GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada City Roleplay | www.ac-gaming.net | samp.ac-gaming.net | [0.3.7 R-2]

Başlatan lanet223, 18 Mart 2018, 22:11:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lanet223

Alıntı yapılan: Jarveus - 19 Mart 2018, 11:14:29

Pawn bilmeyen , yönetimin (Y) harfinden bile haberi olmayan kişiler sunucu açıp piyasayı kirletiyor artık sert eleştiri yapıyorum. Çünkü kaç yıldır herkes 2-3 bir şey biliyor pawn hakkında ama bunun dışında kendine bir şey katan yok :) iyi forumlar inşallah öğrenip devam edersiniz

Sunucu sahibini yakından tanımadan lütfen saygısız, kaba bir dil kullanmayınız. Yinede yorumunuz için teşekkür ederiz.

lanet223

lanet223

Alıntı yapılan: Eolo - 19 Mart 2018, 13:53:05

umarım bir daha teamspeakimizde reklam yapmazsınız  :kahkaha:

Biz başka sunucularda reklam yapmadık eğer yetkili kadromuzdan biri reklam yapmış ise onunla ilgileneceğim. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Valveron

Bu devirde roleplay acmak sacmalik 10 kisiyle rol yapilirmi ;) modun eski olmasi zaten uyumsuz
Yinede basarilar 1 haftaya kapanir

lanet223

Alıntı yapılan: Valveron - 19 Mart 2018, 17:10:32

Bu devirde roleplay acmak sacmalik 10 kisiyle rol yapilirmi ;) modun eski olmasi zaten uyumsuz
Yinede basarilar 1 haftaya kapanir

Modu güncellemeye başladık, yorumunuz için teşekkür ederiz.

MertUnique

Sunucu tanıtımı bana göre güzel Sunucunun tutma ihtimali Yüksek Başarılarınızın Devamını dilerim.... İyi Oyunlar Elinize Sağlık

Krajas The Great

Alıntı yapılan: MertUnique - 19 Mart 2018, 18:48:03

Sunucu tanıtımı bana göre güzel Sunucunun tutma ihtimali Yüksek Başarılarınızın Devamını dilerim.... İyi Oyunlar Elinize Sağlık
Safari, Rina, Vendetta ve Yeni Nesil Gaming varken insanların bu klon sunucuda oynayacağını sanmıyorum.

Jarveus

Alıntı yapılan: Krajas The Great - 19 Mart 2018, 18:56:49

Alıntı yapılan: MertUnique - 19 Mart 2018, 18:48:03

Safari, Rina, Vendetta ve Yeni Nesil Gaming varken insanların bu klon sunucuda oynayacağını sanmıyorum.

Haklısın Krajas , klon sunucu ve taraflı yorum. Artık sinir yapmaya başladım farkındayım ama haklıyım emek veriliyor ama değersiz ama sadece Zaman kaybı yapılıyor inşallah beni haksız çıkarırlar.

Aytuğ

darkshadow

Çok Eski Mod Olabilir Sadece Rol Çıksın Yeter Rol Demek Modlarla Alakalı demek değil  Bugları kapatırlar o kolay iş sadece sunucuda rol çıksın yeter! İnsanlar Açıyor sunucuyu rol ortamı arkadaş ortamı bulunsun diye lütfen kırmayalım arkadaşı Başarılar Diyip  geçelim :helal:

lanet223

Alıntı yapılan: Artemis - 24 Mart 2018, 00:36:32

Çok Eski Mod Olabilir Sadece Rol Çıksın Yeter Rol Demek Modlarla Alakalı demek değil  Bugları kapatırlar o kolay iş sadece sunucuda rol çıksın yeter! İnsanlar Açıyor sunucuyu rol ortamı arkadaş ortamı bulunsun diye lütfen kırmayalım arkadaşı Başarılar Diyip  geçelim :helal:

Çok haklsınız, yorumunuz için teşekkür ederiz.

Viality

Alıntı yapılan: Eolo - 19 Mart 2018, 13:53:05

umarım bir daha teamspeakimizde reklam yapmazsınız  :kahkaha:

Tarih 24.03.2018...

<20:24:24> "Konika": samp.ac-gaming.net YENİ AÇILDI KOŞ TEAMSPEAK3 ts.ac-gaming.net

HyperCharge

Sunucu türk konsepti yabancı konsept'mi anlıyamadım yarısı türk konsepte uygun isim katmış diğer yarısı yabancı konsept'e uygun isim katmış ve ayrıca diğer arkadaşın dediği doğrumu reklam yapılma olayı ?

Bu arada başarılar tutmaz bence.

lanet223

Alıntı yapılan: HyperCharge - 24 Mart 2018, 20:32:26

Sunucu türk konsepti yabancı konsept'mi anlıyamadım yarısı türk konsepte uygun isim katmış diğer yarısı yabancı konsept'e uygun isim katmış ve ayrıca diğer arkadaşın dediği doğrumu reklam yapılma olayı ?

Bu arada başarılar tutmaz bence.

Konsept türk değil, sadece türk isimleri serbest.