GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Armada City Roleplay | www.ac-gaming.net | samp.ac-gaming.net | [0.3.7 R-2]

Başlatan lanet223, 18 Mart 2018, 22:11:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lanet223

Role Play nedir?

Role Play, oyuncuların kendilerini karakterlerine bürümesi, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak tiyatro oyunu sergilemesini sağlar. Role Play yapabilmeniz için gelişmiş yeteneklere, değerli eşyalara ihtiyaç duymazsınız. Sadece hayal gücünüzü kullanarak yoktan var edebilir, diğer oyuncularla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Sunucumuz 18.03.2018 tarihinde açılmıştır. Şuanda forumumuz aktif ve forumdan oluşuum başvuruları, çete aile başvuruları gibi şeyler 19.03.2018 tarihinde açmaya karar verdik. Pawn coder ekibimiz sunucuya her hafta yenilik getirmeye devam etmektedir...

SUNUCU DURUMU: ONLİNE
SAMP: samp.ac-gaming.net
TeamSpeak3: ts.ac-gaming.net
Forum Adresi: www.ac-gaming.net
YouTube Kanalımız: www.youtube.com/HakanUnique

- Yeni videolar çekildekçe eklenecektir..

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 19 Mart 2018, 18:11:13 lanet223

Necip

Sunucu çok amatör, YNG'nin en eski scriptini kullanıyorsunuz. Modda'ki hatalar çok fazla. Yenilik getirene kadar çok sorun yaşayabilirsiniz :/

lanet223

Alıntı yapılan: Necip - 18 Mart 2018, 22:24:19

Sunucu çok amatör, YNG'nin en eski scriptini kullanıyorsunuz. Modda'ki hatalar çok fazla. Yenilik getirene kadar çok sorun yaşayabilirsiniz :/

Yorumunuz için teşekkür ederiz, bu dediklerinizi dikkate alıcağız.

[R]ussell_Savrinn

Tanıtım güncellenmeli.

Sunucu tutmayacak gibi görünüyor ama yinede başarılar..

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

lanet223

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 18 Mart 2018, 22:32:25

Tanıtım güncellenmeli.

Sunucu tutmayacak gibi görünüyor ama yinede başarılar..

Tanıtım güncellenecektir, yorumunuz için teşekkür ederiz.

lanet223

Krajas The Great

Mod milattan önce kalma. YN-RP eski scripti zaten. Tonlarca açık var. Tutmaz bu sunucu, YNG TS'sinde ise herkese PM'den reklam yaparak oyuncu çekme politikanız saçma. ;)

lanet223

Alıntı yapılan: Krajas The Great - 18 Mart 2018, 22:56:03

Mod milattan önce kalma. YN-RP eski scripti zaten. Tonlarca açık var. Tutmaz bu sunucu, YNG TS'sinde ise herkese PM'den reklam yaparak oyuncu çekme politikanız saçma. ;)

Bir kaç kişi mod hakkında böyle dediği için projemizi değiştirmeyi düşünmüyoruz, sizin dediğiniz çoğu bug dediğiniz bugların çoğunu çözdük. Yinede yorumunuz için teşekkür ederiz.

Krajas The Great

Alıntı yapılan: lanet223 - 18 Mart 2018, 23:02:10

Alıntı yapılan: Krajas The Great - 18 Mart 2018, 22:56:03

Bir kaç kişi mod hakkında böyle dediği için projemizi değiştirmeyi düşünmüyoruz, sizin dediğiniz çoğu bug dediğiniz bugların çoğunu çözdük. Yinede yorumunuz için teşekkür ederiz.
Diğer sunucuların TS'sinde herkese tek tek PM atarak reklam yaparak, şerefinizi ve haysiyetinizi yok saymamanız dileğiyle o zaman. ;)

pag

7 yıllık mod kullanıyorsunuz,açıklar ve hatalar çok fazla sizlere tavsiyem daha güncel bir mod kullanmanız yönünde olacaktır,BAŞARILAR.

Jarveus

Pawn bilmeyen , yönetimin (Y) harfinden bile haberi olmayan kişiler sunucu açıp piyasayı kirletiyor artık sert eleştiri yapıyorum. Çünkü kaç yıldır herkes 2-3 bir şey biliyor pawn hakkında ama bunun dışında kendine bir şey katan yok :) iyi forumlar inşallah öğrenip devam edersiniz

Yeni Nesil

enes020020

lanet223

Alıntı yapılan: ReDDooM - 19 Mart 2018, 08:50:17

7 yıllık mod kullanıyorsunuz,açıklar ve hatalar çok fazla sizlere tavsiyem daha güncel bir mod kullanmanız yönünde olacaktır,BAŞARILAR.

Dedediğinizi düşeneceğiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.