GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anka Hırsız Polis Sunucusu - www.Anka-Gaming.com - 37.59.74.78:7777

Başlatan Tektabanca, 10 Şubat 2019, 21:14:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tektabanca

Önsöz

Hepinize merhablar PawnoTürk ailesi. Anka Hırsız Polis sunucmuzun tanıtım konusuna hoş geldiniz. Mod Olarak Anadolu Hırsız Polis sunucusnun editlenmiş halini kullanıyoruz. Şimdi kesin olarak bazı üyeler, artık sıkılmadınız mı?, herkes aynı şeyi yapıyor gibi itamlarda buluncaktır. Bizim ekibimiz bu güne kadar açılıan Anadolu tabanlı bir sunucuda görev almadı. Biz ilk Anadolu Hırsız Polis sunucusunun üst yönetimindeki kişileriz.Hedefimiz uzun soluklu yenilikçi, güvenilir bir ortam oluşturmak.Bu yüzden sizleri de sunucumuza davet ediyorum.

• » Admin hesap koruma sistemi

• » 2xSoygun sistemi

• » Kill Kombo sistemi

• » Headshot Sistemi

• » Hırsızlar için Ünvan sistemi

• » Polisler için Ünvan sistemi

• » Güncel Radyo sistemi

• » Vipler için VİP şarkı listesi

• » Vipler için Tedavi ve Bazuka sistemi

• » Odunculuk sistemi

• » Yenilenmiş Özel Araç sistemi

--TekTabanca--

--Mustafa--

-- PAVELSM!RNOVA--

--XeoFrag--

Sunucu İP: 37.59.74.78:7777

Developers: TekTabanca- PAVELSM!RNOVA

Grafiker: XeoFrag
Map Editörleri: FelleR-Ahtapot

Yeni ÖZEL Araçlar

Yeni Bankalırımız kopyalanmaması için sunucu açılana dek, tanıtımda paylaşmayı düşünmüyoruz.
Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 13 Şubat 2019, 19:57:24 Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

FelleR

Tektabanca

Alıntı yapılan: FelleR - 10 Şubat 2019, 21:16:41

Banka maplarını neden paylaşmadın   :kahkaha:

Hırsızlar kol geziyor  :kahkaha: Tanıtımda en altta sebebini yazdım  :oku:

Radless

"Life's too short to hold grudges."

HeartlesS

ElChapo

Odisseas

Başarıalr en azından diğer sunuculardaki gibi maplar vs. aynı değil  :helal:
Map için yardımcı olabilirim arkadaşım  :rockstar:

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Tektabanca

Tektabanca

PaveLSmirNova

Rouge

Sebepsiz yere bu modu gorunce midem bulaniyor bare editleyinde anadolu olduğunu anlamayak. Bir onerim var 0 kodlama bilginiz yok eyvallah simdi yapacaginiz sey su internetten windows samp server indir orda gamemode ye gir bos olucak hic birsey olmucak sonra al y cnr anadolu cnr6 vb.. modlardan koy bu moda ev sistemini yncnr den al meslek sistemini cnr 6 dan al komutlari kendin yap dicemde oda yok onlarida al bare. Ya Allah aşkına emek verip acin

PavelSmirnova - EFKAR26 Dan Selamlar...
Son düzenlenme: 11 Şubat 2019, 08:37:43 Melih026

Tektabanca

Tektabanca

Alıntı yapılan: EgosuzBey - 11 Şubat 2019, 00:34:52

Başarıalr en azından diğer sunuculardaki gibi maplar vs. aynı değil  :helal:
Map için yardımcı olabilirim arkadaşım  :rockstar:

2 tane profesyonel mapper ile çalışıyoruz, ihtiyaç duyursak ileti atarım, teşekkürler.  :helal:

Lesath

İstediğiniz ortamı ve kaliteyi sağlayıp, oyuncuları memnun ederseniz platformda online bir şekilde hizmet verme ihtimaliniz yüksek. Şans sizinle olsun arkadaşlar. :helal:

Tektabanca

Alıntı yapılan: Melih026 - 11 Şubat 2019, 08:33:08

Sebepsiz yere bu modu gorunce midem bulaniyor bare editleyinde anadolu olduğunu anlamayak. Bir onerim var 0 kodlama bilginiz yok eyvallah simdi yapacaginiz sey su internetten windows samp server indir orda gamemode ye gir bos olucak hic birsey olmucak sonra al y cnr anadolu cnr6 vb.. modlardan koy bu moda ev sistemini yncnr den al meslek sistemini cnr 6 dan al komutlari kendin yap dicemde oda yok onlarida al bare. Ya Allah aşkına emek verip acin

PavelSmirnova - EFKAR26 Dan Selamlar...

Önerilerin için teşekkürler, bizlerde mapperlarımız ile tamamen farkli bir san fierro tasarlamayı hedefliyoruz, yeni mekanlar, yeni soygun yerleri savaş bölgeleri gibi.  :polis: