GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada Roleplay ~ www.armada-roleplay.com | 01.08.2019 18:00'da sizlerle...

Başlatan Armada, 28 Temmuz 2019, 15:26:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BurakUnique

Tanıtım efsane olmuş. Server'in tutacağına inanıyorum, bende oynayacağım.

Batu the şarapçı

Anti hilesi, kitlesi, ekonomisi çöp bir dm sunucusu. Alıntı mod. (Girdiğim gibi kumarhaneden parayı 475.000 civarına katladım.)

staple

Hile fazla, kitle, DM, ekonomi çöp. Alıntı mod. Textdrawlar berbat. Ama yine de başarılar.

slizzer

Modunuz alıntı, alıntı modun üzerine kendiniz az bir şey katmışsınız orası tamam. Ama o kattığınız şeyler rezil gözüküyor, mesela sağ alttaki sitenizin ismi. Ekranın yarısını kaplıyor, modunuzun alıntı olduğunu başta söylemiştim. Mod elden ele geziyor, bari biraz uğraşıp modu kendinize uyarlasaydınız. Bazı parametleri, textdrawları ve materyelleri değiştirseydiniz. Bir nevi emek verilmiş damgası konabilirdi, ama sıfır emek verilmiş. Ben burada bir emek göremiyorum, verdiğiniz tek emek modu pawnoda aldığınız sunucunun ismini silmek. Bunu da başarabildiğinize sevindim, sabit bir developerınız yok. Modu alıp büyük ihtimal sunucu sahibi pawno üzerinden bir kaç ayarlama yapmıştır, o da dediğim gibi başka sunucu ismi silme bandında olmuştur. Bunun dışında, hileler çok fazla. Kitlenin rol hakkında bilgisi olduğunu zannetmiyorum. DM sunucusu gibi, forum sitenize girilmiyor. Emek sıfır, uğraş sıfır. İlgi sıfır, diyecek bir şey yok. Sunucuda oynayanların çoğu büyük ihtimal yönetim kadrosunun arkadaşlarından oluşuyor. Ama yine de başarılar dilerim.

Dreandy

Laves

since 2012
Gökay's

Jizzy

İlk girdiğimde güzel dedim ama hiç güzel değilmiş adminlerin bilgisi yok rpsi yok admin balikciya isinlaniyor araca dur ic olarak bide bu adam üst yetkili yani bukadar kötü bişey olmaz mod yeniden yaptık denildi mod alıntı hicbirsey degisilmemis helperlara soru soruyorum hiçbir cevap alamıyorum en az 1 hafta müddet veriyorum kapanmasına.😅

Eldrithc

Alıntı yapılan: OmerReis - 03 Ağustos 2019, 15:49:22
İlk girdiğimde güzel dedim ama hiç güzel değilmiş adminlerin bilgisi yok rpsi yok admin balikciya isinlaniyor araca dur ic olarak bide bu adam üst yetkili yani bukadar kötü bişey olmaz mod yeniden yaptık denildi mod alıntı hicbirsey degisilmemis helperlara soru soruyorum hiçbir cevap alamıyorum en az 1 hafta müddet veriyorum kapanmasına.😅
1 Hafta bile sürmez Ömercim her gün kapanıp kapanıp duruyor bizde anlamadık ne oluyor.  :yaramaz2:

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

RuLinGS

Alıntı yapılan: slizzer - 02 Ağustos 2019, 01:31:23
Modunuz alıntı, alıntı modun üzerine kendiniz az bir şey katmışsınız orası tamam. Ama o kattığınız şeyler rezil gözüküyor, mesela sağ alttaki sitenizin ismi. Ekranın yarısını kaplıyor, modunuzun alıntı olduğunu başta söylemiştim. Mod elden ele geziyor, bari biraz uğraşıp modu kendinize uyarlasaydınız. Bazı parametleri, textdrawları ve materyelleri değiştirseydiniz. Bir nevi emek verilmiş damgası konabilirdi, ama sıfır emek verilmiş. Ben burada bir emek göremiyorum, verdiğiniz tek emek modu pawnoda aldığınız sunucunun ismini silmek. Bunu da başarabildiğinize sevindim, sabit bir developerınız yok. Modu alıp büyük ihtimal sunucu sahibi pawno üzerinden bir kaç ayarlama yapmıştır, o da dediğim gibi başka sunucu ismi silme bandında olmuştur. Bunun dışında, hileler çok fazla. Kitlenin rol hakkında bilgisi olduğunu zannetmiyorum. DM sunucusu gibi, forum sitenize girilmiyor. Emek sıfır, uğraş sıfır. İlgi sıfır, diyecek bir şey yok. Sunucuda oynayanların çoğu büyük ihtimal yönetim kadrosunun arkadaşlarından oluşuyor. Ama yine de başarılar dilerim.

xDahdal

Alıntı yapılan: RuLinGS - 03 Ağustos 2019, 17:18:24
Alıntı yapılan: slizzer - 02 Ağustos 2019, 01:31:23

Hayrola nickimin aynısını yapmışsın sonuna s ekledin diye kendi nickinmi sanıyorsun

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Armada

2 adet admin alımı olucaktır, 19:00'da teamspeak3 adresimizde bulunmayı unutmayın.

hinbo24

Serveri Kötüleyen arkadaşları anlamıyorum, bu zamana kadar ne başardılarsa. onlar daha iyi bilirler emek vermenin nasıl insana gurur verdiğini, kendileri emek vermediği için karalamak kolay. ama herşeyin hayırlısı vardır.

DracDonix

SS'te ki sunucu ile bir bağlantım yok sadece son zamanlarda roleplay serverlerini test edip buglarını vs. bulmaya çalışıyorum 5dk afk girdim geri dönünce karşıma çıkan şeye bak ne kadar'da ilginç

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)