GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arcenia Hırsız Polis

Başlatan Ufuk07, 22 Haziran 2018, 14:49:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuk07

Arcenia Hırsız Polis - "Korku, mantıktan daha kuvvetlidir."​

Arcenia hakkında​

Öncelikle belirtmek isterim ki; Arcenia ismiyle açılan tüm sunucular "Arcenia Game Network" sponsorluğunda açılmaktadır, bir önceki açılan sunucuların sponsorluğu sonlandırılmış, bizimle alakası olmayan sunuculardır. Arcenia Hırsız Polis olarak tüm oyunculara kaliteli bir oyun ortamı sağlamak için kurulduk. Eşsiz ve lezzetli sistemlerimiz ile SA:MP platformuna adım atmış bulunmaktayız. Arcenia Hırsız Polis yönetim ekibi olarak; adaleti ve saygıyı ön planda tuttuk. Tüm oyuncularımıza adaletli ve saygılı davranmayı amaçlayarak sunucuda ilk düzeni kurmuş olduk. Arcenia Hırsız Polis olarak; ilk başta saygılı, samimi, arkadaş dolu, adaletli ve son olarak kaliteli bir sunucu olmayı hedefliyoruz, umarım ki sizler sayesinde tüm hedeflerimize adım atmak yerine koşuyor olacağız.

Sizlerden beklentimiz ve eşitsizlik;​

Siz değerli oyuncularımızdan beklentimizi yüksek tutuyoruz. Umuyoruz ki sizlerde emeğimizin karşılığını vereceğinizden eminiz. Arcenia Hırsız Polis'de "pay to win" yerine "eşit" oyuncular bulunuyor. Yani şöyle sanmayın; "VIP alan sunucudan yasaklanamaz, VIP alan hapis yemez." Arcenia Hırsız Polis olarak tüm oyuncularımızı eşit tutuyor, adaletli bir ortam sağlıyoruz. VIP alan oyuncular sadece soydukları yerden 5-10 bin fazla almakta ve polis tarafından yediği hapislerin saniyesi 15-20 saniye azdır.

Yönetim ekibimiz;​
Arcenia Hırsız Polis olarak yönetim ekibimizdeki kişileri, her sunucunun yaptığı gibi; "skor kas, aktif ol" şeklinde almayıp, başvuru formu ile denetimden geçmiş seçilmiş kişileri almaktayız. Yönetim ekibimizi incelemek isteyenler aşağıdaki listeyi gözden geçirebilir.

• Kurucu:

@IExlusive

• Sahip Vekili:

@Fearless

@BerkRG

@ReCenTFigHTeRS

• PawnCoder:

@BerkRG

• Admin Ekibi Sorumlusu

@ReCenTFigHTeRS

@Fearless

• Genel Yetkili

@BerkRG

Sunucu bilgileri;​
Sunucu bakımda olup, kendimize ait olan VDS'nin altyapısı hazırlanmaktadır. Tüm oyuncularımızın kafalarındaki soruları yanıtlamak, sohbet & muhabbet için TeamSpeak3 adresimizi aktif ettik. Sunucu hakkındaki güncel haberler konu altından bildirilecektir.Sunucudaki sistemleri konuya ekleme gereği duymadık, konuya atılan yorumlara göre ilerki zamanlarda ekleyebiliriz. Sunucu hakkındaki bilgileri aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz.

• Sunucu IP Adresi: " 176.9.80.219:7777 "
• TeamSpeak3 IP Adresi: " ts.arcenia.com "
• Forum: " samp.arcenia.com "
• Genel Forum: '' samp.arcenia.com ''

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."​

Mustafa Kemal Atatürk
Son düzenlenme: 22 Haziran 2018, 15:03:28 huseyinufuk32
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Lonnely

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

_Code

Pek kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum.
Serverime gelip reklam yaptılar.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Levent13

Alıntı yapılan: RECEP - 22 Haziran 2018, 16:45:40

o kişiler bizim sunucumuzda yetkili değiller her kimse reklam yaptılarsa

Ufuk07

Sizin sunucunuza gelip reklam yapan kişi cezasını alacaktır. Biz öyle kalitesiz insanlar değiliz diğer sunucularda reklam yapmayız yapan kişi bizden birisi değildir artık. Gelip reklam yapan adına özür dilerim.

juqi

KALİTE KOKUYOR

SEVİNME TUTMAZ  :helal:

JudaX

Hayla TR-HP modunu kullanarak veya editleyerek bir yara varılmaz, kusura bakmayın tutmaz.

Ufuk07

Yeni mod kodluyoruz arkadaşlar bu sadece temsili :)

Levent13

Alıntı yapılan: ScavengeR - 22 Haziran 2018, 17:11:11

Alıntı yapılan: huseyinufuk32 - 22 Haziran 2018, 17:02:49

Sizin sunucunuza gelip reklam yapan kişi cezasını alacaktır. Biz öyle kalitesiz insanlar değiliz diğer sunucularda reklam yapmayız yapan kişi bizden birisi değildir artık. Gelip reklam yapan adına özür dilerim.

Tabii Canım Kalitelisiniz  :kahkaha:
TUTMAAAZ!

peki sizin sunucu kalitelimi hayır kaliteli değil her önüne gelen kalitesiz sunucu diyemezsin kısa kes

Levent13

Alıntı yapılan: Yusuf - 22 Haziran 2018, 17:16:34

Hayla TR-HP modunu kullanarak veya editleyerek bir yara varılmaz, kusura bakmayın tutmaz.

peki siz bilip bilmeden konuşmayınız asil sizin tutulmaz görüyoruz sizin gibi cahil insanları

Levent13

KONUMUZU BALTALAMAYA ÇALIŞMAYINIZ

JudaX

Fikir ve düşüncelerimizi söylüyoruz, madem reklam yapmışsın Yorumlara da katlanacaksınız eğer böyle yorumlara alışık değilseniz hiç sunucu açmayın daha iyi. burası SAMP platformu eliştirelere açık lütfen biraz düzgün hitap edin.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2018, 17:58:05 Yusuf

_Code

Fearless denen bir yönetici, hatta reklam yapıp attığı IP adresine gelip (sizin serverinize) yapmayın dediğimde bir rehberiniz tarafından atıldım.
Son düzenlenme: 23 Haziran 2018, 02:13:15 RECEP

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

IExlusive

Alıntı yapılan: RECEP - 23 Haziran 2018, 01:53:51

Fearless denen bir yönetici, hatta reklam yapıp attığı IP adresine gelip (sizin serverinize) yapmayın dediğimde bir rehberiniz tarafından atıldım.

Gerekli Yaptırımlar Uygulanacaktır.

IExlusive

Alıntı yapılan: Yusuf - 22 Haziran 2018, 17:16:34

Öncellikle yorumunuz için teşekkür ederim. Yeni modmumuz 0 dan kodlandı hatta %60 civarı bitti. Şuan ki açtığımız sunucu BETA olarak işliyor. Bitirdiğimiz Kodları orda deneyip ona göre hareket ediyoruz.