GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Artemis Roleplay - Yeniden Dönüş

Başlatan Mafik, 11 Temmuz 2017, 23:34:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mafik

Alıntı yapılan: Rainy - 24 Temmuz 2017, 22:38:52

İki sunucununda genel olarak yaptığı hataları söyleyeyim tartışma içerikli bir yorum olarak değil.

Alemdar : açtıgın serverde Adminler kendisine para ve level verip kendilerini LS nin kralı göstermeye çalışıyordu + Limanda  -/b komutunu kullanıp random atıp arkadaşıyla  rol ortamını batıran 2 tane çocugu oyuncunu kaybetmeye başlayınca banladın ve dm serveri olmuştu  dm yapanları görseniz bile işlem yapmıyordunuz + tüm oyuncular silahlıydı acaba kim verdi silahları  bir adminin arkadaşı olunca bedava silah ve para alabiliyorlar

Artemis : rol olarak güzel ama balık tutulan yerde gene -/b komutu kullanıp milleti önemsemeyip gereksiz random atanlardan ve iic ortamı oyun dışına  aktaranlar var

Yani genel olarak  mafiğin açtıgı server daha iyi ama tabi limanda iic ortamı ooc yapanlar dışında güzel umarım kurallı davranıp admin ve user demeyip limanda  rol baltalayan -/b yi gereksiz kullananları işlem uygularsınız artemisde oynayın en azından ap tipler yok

Güzel yorumun için teşekkürler dostum şikayetin olan bölümü değerlendirmeye alacağım ve Limanda rol bölümünü ./b ile bölen arkadaşlarada gerekli ceza-i işlemi uygulayacağım güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim  :helal:

TESİSATÇI

Zevk alarak oynadığım tek Türk Roleplay serveri.

HeeQ

Aynada baktığımız yüze küstük.

AhmetEfe

LargeBoy

Mafik

Arkadaşlar bugüne kadar bizi destekleyen "Oyuncularıma" sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum "Artemis Roleplay" projesini artık rafa kaldırmış bulunmaktayız şuandan itibaren artık başka projenin içine adım attım yeni projemiz "Kesinleştiğinde" buradan sizlere bildireceğim ve Artemis Roleplay sunucusuna gösterilen destekleri buradada göstermenizi istiyorum bu platformda tek isteğimiz [Admin-User] ilişkisini oluşturmak ve oluşturdukta cümlelerimi uzatmayacağım herkese iyi forumlar , iyi oyunlar diliyorum.. :helal:

Kronos

Güzel sunucuydu diğer projende görüşmek üzere.

Mafik

Alıntı yapılan: Krono$ - 18 Ağustos 2017, 11:26:01

Güzel sunucuydu diğer projende görüşmek üzere.

Yorumun için teşekkürler yeni projemizde senide aramızda görmek isteriz!  :helal:

Mafik

Duyuru!

Değerli forum üyelerimiz biliyorsunuz ki kısa zaman önce Artemis Roleplay projesini kapatmıştık ve yeniden başlatma kararı aldık bugün deneme bir makina alınıp yeni sistemler üzerinde çalışacağız yeni bir Admin Kadrosu , yeni sistemler ile karşınıda olmayı umuyoruz biliyorsunuz ki bir önceki açıldığımızda fazlası ile ilgi görmüştük bu sefer sunucunun kapatılmaması umudu ile bu projeye tekrar girişiyoruz bu süreçte siz değerli oyuncularımızdan bizlere destek olmanızdır bu yazıyı okuduğunuz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve kısa bir zaman sonra açılacağımızı söylüyorum.  :helal:

DarkBlue

Ttumaz bir gün sonra kapanır kardeşim boşşuna para harcama

Dyternal

Başarılar.

Tutmaz diyen arkadaşları anlamıyorum neyi eksik bulduysan soyle duzeltsinler değil mi? Amacınızın " Piyasada RPG kalmasın biz açalım tek biz varız piyasada diye bize gelsinler. " olduğunu düşünüyorum Tutmaz diyerek eleştirdik duzeltsinler olmuyor nedeninide soyleyin.

Sunucuda herhangi bir yetkili veya üst yönetim gibi bir şey değilim hani böyle olduğumu sananlar için söylüyeyim.

Umarım bir tartışma olarak anlamamışsınızdır. Benim amacım düşüncelerimi söylemek.

Tabiki sunucu sahibi eleştiri'ye açık biri olmadıkça sunucu açmanın anlamı yok dikkat edin eleştirilere sunucu yönetimi. Eleştiriler cidden önemlidir sunucu acmakta.
Son düzenlenme: 27 Eylül 2017, 20:15:26 STaRDuST10