GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Hırsız Polis Sunucusu - www.Anka-Gaming.com - 37.59.74.78:7777

Başlatan Tektabanca, 10 Şubat 2019, 21:14:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Medcezir

Gerçekten aynı yorumları görmek can sıkıyor. ''aynı mod , aynı mod'' Bunları neden modu paylasanlara söylemekten utanıyorsunuz? Modun sahipleri halka açık mod sunmuşlar ortaya isteyen kullanır isteyen bakmaz bile. Başarılar osman.
Son düzenlenme: 14 Şubat 2019, 00:31:09 Ewerzy

_Code

Alıntı yapılan: iidedinkral - 13 Şubat 2019, 20:49:19

Şuna bak, modu paylaşan kişi bile bu insanlarla alay ediyor. Bir grup insan, paylaşılan modlar ile sunucu açıp oynayabilir, bu onların en doğal hakkıdır. Kendi kodladığınız modla açmış olduğunuz sunucuların tutmamasını bu insanlara bağlayamazsınız, "Edit mod!" ya da "Edit modlarla sunucu açmaktan bıkmadınız, değil mi?" diyerek burada insanları linç etme hakkınız yoktur. Kaldı ki modu paylaşan kişinin gelip burada bu insanlarla dalga geçmesi, ironi dolu yorumlar yapması akla mantığa sığacak bir hareket değil. Modu paylaştın ve bitti. İsteyen istediği şekilde kullanır. Paylaşmasaydın bu insanlar da açmazdı. Bir an önce tavırlarınıza çekidüzen vermeniz dileğiyle diyor ve sizi kendinizle yalnız bırakıyorum.

Bu modlar yüzünden emek verilen modlar tarihe gömülüyor ve platformun kalitesi düşüyor.
Adam geliyo 0 pawno bilgisiyle sırf "para" için bu platformu bitiriyor. Açıyor alıntı modu geliyor 9-10 kişi bunlardan birkaçı alıyor VIP'i ve sonra ne mi oluyor? Server kapanıyor ve oyuncular dağılıyor. VIP alanlarda bırakıyor. 200-300 kişilik Türk SAMP böyle böyle 150'ye 160'a düşüyor. Yoksa banane açsınlar istedikleri kadar.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Tektabanca

Sonunda bizi anlayan birileri var, mademki paylaşılmış ne için kullanmayalım neden editleneyelim, herkes server açabilir, iyi ya da kötü yorumlar gelicektir elbet ancak , herkes anı şeyi söyleyince bir şeyi ifade etmiyor, bu modu kullanan tek biz değiliz. Bize yapılan bu yorumlar aşşağılama amaçlıdır, lakin biz bunları hoş görüyoruz ama herkesin bir sınırı var, böyle gelip  tanıtımı okumadan, incelemeden direkt olarak BAĞNAZlık yapmanın hiç bir önemi yok bizim açımızdan. Eğer ki sunucuyu beğenmemiş yada yöneticileri de beğenmemiş olabilirsiniz bu herkesin en doğal hakkı zaten bu konuda yorumlamada yapın. Yapın ki bizde hatalarımızı görüp ders alalım.  Teşekürler Ewezy
Bu arada saygı değer 2PAC_ seni anlıyorum , anlayamasam  bile neler hissettiğini tahmin ediyorum , lakin modu ben paylaşmadim senin yaptığın BAĞNAZlıktır ben ne zaman sunucu açıp kapattım elimden geldiğince değiştirmeye çalışıyorum lakin siz bunu göremediğiniz için sürekli aynı cümleleri tekrarliyorsunuz.

Lütfen konuyu tartışma platformu haline getirmeyelim.
Son düzenlenme: 14 Şubat 2019, 00:50:53 Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Rouge

Arkanızdayım, Benden gerekli desteği bulursunuz. Başarılar.

Tektabanca

_Code

Alıntı yapılan: Ewerzy - 14 Şubat 2019, 01:11:21

Alıntı yapılan: JudaX - 12 Şubat 2019, 22:36:30

Artık türk samp alemi biraz gözünü açıp ve şu rezilliğe baksın. Anadolu Hırsız Polis modunu kullanmaktan sıkılmadınızmı hayla? Hırsız polis sunucuların yarısından çoğu AG-HP modundan ibaret ve ne yazık ki tutacağını pek sanmıyorum, başarılar.

Ve lütfen bundan sonra mod paylaşmayın, kodlayıpta paylaşmak nerdeyse hata oluyor.
ya utanın yemin ederim. yorumları yetkili silecek ama yazmak istiyorum. NexoR Bu modu heveslik paylasmadı ki insanlar kullanmaktan bıksın. su platformu rezil eden sizsiniz.Bazı yt kanallarına ''Allah desem kaç kişi begenir'' yazıyorlar ya onlardan farkınız yok.

Bizim mi sizin mi?

Alıntı yapılan: Tektabanca - 14 Şubat 2019, 00:48:41

Sonunda bizi anlayan birileri var, mademki paylaşılmış ne için kullanmayalım neden editleneyelim, herkes server açabilir, iyi ya da kötü yorumlar gelicektir elbet ancak , herkes anı şeyi söyleyince bir şeyi ifade etmiyor, bu modu kullanan tek biz değiliz. Bize yapılan bu yorumlar aşşağılama amaçlıdır, lakin biz bunları hoş görüyoruz ama herkesin bir sınırı var, böyle gelip  tanıtımı okumadan, incelemeden direkt olarak BAĞNAZlık yapmanın hiç bir önemi yok bizim açımızdan. Eğer ki sunucuyu beğenmemiş yada yöneticileri de beğenmemiş olabilirsiniz bu herkesin en doğal hakkı zaten bu konuda yorumlamada yapın. Yapın ki bizde hatalarımızı görüp ders alalım.  Teşekürler Ewezy
Bu arada saygı değer 2PAC_ seni anlıyorum , anlayamasam  bile neler hissettiğini tahmin ediyorum , lakin modu ben paylaşmadim senin yaptığın BAĞNAZlıktır ben ne zaman sunucu açıp kapattım elimden geldiğince değiştirmeye çalışıyorum lakin siz bunu göremediğiniz için sürekli aynı cümleleri tekrarliyorsunuz.

Lütfen konuyu tartışma platformu haline getirmeyelim.

Ben konuyu uzatmam zaten bu benim son mesajım olacak, tanıtımı okumadn bilmeden demişsin ilk olarak oranın üstünden geçelim. Senin diğer hırsız polislerden ayıran özelliğin neler sadece ismin ve mapin mi?
Oyuncular oynamaktan bıktı siz hala bıkmadınız. Bu söylediklerim bu modla açan herkes için geçerliydi ben sadece sizi eleştirmekle kalmadım bütün platformu eleştirdim. Senin sunucu açmana lafım yok herkes açabilir ancak aynı modu görmekten bu platformun gelişmediğini görmekten bıktım. Bu benim son mesajım, iyi günler.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Tektabanca

HELLBOY

Yorumlara Aldanmayın Eğere Heveslik Sunucu Değilseniz Zaman Geldiğinde Oyuncu Kitleniz Artarak Size Doğru Kayacaktır Diğer 2 3 Aylık sunuculara bakıp hevesinizi düşürmeyin.Mesela Bozkurt Modunu ALFA Modu Haline Getirmiş Bir Şahıs Olarak Söylüyorum Zamanı Gelecek Başarılarınız Kıskanılıp Oturdukları Yerde Uyuştuklarını hissedip dadanma hissiyati duyacaklardır bazı insanlar.

Tektabanca

Alıntı yapılan: HELLBOY - 15 Şubat 2019, 01:49:04

Yorumlara Aldanmayın Eğere Heveslik Sunucu Değilseniz Zaman Geldiğinde Oyuncu Kitleniz Artarak Size Doğru Kayacaktır Diğer 2 3 Aylık sunuculara bakıp hevesinizi düşürmeyin.Mesela Bozkurt Modunu ALFA Modu Haline Getirmiş Bir Şahıs Olarak Söylüyorum Zamanı Gelecek Başarılarınız Kıskanılıp Oturdukları Yerde Uyuştuklarını hissedip dadanma hissiyati duyacaklardır bazı insanlar.

Büyük orneklerdensin, teşekkürler  :helal:

XeoFrag

Pazar  günü oyunda olanlara  3.000.000$  , 50  Skor ve 500 exp Dağıtılacaktır! Oyunda olmayı unutmayın.

Dwayne

Alıntı yapılan: HELLBOY - 15 Şubat 2019, 01:49:04

Şaşırttın beni. en büyük örneğimiz , idolümüzsün burak. Mod geliştirmeyi anladık ta user kitlesinde sınıfta kaldın be kardeşim https://resmim.net/preview/41Pcg4.png
Son düzenlenme: 15 Şubat 2019, 18:27:56 Reaper

5YPEXE

Alıntı yapılan: Tektabanca - 13 Şubat 2019, 23:40:38

Bu yorumun beni benden aldı. Dostum anlamadığım bir çok şey var. Önemli olan Textureli Map yapabilmek değil, az obje ile iyi şeyler yapmaktır. Map titremeleri var diyorum, textureler aşırı fazla diyorum 2GB Ram diyorsun. Ekran kartını bir anda silip atmak nedir yahu? Senin bilgisayarında sadece Ram işlev görüyorsa yorum yok gerçekten. Keza 96-120 fps arası sabit alırken sunucunuzda 50-60'a kadar düşebiliyorsa bu fps değeri bu sizin hatanızdır. Bizim değil. Ayrıca ben sunucunun yönetimini, modunu vs. kötülemedim. Bu kadar sert çıkmana hiç gerek yoktu. Gereksiz fazla texture var olayı bana döndürmek yerine yapıcı eleştirimi yerine getirmen gerek. Kendi hatalarını görmeden diğer kişilerin hatalarını görürsen baştan kaybetmişsin demektir.

Rouge

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 15 Şubat 2019, 18:21:20

Alıntı yapılan: Tektabanca - 13 Şubat 2019, 23:40:38

Bu yorumun beni benden aldı. Dostum anlamadığım bir çok şey var. Önemli olan Textureli Map yapabilmek değil, az obje ile iyi şeyler yapmaktır. Map titremeleri var diyorum, textureler aşırı fazla diyorum 2GB Ram diyorsun. Ekran kartını bir anda silip atmak nedir yahu? Senin bilgisayarında sadece Ram işlev görüyorsa yorum yok gerçekten. Keza 96-120 fps arası sabit alırken sunucunuzda 50-60'a kadar düşebiliyorsa bu fps değeri bu sizin hatanızdır. Bizim değil. Ayrıca ben sunucunun yönetimini, modunu vs. kötülemedim. Bu kadar sert çıkmana hiç gerek yoktu. Gereksiz fazla texture var olayı bana döndürmek yerine yapıcı eleştirimi yerine getirmen gerek. Kendi hatalarını görmeden diğer kişilerin hatalarını görürsen baştan kaybetmişsin demektir.

Bende neden hic FPS dususu olmuyor ? Hata sende bence.

Codes.

Her şey aynı olursa hiç bir şey gelişemez yani açıkcası farklı bir deneyim olursa gelişebilir. Herkes Aynı Moddan Sıkıldı farklı bir deneyim olsa aslında mesela güzel olur. Örnek veriyorum mesela racing modu olabilir ya da truckers modu örnek verebiliriz.
Racing = Yarış Oyunu. // Yani Açıkcası herkes serverde yarışacak
Bunlarla ilgili örnekler olabilir. Hep "HP Modu" olacaksa gelişecek bir şey kalmaz. Bunu sadece sizin için demiyoruz. Yani bu platform'da ki herkes için diyorum artık insanlar farklı bir oyun modu istiyorlar. Düşüncen güzel ama senin için güzel yani kendini düşünüyormuş gibi oluyorsun sonra bir bakıyorsun insanlar artık bu moddan sıkılmış. Kendinizi düşünmeyin diğer insanlarıda düşünün açıkcası ben bunu diyorum. Yine de Başarılar!

Bir Filozofun Sözü;

"Her İş Hevesle Olmaz, Gerçekleriyle olur."
Son düzenlenme: 16 Şubat 2019, 18:37:17 AHMET26