GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Göktürk Roleplay[v1.0] "Çağ yaratmaya geldik.” SUNUCU AKTİFTİR!!

Başlatan Gogh, 11 Ocak 2018, 23:43:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gogh

Sunucu dns adresi:samproleplay.arcenia.com
Açık gözükmeyenler için: 176.9.80.219:7777

HyperCharge

Alıntı yapılan: Kronos - 18 Ocak 2018, 19:21:52

Bilgilendirme : Sormak istediklerinizi arcenia-roleplay.ts3giris.com adresine gelerek sorabilirsiniz.
AKTIF KULLANICILAR : 8 / 100

Sorduğunuz tüm sorulara cevap veriliyor.

Kronos

Polis Departmanı için el feneri sistemi eklendi grafikli, "/lambaac > /lambakapat"

Kronos

Bilgilendirme : Sormak istediklerinizi arcenia-roleplay.ts3giris.com adresine gelerek sorabilirsiniz. sunucumuzun çalışmaları hızla devam ediyor yakında karşınızdayız!
AKTIF KULLANICILAR : 8 / 100

Kronos

Saat 02:29 çalışmalar soluksuz devam ediyor.

Gogh

Admin komutları kodlanmaya başladı,admin komutları diğer sunuculardan farklı olarak kendimize özgü ve türkçe olacak.

Silver

U Roleplay | root >> WEB

Gogh

Forum konuları  açılıyor forum yarın akşam aktif edilecek!

Forum üzerinden admin/tester,oluşum başvurularında bulunabilirsiniz!
Son düzenlenme: 19 Ocak 2018, 21:30:03 Hawk

Kronos

Merhaba, merhaba! Biz Arcenia Role Play yönetim ekibi olarak bu sunucuya emek verdik, sunucumuzun gördüğü ve pawnotürkte yapılan/görülen ilgiler bizi gururlandırdı sunucumuzun açılmasını dört gözle bekliyorsunuz bunu biliyoruz, sunucunun açılmasını ve size hızlı bir şekilde bu tadı yaşatmak bizde istediğimizden emin olabilirsiniz.

Sunucumuzun açılmasına çok az kaldı, ekibimiz son gaz emek veriyor, sabahladığımız oluyor 2-3 gün uyumadığımız oluyor sizler için bir çok sistem kodladık bu emeklerimizin karşılığını almak size düşüyor bize ise size güzel bir ortam sağlayıp güzel roller yaşatmak düşüyor hepinizin cana yakın biri olduğunu biliyorum, bu bir oyun olsada herkes bu camia'da abi kardeş abla kardeş olacaktır.

Yaptığınız yorumlar ve maplarımıza-sistemlerimize göstermiş olduğunuz ilgiler için hepinize teker teker minnettarız hepinize güzel bir rol ortamı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz sistemleri en gerçekçi halleriyle karşınıza sunacağız ve size daha hoş bir rol akışı sağlayacağız. Sunucu açılışında hepinizi bu zevki yaşamaya/yaşatmaya bekliyorum hepinize bol şans ve bol roller/forumlar!
[/center]

Gogh

Gogh

Alıntı yapılan: Kronos - 20 Ocak 2018, 00:56:46

Saat 00:55 çalışmalarımız soluksuz devam ediyor.

Forumumuz aktif edilmiştir "arceniaroleplay.tk" sitesinden erişim sağlayabilirsiniz, karakterlerinizi tanıtıp forum oyunlarıyla güzel vakitler geçirebilirsiniz teşekkürler!

HyperCharge

Bilgilendirme ; Forumumuz aktif edilmiştir "arceniaroleplay.tk" sitesinden erişim sağlayabilirsiniz, Admin ve tester başvuruları devam etmektedir.

Allen

Index'in alıntı olduğu beni üzdü  :uzgun:

TheLife

Alıntı yapılan: Allen - 20 Ocak 2018, 14:21:59

Index'in alıntı olduğu beni üzdü  :uzgun:

Ona bakarsan forum temamızda alıntı ben yeni tema üzerinde çalışıyorum idarelik bu tema kalacak çünkü indexin yenisinide koydum buyrun https://arceniaroleplay.tk