GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Hırsız Polis Sunucusu - www.Anka-Gaming.com - 37.59.74.78:7777

Başlatan Tektabanca, 10 Şubat 2019, 21:14:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tektabanca

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 12 Şubat 2019, 18:08:13

Aynı modu açmaktan sıkılmadınız mı?

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: Ne zaman açtım sanki her gün sunucu açıyorum  :oku:
Son düzenlenme: 12 Şubat 2019, 18:33:31 Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Rouge

Alıntı yapılan: Tektabanca - 12 Şubat 2019, 18:32:08

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: Ne zaman açtım sanki her gün sunucu açıyorum  :oku:

Diyorki; Ayni modla sunucu acmaktan bikmadinizmi ? Haliyle Haklı.

TURK1Y3

Aga bunlarda iş vardır bence kolay bırakacaklarını düşünmüyorum.

TekTabanca bu arada hayırlı olsun :)

Tektabanca

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 12 Şubat 2019, 19:52:46

Aga bunlarda iş vardır bence kolay bırakacaklarını düşünmüyorum.

TekTabanca bu arada hayırlı olsun :)

Teşekkürler bizi tanıyanlar adına güzel bir açıklama yapmışsın 👍
Son düzenlenme: 13 Şubat 2019, 13:07:52 Tektabanca

Dyternal

Bu saatten sonra fikrimi değiştiriyorum. Hata sizde değil. Modu paylaşanlarda.

Neyse, başarılar.

_Code

Alıntı yapılan: Tektabanca - 12 Şubat 2019, 18:32:08

Sen her gün açmıyorsun da sen ve senin gibiler yığınla bu gibi modlarla açıyor. Seni bilmem ama bu modlarla açanların çoğu sunucularına bot atıyor herkes de bunu biliyor. SA:MP'ta 150-300 Türk oyuncu varsa o'da oyuncu sayısına kanıp hemen servere giriyor. Yani özetle bu modlarla açanlar 0 emekle hazıra konuyor çoğunluğuda kendine bot atıp adilik yapıyor. Ha birde şu gereksiz prim kasanlarda var onlarıda es geçmeyelim, hani şu sağa sola bayrak koyup oyuncu çekenler, ah ah. Hayır yani çok mu zor özgün kaliteli bir mod yapıp server açmak?
Harbiden suç aslında bu modları paylaşanlarda. :(
Son düzenlenme: 12 Şubat 2019, 22:33:36 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

JudaX

Artık türk samp alemi biraz gözünü açıp ve şu rezilliğe baksın. Anadolu Hırsız Polis modunu kullanmaktan sıkılmadınızmı hayla? Hırsız polis sunucuların yarısından çoğu AG-HP modundan ibaret ve ne yazık ki tutacağını pek sanmıyorum, başarılar.

Ve lütfen bundan sonra mod paylaşmayın, kodlayıpta paylaşmak nerdeyse hata oluyor.
Son düzenlenme: 12 Şubat 2019, 22:38:06 JudaX

Tektabanca

Alıntı yapılan: JudaX - 12 Şubat 2019, 22:36:30

Artık türk samp alemi biraz gözünü açıp ve şu rezilliğe baksın. Anadolu Hırsız Polis modunu kullanmaktan sıkılmadınızmı hayla? Hırsız polis sunucuların yarısından çoğu AG-HP modundan ibaret ve ne yazık ki tutacağını pek sanmıyorum, başarılar.

Ve lütfen bundan sonra mod paylaşmayın, kodlayıpta paylaşmak nerdeyse hata oluyor.

teşekkürler

FelleR

Server Açılmıştır!

Server İpsi: 37.59.74.78:7777

Tektabanca

5YPEXE

Öncelikle, düşük sistemli bilgisayara sahip oyuncular sunucuya girmesin. Sunucuda aşırı fazla texture var, kayan Türk bayrakları falan fps yerlere düşebiliyor. Map titremelerini hesaba katmıyorum bile. Hele ki Banka haritası, niye bu kadar çok abartıyorsunuz? Ne gerek vardı? Texturesiz map yapmayı mapperiniz bilmiyorsa öğretebilirim kendisine.
Son düzenlenme: 13 Şubat 2019, 20:42:48 5YPEXE

iidedinkral

Şuna bak, modu paylaşan kişi bile bu insanlarla alay ediyor. Bir grup insan, paylaşılan modlar ile sunucu açıp oynayabilir, bu onların en doğal hakkıdır. Kendi kodladığınız modla açmış olduğunuz sunucuların tutmamasını bu insanlara bağlayamazsınız, "Edit mod!" ya da "Edit modlarla sunucu açmaktan bıkmadınız, değil mi?" diyerek burada insanları linç etme hakkınız yoktur. Kaldı ki modu paylaşan kişinin gelip burada bu insanlarla dalga geçmesi, ironi dolu yorumlar yapması akla mantığa sığacak bir hareket değil. Modu paylaştın ve bitti. İsteyen istediği şekilde kullanır. Paylaşmasaydın bu insanlar da açmazdı. Bir an önce tavırlarınıza çekidüzen vermeniz dileğiyle diyor ve sizi kendinizle yalnız bırakıyorum.

Я критика

5YPEXE

iidedinkral

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 13 Şubat 2019, 21:00:27

Alıntı yapılan: iidedinkral - 13 Şubat 2019, 20:49:19

Sen çook yanlış gelmişsin ki. Modu paylaşan kişinin mesajı dahi yok burada...

Modu paylaşan TURK1Y3 şahsı değil mi, yanlış mı biliyorum?

Я критика

Tektabanca

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 13 Şubat 2019, 20:39:43

Öncelikle, düşük sistemli bilgisayara sahip oyuncular sunucuya girmesin. Sunucuda aşırı fazla texture var, kayan Türk bayrakları falan fps yerlere düşebiliyor. Map titremelerini hesaba katmıyorum bile. Hele ki Banka haritası, niye bu kadar çok abartıyorsunuz? Ne gerek vardı? Texturesiz map yapmayı mapperiniz bilmiyorsa öğretebilirim kendisine.

Teşekkürler, insan önce kendine bakmalı, mapperimiz kendini kanıtlamış biri, sistemin düşük olabilir yada olanlar içinde artık yapıcagim bişey yok, bende 2 gb ram var 50 FPS aliyorken diğer kişilerde bir kasma gibi bir şeyin olacağını zannetmiyorum.