GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Göktürk Roleplay[v1.0] "Çağ yaratmaya geldik.” SUNUCU AKTİFTİR!!

Başlatan Gogh, 11 Ocak 2018, 23:43:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gogh

Sunucumuz aktif edilmiştir, herkese iyi roller dileriz.

HyperCharge

euivalance

[R]ussell_Savrinn

Shalute1

Sunucuda çok gereksiz göz yaran şeyler var giriş textdrawı örneğin Mapta göktürk roleplay yazması gibi rol bilmeyenlerin sunucu açması gibi bir şey olmuş freoramdayım gibi hissettim :(

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Shalute1

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 18:27:19

Modun yabancıdan türkçeye çevrildiğini öğrendim

Mod yabancıdan türkçeye çevrilmedi , bazı sistemler alıntı ve yabancı onlar türkçeleştirildi mod alıntı değil.

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 18:25:40

Sunucuda çok gereksiz göz yaran şeyler var giriş textdrawı örneğin Mapta göktürk roleplay yazması gibi rol bilmeyenlerin sunucu açması gibi bir şey olmuş freoramdayım gibi hissettim :(

Madem çok biliyorsun aç kendi sunucunu sen biliyorsun ya hani ;)
Ha ayrıca mod BETA aşamasında dikkatini çekerim ;)
Son düzenlenme: 24 Şubat 2018, 18:31:15 NovaCrawlS.

HyperCharge

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 18:25:40

Gerçekten acınacak haldesiniz kendi sunucunuza bakın ilk öncelikle ondan sonra yorum atın Ap ortamı olan sunucunuza bakın , Buglarınıza bakın gelmişsiniz burda saçma sapan yorumlar yapıp sunucuyu kötülüyorsunuz. Bir çok sunucudan daha iyi ve geliştirilmiş bir sunucuda böyle yorumlar atmak gerçekten çok saçma insan bakınca gülmek istiyor ve tek nedenleri ne olabilir diye düşünüyor '' Kötülemek,Karalamak '' ...!

HyperCharge

Her iki sunucuda bir birini kötülüyor hiç hoş bir durum değil bi en yakın sürede sunucu sahiplerinin konuşup aralarındaki sorunu çözmeleri gerekiyor.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net