GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Team Turkiye 37.59.88.86:7777

Başlatan Zampara217, 03 Mart 2017, 19:32:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

VialseTR

Braynds

Zampara217

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ben bu platformda 8 senedir bulunuyorum. Çoğu kişiden daha fazla tecrübem ve bilgim var. Her türlü insan ile karşılaştım; yeri geldi üzüldüm, yeri geldi başarılarımızdan dolayı şahsım sevindi, yeri geldi bir kaç müptezel yüzünden duvarları yumruklayıp o geceyi acılar içinde geçirdim... Her daim olduğu gibi şuanda da arkamızdan atıp tutan var, arkamızdan işler çevirenler var, bizim sunucumuzda barınıp kendine sunucu açtığını sanan daha dünkü vitaminler var. Kimse bizi tabiri caiz "gözü kör, kulağı sağır, hasta adam" sanmasın. Bizim gözümüzde pek iyi görür, kulağımızda pek iyi işitir... Siz değerli SA-MP oyuncularından ve bu platforma emek veren değerli kişilerden bir ricam var; bize karşı dayatılan boş ve gereksiz kara propagandalara itibar etmeyiniz. Bize karşı yapılan her boş ve anlamsız karalamayı olgunluk ve insanlık çerçevesinde karşılık vereceğinize inancımız sonsuzdur. Cümle alem ellerini açmış yaradana dua ediyor; "Rabbim Anka Team Turkiye kapansın da önümüz açılsın" diye. Bunları uydurmuyorum veya sallamıyorum. Bizzat gördüğüm ve işittiğim istihbaratlar neticesinde bunları yazıyorum... Galiba yazıyı çok uzattım. Sözün özü şudur ki: Sıhhat içinde, Anka ile kalın...

Son düzenlenme: 15 Nisan 2017, 23:24:37 Zampara217

NexoR

Şahsi sorunlarınızı forumda paylaşmayınız ve konuyu baltalamayınız.

LanceX

Ultra Host'tan ücretsiz server açtınız eyvallah güzel hoş ama siz bu ADAMın serverinde niye reklam yapıyorsunuz? Kendi emeğinizle oyuncu toplayamıyorsanız açmayın. O işler sanıldığı kadar kolay deği.(Kendilerini biliyorlar)

Manyetli

Eskiden Sunucuda Admin olarak yer almıştım , keyifli bir sunucu ve herkes birbirine cok sadık. Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Zampara217

Konumuz ve sunucumuz fevkalade günceldir :D Ve ayrıyeten şunu belirteyim www.AnkaTeam.org forumumuza üye olmayı unutmayınız ve Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayınız www.facebook.com/AnkaFreeroam

Lloyd

Server ufak tefek işlere elini uzatacak onun bunun serverinde reklam yapacak serverlerden değil. Kral bir sahibi değerli bir kadrosu  var umarım en iyisine varır.  :helal:
Son düzenlenme: 30 Nisan 2017, 21:25:24 Lloyd

Zampara217

Alıntı yapılan: Lloyd - 30 Nisan 2017, 21:24:23

Server ufak tefek işlere elini uzatacak onun bunun serverinde reklam yapacak serverlerden değil. Kral bir sahibi değerli bir kadrosu  var umarım en iyisine varır.  :helal:

Sunucumuz senin gibi değerli, sadık ve güvenilir birine sahip olduğu için çok şanslı :*

Excision

Alıntı yapılan: Zampara217 - 30 Nisan 2017, 22:35:58

Alıntı yapılan: Lloyd - 30 Nisan 2017, 21:24:23

Sunucumuz senin gibi değerli, sadık ve güvenilir birine sahip olduğu için çok şanslı :*
Yavşadı .s

Guardian