GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Artemis Roleplay - Yeniden Dönüş

Başlatan Mafik, 11 Temmuz 2017, 23:34:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mafik

SUNUCU BİLGİLERİ

Ip Adresi : Eklenecek
Teamspeak3 Adresi: Eklenecek
Forum Adresi: Eklenecek

Öncelikle değerli Pawnoturk forumunun değerli üyeleri hepinize iyi günler diliyorum dedikten sonra serverimiz hakkında sizlere birkaç Ön Söz'de bulunmak istiyorum. "Artemis Roleplay" adlı serverimizin temelini doğrusunu söylemek gerekirse yaz tatilinin ilk başlarında attık fakat gerekli ekibi sağlıyamadığımız için bütün planlarımızın suya düşeceğini planlarken bu platformda birkaç kişi ile tanıştım (tanıştık) ve bu projeyi yeniden yaşama sunmaya karar verdik ilk günlerde en az 20-25 kişilik bir user beklentimiz var bu konuyu okuyan arkadaşlarda bize katılırlarsa bu platformda 20-25 değil daha fazlalarını göreceğizdir. Birkaç arkadaşımızın düşüncelerine saygı duyuyorum ve düşünceleri şu şekilde forumu önce açın ondan sonra serverinizi açın, bu eleştiriyi göze alarak ekibim ile "Forum" için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız aynı zamandada kendi Mod'umuzu hazırlamaktayız. birkaç ay sonra ise kendi modumuza geçişe kalkışacağız ilk üç gün klasik olarak balık tutma eventi/etkinliği olacak daha sonra klasik serverlerde herkes balık tutmasın diye bir önlem alarak balık oranlarını düşüreceğiz bu etki etmezse fiyatlarını buda etki etmez ise balık mesleğini bir süreliğine in-aktif edeceğiz bunu yapma sebebimiz Roleplay sadece para kasmak değildir arkadaşlar serverimizde sadece Star Fish değil Idlewood , Winewood , Ganton gibi bölgelerinde canlanmasını ve buralardada rol dönmesini istiyoruz bunun için gerekli planlarımız var Zenci , Latin , Mafya gibi birliklerin alt yapılarını hazırlamış bulunmaktayız tabii ki şehirde 1 zenci , 1 mafya olmayacak userlerimizde kendi birliklerini açabilecekler. Daha sonra Admin Power [AP]'ye gelelim serverimizde herhangi bir Admin Power kullanılmayacağına size söz veriyorum çünkü; bu platformda böyle bir projeye kalkışma sebebimiz oyunculara yapılan haksızlıklardır ilk zamanlarda Medium olarak başlıyacağız daha sonra yavaş yavaş kademe kademe Hard bölümüne çıkacağız bu basamakları çıkmamızda bizlere yardımcı olacaklar sizlersinizdir bu yüzden bizlere bu yolda sizlerin destek etmesini istiyoruz. Birlik yardımları ise belli bir miktar olacaktır yani kısıtlı bir birlik yardımı yapılacaktır "Birlikler" bölümü ile zaten kendim ilgileneceğim bu yüzden herhangi Admin Power kullanılmıyacağına ve rollerde Admin gücünün kullanılmaması için elimden gelen herşeyi yapacağım fakat sizlerden tek isteğim bana bu yolda destek olmanız bu yazıyı okuduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar diliyorum...

23.08.2017 - 24.08.2017 Tarihi aralığında eklenecek

Son düzenlenme: 23 Ağustos 2017, 19:47:57 Prisonero

Gogh

Sunucunun sistemlerinden bahsedilmemiş ayrıca resimlerin sampla alakası yok

Mafik

Alıntı yapılan: TheRealistic - 11 Temmuz 2017, 23:46:09

Resimler SA:MP'ı ilgilendirecek diye birşey yok diye biliyorum fotoğraflar sadece dikkat çekmek için kininizi yorumunuza yansıtmasaydınız sevinirdim, Sistemlerdende en kısa zamanda bahsedeceğiz gönlünü ferah tutman dileğiyle  :)

Gogh

Alıntı yapılan: Mafik - 12 Temmuz 2017, 01:20:09

Resimler SA:MP'ı ilgilendirecek diye birşey yok diye biliyorum fotoğraflar sadece dikkat çekmek için kininizi yorumunuza yansıtmasaydınız sevinirdim, Sistemlerdende en kısa zamanda bahsedeceğiz gönlünü ferah tutman dileğiyle  :)

Template olarak almışsın.Ayrıca kimseye kin tuttuğum yok.

Doukanyrdn

Rhea

Paylaşım kötü tutmaz

Mafik

Mafik

Alıntı yapılan: deatlycrank - 12 Temmuz 2017, 02:00:18

Paylaşım kötü tutmaz

Hangi bölümün kötü olduğunu söylerseniz ilgileneceğim

Gogh

Eksik kısımlar var yazı boyutu büyültülebilir

Mafik

Alıntı yapılan: TheRealistic - 12 Temmuz 2017, 02:32:06

Yazıların dahada büyütülmesi göz yorucu olur o yüzden bunu tercih ettik artı olarakta tek eksik yerimiz sistemlerimiz onlarıda en kısa zamanda tam bir şekilde yapacağız.

Zoxy

Kvvn

Alıntı yapılan: TheRealistic - 12 Temmuz 2017, 01:35:55

Alıntı yapılan: Mafik - 12 Temmuz 2017, 01:20:09

Template olarak almışsın.Ayrıca kimseye kin tuttuğum yok.

Tasarımlar mı template acaba ?

Valveron

Başarılar,süper bir admin kadrosu ve sunucu !

Tutacağından eminim.

Valveron

Alıntı yapılan: TheRealistic - 12 Temmuz 2017, 02:32:06

Eksik kısımlar derken ? sanki Konu yöneticisisin

Valveron

Alıntı yapılan: deatlycrank - 12 Temmuz 2017, 02:00:18

Paylaşım kötü tutmaz

Her paylaşımın kötü olduğu sunucu tutmuyor mu çok profesyonelsin :D