GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada Roleplay ~ www.armada-roleplay.com ~ samp.armada-roleplay.com

Başlatan Armada, 17 Eylül 2019, 16:51:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Armada

Merhabalar, Armada Roleplay olarak öncelik verdiğimiz fikirler yenilikçi ve güzel bir konsepti sizlere sunmak, rol kalitesini her zaman en üstte tutmak olacaktır. Yöneticilerin uzun süreli roleplay geçmişiyle yönetim anlayışında da sizleri deneyimli bir kadro beklediğini söyleyebiliriz, Armada Roleplay diğer sunuculardan farklı olarak her zaman yeniliği ve rol kalitesini savunan bir sunucu olacak ve çizgisini bu yönde devam ettirecektir.

SAMP: samp.armada-roleplay.com (AKTİF)
TEAMSPEAK: ts.armada-roleplay.com (AKTİF)
FORUM: https://armada-roleplay.com (AKTİF)
Discord: https://discord.io/armadacommunity (AKTİF)
OYUN SÜRÜMÜ : 0.3.DL-R1

-Sunucumuza açılış zamanında bütün oyunculara XP ve PARA dağıtımı yapılacaktır.
-Ek olarak sunucuya [ "/hediyeci" ] komutuyla karşınıza 12 seçenek gelicektir.
-10 maaşta bir 12 seçenekten birini dilediğinizce seçip alabilirsiniz.

Eski moddan eser kalmayan bu modumuz tamamen oyunculara real bir hayat hissi vericektir. Modumuz tamamen real hayatı örnek alınarak ayarlanmaktadır. Sunucumuza eklenmesini istediğiniz sistemler vb. şeyler için forum adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz. https://armada-roleplay.com/

Forum adresimizden bizlere ulaşarak sunucu hakkında tüm herşeyi öğrenebilirsiniz. Ek olarak helper alımları forum ve teamspeak3 üzerinden yapılacaktır.

S.S.S

Eski sunucunuzda kayıtım vardı, levelim yüksekti bu sunucuda tekrar olucak mı?
- Sunucumuz tekradan kurulduğu için herkes 0'dan başlıyor. Eski modumuzda gerçekten çok açık olduğu için kişiler bug ile eşya kazandıkları için herkes 0'dan başlıyacaktır.
Eski yetkilerime kavuşacak mıyım?
- Admin kadrosu ve Helper kadrosu tamamen temizlendi. Admin kadrosu ve Helper kadrosu bulunmamaktadır. Sunucu açılmadan önce helper alımları yapılacaktır. Discord adresinden duyuru geçilecektir.
Banlar kaldırıldı mı?
Sunucu 0'dan olduğu için herkes 0'dan başlıcak banlı bir karakter o yüzden yok.

Tanıtım kurallarını okudum/anladım, konumun uygun olduğunu düşünüyorum ve şartları kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 26 Ekim 2019, 17:47:20 Armada

lanet223

Sunucunuz başarılı bir sunucuydu oyuncu kısmından. Fakat ilerki zamanlarda hile/saldırı gibi olaylardan dolayı oyuncu kaybettiniz. Yeniden açmanız güzel olmuş ve yine 50+ user olucağını tahmin etmekteyim. Hile koruması varsa sunucunuz gayet iyi bir sunucu olabilir. Başarılar dilerim, iyi yerle gelmeniz dileğiyle...

Krozfayer

Sunucu'nun başarı seviyesi ve kalitesi son derecede iyi bir ön safada yer alıyordu sistemler v.s çok güzel bir hazırlık çalışması olmuştu umarım tekrardan başarılı günler geçirirsiniz , yolunuz açık olsun

RuLinGS

#Schuwes

Alıntı yapılan: RuLinGS - 17 Eylül 2019, 18:20:29
Okul açıldığı için fazla tutmaz ama yinede başarılar.

Katılıyorum, eğer hile koruması varsa kapanacağını düşünmüyorum.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Frooz

Her şeye ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Trailer güzel eğer gerçekten güzel bir pawn coder varsa bu sunucu yürür. Zaten çevrenizde var.

NikolaiS

Client ve tanıtımı birazcık daha göze hitap edecek şekilde düzenleyebilirsiniz.
Başarılar.

BurakUnique

Trailer videomuz için çok emek harcadık, başarılar bizlere...

ayazcik

Alıntı yapılan: BurakUnique - 19 Eylül 2019, 14:40:03
Alıntı yapılan: AyazDuru - 18 Eylül 2019, 13:34:57
Tutmaz
Alıntı yapılan: RaideNN - 18 Eylül 2019, 18:50:16
Alıntı yapılan: AyazDuru - 18 Eylül 2019, 13:34:57
Tutmaz
Sunucunun tutup tutumayacağını oyuncular karar vericektir.
Şu oyuncular karar vericektir lafını artık bırakın, Hakanın nasıl bir insan olduğunu biliyor sanki önceki sunucunuz 300 kişi çekmiş diye havanızdan geçilmiyor. Developer yok mod desen ya silver yada hera modu, yani bu yanılgılardan artık vazgeçin 3 dev sunucu varken tutma sırası size gelmez.