaptılar kasan oyuncuların hakkına girildi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Gelecek vaad eden bir sunucu değil gibi

Zoxy

Konu sahibinin kavga içerikli iletisi silinmiştir, konu 3 gün kilitli konular bölümünde kalacaktır.

Enkei

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

TufanCan

Alıntı yapılan: HELLBOY - 10 Nisan 2020, 06:37:20
boş bir sunucu tavsiye etmiyorum kesinlikle önce yabancı moda para verip türkçeleştirip altından kalkamayıp nexorun moduna anadolu moduna geçiş yaptılar kasan oyuncuların hakkına girildi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Gelecek vaad eden bir sunucu değil gibi
Kesinlikle dediklerine katılıyorum ve eklemek istiyorum.Başka sunucularda reklam yapıyorlar yetmezmiş gibi bir de dos saldırısı yapıyorlar umarım yakın zamanda kapanmaları dileğiyle.

Enkei

Alıntı yapılan: Xchatt - 14 Nisan 2020, 21:19:54
Konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir #

Konu, belirtilen düzenlenme süresinde düzenlenmediği için bölüm kuralları uyarınca arşive taşınmıştır. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra yöneticiler ile iletişime geçebilirsiniz.