GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF!] 185.255.94.126:7777 - Arges Gaming Hırsız Polis

Başlatan HasanEfe, 18 Nisan 2020, 00:43:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

Herkese merhaba, Arges sunucusu olarak kısa süre önce BETA sürüm ile açtık. ilerleyen günlerde TEST ve Geliştirici
ekibimiz ile sunucuyu geliştirmek için uğraştık ve kısa süre içerisinde Sunucumuz için VDS'yi satın aldık.
sunucumuzda adalet,huzur ve güven ön planda olacaktır deneyimli Admin ekibimiz ile sizlere rahat bir oyun keyfini sürdüreceğiz.
sunucumuzu uzun süre açık tutmayı düşünüyoruz, sizleri sunucumuzda görmekten şeref duyarız.

Meslek(ler):

Tecavüzcü
                   1)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisindeki kişilere/oyunculara tecavüz etmek ve tecavüz edip skor , exp kazanmak.

Gaspçi                 
                   2)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisindeki kişilere/oyuncuları gasp etmek ve gasp ederek Para kazanmaktır.

Tetikçi 
                   3)Görevi nedir?
                   Kara listede belirlenen kişileri öldürmek ve öldürme karşılığında belirli miktar para almak.

Araç Hırsızı 
                   4)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisindeki araçları çalmak ve çaldığı araçları liman'a götürüp belirli bir ücret karşılığı satmak.

Terorist 
                   5)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisindeki araçlara veya belirli noktalara bomba koyarak insanları öldürmeye çalışmak. karşılığında öldürme,para ve skor kazanılır.

İnsan Kaçakçısı 
                   6)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisindeki kişileri/oyuncuları kaçırarak belirli miktar para teklif etmek&fidye almaktır.

Gangster 
                   7)Görevi nedir?
                   Sunucu içerisinde kargaşa yaratmak, savaş çıkartmak ve bölge alıp para kazanmaktır.

Arges Gaming Sunucu Bilgileri - Yönetim Ekibi :

Raovveys > 「 Owner 」
                   Ezekiel  > 「 Owner 」
                   DeathWarriror > 「 Sunucu Sorumlusu - Yönetici 」
                   GamePirates   > 「 Sunucu Sorumlusu - Yönetici 」

İP : 185.255.94.126:7777 [Aktif]
                   Web Site:  www.arges-hp.com [İn-Aktif]
                   Discord :  https://discord.gg/ggcrFDb [Aktif]
                   E-Posta :  arges@gmail.com [Aktif]

Güncelleme(ler):

V3.0

- Renk tonları güncellenmiştir!
                   - Admin sistemi yenilenmiştir!
                   - GPS sistemi kaldırılıp Navigasyon sistemi eklenecektir!
                   - Meslek bilgilendirmeleri Chat BİLGİ'leri genişletilmiş/güncellenmiştir.
                   - Sunucu içerisindeki ekonomi ayarlanmıştır!
                   - Sunucu içerisindeki textdrawlar yenilenmiştir!
                   - Meslek (İllegal) dalları ve Meslek içeriği genişletilmiş/değiştirilmiş/güncellenmiştir.
                   - Soygun sistemi genişletilmiş, Textdraw ayarlanmıştır.
                   - Level sistemi tamamlanmış, güncellenmiştir!

Son düzenlenme: 23 Nisan 2020, 18:44:34 HasanEfe

HasanEfe

HeLL.FuRRy

HasanEfe

TufanCan

Tanıtıma birazcık daha özenebilirdin ve sunucu içi görüntüler eklersen daha hoş olabilir. Başarılar.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: TufanCan - 18 Nisan 2020, 00:56:14
Tanıtıma birazcık daha özenebilirdin ve sunucu içi görüntüler eklersen daha hoş olabilir. Başarılar.

HasanEfe

Alıntı yapılan: TufanCan - 18 Nisan 2020, 00:56:14

Teşekkür ederim ama asıl önemli olan sunucu olduğu için şuan ona özen gösteriyorum

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

HeLL.FuRRy

ben başarılar sözümü geri alıyorum bu topluluk sunuculara saldırı yapmaya çalışan fakat bu işlemleri denerken kayıt oluyorlar ve ipleri elimize geçiyor başarısızlıklar.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 00:40:43 Enkei Sebep: Paylaşılan IP adresleri kaldırımıştır.

Raovveys.

Alıntı yapılan: HeLL.FuRRy - 19 Nisan 2020, 00:29:13
ben başarılar sözümü geri alıyorum bu topluluk sunuculara saldırı yapmaya çalışan fakat bu işlemleri denerken kayıt oluyorlar ve ipleri elimize geçiyor başarısızlıklar.
sen bizi farklı kişiler ile karıştırıyorsun her halde biz kimsenin önüne geçmeye ona zarar vermeye çalışmadık/çalışmayız. biz kendi yolumuza bakıyoruz.

HeLL.FuRRy

Alıntı yapılan: Raovveys. - 19 Nisan 2020, 00:48:31
sen bizi farklı kişiler ile karıştırıyorsun her halde biz kimsenin önüne geçmeye ona zarar vermeye çalışmadık/çalışmayız. biz kendi yolumuza bakıyoruz.
evet dcmizde adamınız :D yazıp sonrasında Arges hp si.er yazdı fakat birşey yapamadılar tek yaptıkları banlamaktı ki bu sorun degildi ban listesini mysql de boşaltıgım gibi bitmişti olay

HasanEfe

Alıntı yapılan: HeLL.FuRRy - 19 Nisan 2020, 01:11:29
Alıntı yapılan: Raovveys. - 19 Nisan 2020, 00:48:31
evet dcmizde adamınız :D yazıp sonrasında Arges hp si.er yazdı fakat birşey yapamadılar tek yaptıkları banlamaktı ki bu sorun degildi ban listesini mysql de boşaltıgım gibi bitmişti olay

bizimle alakamız yok biz öyle birşey yapın yada yapmayın demedik çünkü dostluk varken düşmanlığa gerek yok bu hayatta ne olucak ne olmayıcak bilemezeyiz ama iyi olmaya çalışabiliriz

TufanCan

İnsanların dcsine gidip reklam yapıyorsunuz ondan sonra karşılık verince onlar mı suçlu oluyor? Komik.

HeLL.FuRRy

Alıntı yapılan: TufanCan - 19 Nisan 2020, 15:09:14
İnsanların dcsine gidip reklam yapıyorsunuz ondan sonra karşılık verince onlar mı suçlu oluyor? Komik.
biz onları ne tanıyorduk ne de onlardan reklam yaptık