GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada City Roleplay | www.ac-gaming.net | samp.ac-gaming.net | [0.3.7 R-2]

Başlatan lanet223, 18 Mart 2018, 22:11:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Castroll

Gören olmadı sanırım tekrar yazayım, mod VATAN RPG'nin editlediği geçen seneki VDS'inin hacklenerek sızdırılan YNG modu.

Jarveus

Alıntı yapılan: Castroll - 18 Nisan 2018, 20:35:46

Gören olmadı sanırım tekrar yazayım, mod VATAN RPG'nin editlediği geçen seneki VDS'inin hacklenerek sızdırılan YNG modu.

Sunucuda bir kalite yok zaten edit mod kullanması çok önemli değil :))

rootcause_

Alıntı yapılan: Jarveus - 18 Nisan 2018, 21:16:15

Dünki A3 ve Lspd üyesi şimdi A7 ve A6 olmuş, kalitenin olmadığı kesin.

juliusceaser

Alıntı yapılan: Fonsy - 18 Nisan 2018, 21:22:25

Bir kişinin A3, PD üyesi olması ile A7-A6 olmasının ne alakası var? Eskiden yapacağı/yapmak istediği bir şeyi şimdi yapabilecek ve belki de en iyisi bu olacak? Bu yöndende bakmanın bir faydası var. Kimsenin gururunu kırmaya gerek yok. Bir işe giriş yapıyorlar, bu konuda destek çıkılması gerek. Her ne kadar gitmek istemeseniz de en azından sözlü olarak "başarılar" diyebiliriz.

Dediğim gibi. Eskiden alt tabaka olan birisi sunucu açabilir. Alt tabakadan olmayan birisi sunucu açabiliyor, alt tabakadaki bir yetkili neden açamasın? :)

Başarılar. Umarım iyi mertebelere erişirsiniz dostlar.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2018, 21:29:45 Nedd

Castroll

Aynen öyle, klonda klon.  :helal:

rootcause_

Alıntı yapılan: Nedd - 18 Nisan 2018, 21:28:39

Bir kişinin A3, PD üyesi olması ile A7-A6 olmasının ne alakası var? Eskiden yapacağı/yapmak istediği bir şeyi şimdi yapabilecek ve belki de en iyisi bu olacak? Bu yöndende bakmanın bir faydası var. Kimsenin gururunu kırmaya gerek yok. Bir işe giriş yapıyorlar, bu konuda destek çıkılması gerek. Her ne kadar gitmek istemeseniz de en azından sözlü olarak "başarılar" diyebiliriz.

Dediğim gibi. Eskiden alt tabaka olan birisi sunucu açabilir. Alt tabakadan olmayan birisi sunucu açabiliyor, alt tabakadaki bir yetkili neden açamasın? :)

A3 birini doğrudan A7 yapmak hem diğer adminlere saygısızlık hemde torpildir, hiçbir şekilde admin olmayan biride nasıl direk A6 olabilir. Ben insanlara maalesef sözde başarılar diyemem.

juliusceaser

Alıntı yapılan: Fonsy - 18 Nisan 2018, 21:35:05

Alıntı yapılan: Nedd - 18 Nisan 2018, 21:28:39

A3 birini doğrudan A7 yapmak hem diğer adminlere saygısızlık hemde torpildir, hiçbir şekilde admin olmayan biride nasıl direk A6 olabilir. Ben insanlara maalesef sözde başarılar diyemem.
Bir sunucuda düzen oturtulmuşken böyle bir şeyin yapılması tabii ki yanlış. Ancak yönetme kabiliyeti, samimiyet ve dürüstlük ve yönetimin kararı büyük bir rol oynuyor bu tarz şeylerde. A5 birisinin yönetme kabiliyeti yoksa, pek samimi değilse açıkcası ben yönetim üyesi yapamam. Alt kıdemlilerden daha iyi birisini alırım.

Secret

Alıntı yapılan: Çaki_Mustafa - 18 Nisan 2018, 18:06:38

Alıntı yapılan: Likitoqua - 18 Nisan 2018, 17:20:56

sunucu sahibi gelip bir usera küfür ediyorsa bu sunucudan bir b*k olmaz kusura bakmayın.

Sunucu  sahibini tanıyanlar  öyle  birşey yapmıyacağınıda çok iyi bilir dostum  merak  etme

Böyle burdan boş konuşmakla olmuyor, kanıtları var elimde

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Çaki_Mustafa

Alıntı yapılan: Likitoqua - 19 Nisan 2018, 16:10:50

Alıntı yapılan: Çaki_Mustafa - 18 Nisan 2018, 18:06:38

Alıntı yapılan: Likitoqua - 18 Nisan 2018, 17:20:56

sunucu sahibi gelip bir usera küfür ediyorsa bu sunucudan bir b*k olmaz kusura bakmayın.

Sunucu  sahibini tanıyanlar  öyle  birşey yapmıyacağınıda çok iyi bilir dostum  merak  etme

Böyle burdan boş konuşmakla olmuyor, kanıtları var elimde

Varsa kanıtları kanıtlar ile konuşursun öyle birşey olmıyacağına adım gibi eminim e sen sövdüysen sen laf ettiysen adam boş bakıcak değildir   her kim olsa bu kadarına dayanamaz büyü k ihtimalle sövdüyse sövdürtecek birşey yapmışsındır nbaşka türlü söven bir şahıs değil

Dogukan

İndex ve oyun modu alıntı. Adminler daha Türkçe yazmayı bilmiyor. "bozmayacağım" yerine "bozmuyacağım" gibi kelimeleri bulunuyor. Sunucuyu 0.3 DL yapmamışlar çünkü büyük ihtimalle bot atıp hile kullanıyorlar. Adminler torpil yapıyor birbirlerine. Sokak ağzıyla konuşmalar falan. Zaten ismine Çaki_Mustafa koyan birisinden ne bekleyebilirsiniz ki? En kısa sürede kapanır umarım. Orjinal fikriniz 0. Birde, bir arkadaşa "sen sövdüysen adamın izleyecek hali yok" demişsin Çakı Mustafa isimli dost. Kişiyi direk banlayabilir sövmüşse bile. Bana şahsen birisi sövse ben onu banlarım. Bende ona sövmem. Tabii sizin sunucu değil, aklınızda biraz geri ve eski çalışıyor sanırım. Neyse kapanması dileğiyle.

EDİT: 9-10 yıldır samp alemindeyim. Hayatımda ilk kez böyle rezil ve berbat bir sunucu gördüm.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2018, 17:11:54 Dogukan

Çaki_Mustafa

Alıntı yapılan: Dogukan - 19 Nisan 2018, 17:10:12

İndex ve oyun modu alıntı. Adminler daha Türkçe yazmayı bilmiyor. "bozmayacağım" yerine "bozmuyacağım" gibi kelimeleri bulunuyor. Sunucuyu 0.3 DL yapmamışlar çünkü büyük ihtimalle bot atıp hile kullanıyorlar. Adminler torpil yapıyor birbirlerine. Sokak ağzıyla konuşmalar falan. Zaten ismine Çaki_Mustafa koyan birisinden ne bekleyebilirsiniz ki? En kısa sürede kapanır umarım. Orjinal fikriniz 0. Birde, bir arkadaşa "sen sövdüysen adamın izleyecek hali yok" demişsin Çakı Mustafa isimli dost. Kişiyi direk banlayabilir sövmüşse bile. Bana şahsen birisi sövse ben onu banlarım. Bende ona sövmem. Tabii sizin sunucu değil, aklınızda biraz geri ve eski çalışıyor sanırım. Neyse kapanması dileğiyle.

EDİT: 9-10 yıldır samp alemindeyim. Hayatımda ilk kez böyle rezil ve berbat bir sunucu gördüm.

Dostum Mustafa-Çaki olarak tı ismim daha sonrasında Mustafa oalrak dğeiştim  ts de zaten devamlı takip ettiysen farkedebilirdin sunucuda bot yok bu konuda yanlış düşünüyorsun 0.3.dl sürümüne bugün yarın geçilecek ben kurucunun küfür etmiyeceğine inanıyorum kanıtı varsa atar hepimiz görürüz konuyu kapatırsanız sevinirim

Jarveus

Türkçe bilmemeleri zeka seviyelerini gösterir bu yorumu yapmanın sebebi ise anadilini kullanmayı bilmeyenlerin sunucu açmaya çalışması ve birilerine rol yaptırıp yönetmeye çalışmasıdır. Daha yorum yaparım da yormak istemiyorum kendimi boş yere.

lanet223