GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Göktürk Roleplay[v1.0] "Çağ yaratmaya geldik.” SUNUCU AKTİFTİR!!

Başlatan Gogh, 11 Ocak 2018, 23:43:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Hawk - 18 Şubat 2018, 23:52:28

Sunucuya bağışta bulunanlara bağışçı yetkisi verilecektir,
Bağış yapmak isteyenler ts3 üzerinden ya da burdan özel mesajdan bana ulaşabilir.

:) :)

Gogh

Göktürk Hırsız Polis sunucusunun sahibi ile görüştük ve artık Göktürk Roleplay olarak yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Delibal

Projeye dahil olmuş bulunmaktayım.

Buralar kalite mi koktu ne ;)

HyperCharge

Yakın zamanda grafikler ve tanıtım konusu güncellenecektir.

Hades

İşin içinde Can (Delibal) var ise bilin ki bu işi devam edecek ve yükselecektir.Başarılar...

HyperCharge

Alıntı yapılan: Hades - 19 Şubat 2018, 08:26:36

İşin içinde Can (Delibal) var ise bilin ki bu işi devam edecek ve yükselecektir.Başarılar...

Yorumun için teşekkürler.

Marshmello

Başarılar kardeşlerim. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Kesinlikle orda olacağım.

HyperCharge

Alıntı yapılan: Marshmello - 19 Şubat 2018, 15:27:39

Başarılar kardeşlerim. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Kesinlikle orda olacağım.

Yorumun için Teşekkürler, Sizleri aramızda görmek isteriz.

[R]ussell_Savrinn

Göktürk Roleplay ve Göktürk Hırsız Polis ? Güzel olacak bence :) Ama umarım bir anlaşmazlık çıkmaz çünkü TR-HP gibi sunucuları gördük kavgalardan efsane sunucular kapandı.Umarım anlaşmazlık olmadan yavaş yavaş yükseleceğiz.Sunucunun açılmasını dört gözle bekliyorum.Başarılar  :helal:

Delibal

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 19 Şubat 2018, 15:49:31

Göktürk Roleplay ve Göktürk Hırsız Polis ? Güzel olacak bence :) Ama umarım bir anlaşmazlık çıkmaz çünkü TR-HP gibi sunucuları gördük kavgalardan efsane sunucular kapandı.Umarım anlaşmazlık olmadan yavaş yavaş yükseleceğiz.Sunucunun açılmasını dört gözle bekliyorum.Başarılar  :helal:

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Anlaşmamız yapılmıştır birleşme durumu söz konusu değildir bundan sonra GÖKTÜRK ismi ile daha çok projemiz olacak bunlar daha ilk adımlar.
Amacımız kurumsallaşmak.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Delibal - 19 Şubat 2018, 15:53:18

Anlaşmamız yapılmıştır birleşme durumu söz konusu değildir bundan sonra GÖKTÜRK ismi ile daha çok projemiz olacak bunlar daha ilk adımlar.
Amacımız kurumsallaşmak.

Sunucunuza önceden girdim ve tutacağını sanmıyordum ama tuttu.Artık orda devam ederim muhtemelen :) Ayrıca SAMP oynayan arkadaşlarımı Göktürk HP ve Göktürk RPG'ye yönlendiriyorum.

Delibal

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 19 Şubat 2018, 15:57:09

Alıntı yapılan: Delibal - 19 Şubat 2018, 15:53:18

Amacımız kurumsallaşmak.

Sunucunuza önceden girdim ve tutacağını sanmıyordum ama tuttu.Artık orda devam ederim muhtemelen :) Ayrıca SAMP oynayan arkadaşlarımı Göktürk HP ve Göktürk RPG'ye yönlendiriyorum.

Desteğiniz için teşekkürler iyi oyunlar.

Gogh

Sunucu açılış tarihi 23 Şubat 2018 Cuma olarak belirlenmiştir.

_Code

Alıntı yapılan: Jawié - 13 Ocak 2018, 14:27:25

Alıntı yapılan: TheRealistic - 13 Ocak 2018, 14:23:51

BİLGİLENDİRME:DMleri önlemek ve rol yaparken eğlenmeniz amacıyla DM ZONE(DM BÖLGESİ) adı altında bölüm yaptık.Bu bölüme giriş yaptığınızda size silah verilecek istediğiniz gibi birilerini öldürebileceksiniz.Bölümden çıktığınızda ise role devam ediceksiniz.(dm bölgesinden çıktığınızda girmeden önceki üzerinizdeki olan can,zırh,silah gibi şeyler geri gelecek.)

Yanlış yapmışsınız arkadaşlar. Yaptığınız işlem "deathmatch & roleplay" olmuş. Sunucunun kalitesini de dibe çekmiş. Roleplay açıyorsanız sadece roleplay olmak zorundadır. Yol yakınken yaptığınız yanlıştan dönmelisiniz.

+1

0.3.DL'ye güzel hoş ama Kalcor ilgi vermiyor arkadaşlar aklınızda bulundurarak modu geliştirin.
Başarılar.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

WantedAlone

Tanıtım konusunda "Adaletli" yazıyorsa geçmiş olsun.
Adalet diye bir şey hukuk tarafından bile sağlanamıyorken çok zor bi iş. Ekipte illa ki arkadaşlarını koruyan olacaktır. Size tavsiyem, 2-3 oyıncuyu admin ofisine çekmeyin, tüm oyuncuların olduğu odalara gidin. Eğer ki bir oyuncu ile konuştuysanız o oyuncu diğer oyuncuların gözünde torpilli gözükür. Bu sorunu hiç bi roleolay serveri kavrayamadı. 1 adminin değil ekibin uyması gerek. Umarım bunu ekip olarak başarırsınız. Başarılar dilerim.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.