GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Angeles Roleplay — #NewLife

Başlatan BeeKaa, 14 Temmuz 2022, 16:49:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Angeles Roleplay

Alıntı yapılan: Aeson - 17 Temmuz 2022, 18:34:30
Bu Güncellemeyi Bekliyordum...
#REZ ;)
Alıntı yapılan: Lama56 - 18 Temmuz 2022, 00:00:48
Olacak olacak...
Geliyor gelmekte olan.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Sağlığınızı önemsiyor musunuz?

Daha fazlası discord kanalımızda sizlerle. Eklenen yeni exterior ve interiorlar, kendimizce tasarladığımız sistem görüntüleri sadece tek bir kanalda (Discord > #snippets).
Discord sunucumuza katılmak için tıkla.

elf

Komik ve bilgisiz bir yönetim ekipleri var. Sunucunun genel olarak durumunu geçiyorum, hile olan oyuncuları sunucuda tutup, hile olmayanları banlayarak "ya kusura bakma, yanlış banladık" "gel zararın neyse telafi ederiz" gibi çelimsiz söylemlerin arkasına sığınmaları beni benden alan durum.. İlgisiz ve bilgisiz bir yetkili kadrosunun haricinde, sunucu içi politika ve kuralları bilmiyorsunuz, bu tamamen yetkilinin o an kafasında belirleyeceği bir durum. Kimsenin yaptığı sunucuyu veya işini kötülemek değil niyetim, ancak bilmiyorsanız, öğrenin, öğrenemiyorsanız yapmayın! Buradan diğer oyunculara küçük bir tavsiye, oynamayın oynattırmayın arkadaşlar. Oyuncu zihniyeti ile sunucu yöneten insanlarında sunucusuna para yatırmayın, yazık olur. İyi forumlar.

elf

Sunucuya giriyorum, destek istiyorum. (sunucuda 3 kişiyiz) 34-35 dakika falan geçti, talebe anca bakıldı, ki zaten anlamıyorlar da sorundan. Sjshsh Zannedersin 500 User sunucu.. Neyse işte yani zaman kaybı falan uğraşmayın batırdınız.

BeeKaa

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 02:54:55
Komik ve bilgisiz bir yönetim ekipleri var. Sunucunun genel olarak durumunu geçiyorum, hile olan oyuncuları sunucuda tutup, hile olmayanları banlayarak "ya kusura bakma, yanlış banladık" "gel zararın neyse telafi ederiz" gibi çelimsiz söylemlerin arkasına sığınmaları beni benden alan durum.. İlgisiz ve bilgisiz bir yetkili kadrosunun haricinde, sunucu içi politika ve kuralları bilmiyorsunuz, bu tamamen yetkilinin o an kafasında belirleyeceği bir durum. Kimsenin yaptığı sunucuyu veya işini kötülemek değil niyetim, ancak bilmiyorsanız, öğrenin, öğrenemiyorsanız yapmayın! Buradan diğer oyunculara küçük bir tavsiye, oynamayın oynattırmayın arkadaşlar. Oyuncu zihniyeti ile sunucu yöneten insanlarında sunucusuna para yatırmayın, yazık olur. İyi forumlar.

Ah yazık kardeşim ya! İlgisiz ve bilgisiz mi? Tüh... Sana kendimizi sevdirememişiz. Ne acı bizim için değil mi?
Sende bir karın ağrısı var çözemedik, bizim her konunun altında böyle sallıyorsun, sallamaya devam, komiksin sayende gülüyoruz!
Duyanda sunucu açıldığından beri burada sunucuyu test ediyor sabah akşam çıkmadan inceliyor gözetiyor sanacak, kardeşim iyi misin :D Hileyi barındırıyor hile olmayanı banlıyormuşuz, bak sen.
Sen git hile adamın etrafında dolaş onunla uçarken gül eğlen, admin geldiğinde eee ben suçsuzum. Oldu başka isteğin?
Banlandığından beri bir kez dahi sana "ya kusura bakma, yanlış banladık" "gel zararın neyse telafi ederiz" gibi söylemler kullanılmadı. Sana da özel değil, kimseye kullanılmaz banlanan için. Seni kaybetsem ne yazar maksimumum bu işte.

Angeles Roleplay

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 03:03:52
Sunucuya giriyorum, destek istiyorum. (sunucuda 3 kişiyiz) 34-35 dakika falan geçti, talebe anca bakıldı, ki zaten anlamıyorlar da sorundan. Sjshsh Zannedersin 500 User sunucu.. Neyse işte yani zaman kaybı falan uğraşmayın batırdınız.

Yorumun için teşekkürler. Ekip arkadaşım bu konu hakkında bir açıklamada bulunmuş. Bende şahsen bulunmak isterim.

#NewLife sezonu daha açılmadığı halde bu yorumu kopyala yapıştır atmanız biraz komik geldi şahsen. Kimin fake hesabısınız veya kimsiniz hiç bir fikrim yok ama bize karşı bir kin duyduğuzu düşünüyorum. Diğer yandan  3 yorum atmak yerine bir yorumda toplamanız sizin için iyi olacaktır. Modumuz sizin tahmin ettiğiniz modlar ile alakasızdır. Yazılarınız daha çok toxic yazılardan başka birşey değil. Lütfen eleştirinizi daha düzgün bir şekilde sunarsanız mutlu olurum.
Son olarak bu modu çıkaran kişilerin dahi ilk bakışta tanıyamayacığını söylemek isterim. Sana bir yanıt yazmak istedim ki ortadaki bu tür yalanlamaları kaldıralım. Sen tabi ki geri yanıt atmiyacaksın çünkü yaptığın tek eylem aynı metni kopyala yapıştır atmak. Hile açmış iseniz bu bizim sorumuz değil, sizin sorununuz. Adminlerimiz gelen hile loguna göre ban işlemi uygulamıyor. Log sonuçta, hatalı olma oranı yüksek. Kendisi bizzat izleyerek hile olup olmadığınızı çok rahat anlıyor.
Tüm loglarımiz saklandığını söylemek isterim. Log kaydına göre ekipten atılan ve banlanan arkadaşlarımızda bulunuyor.
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2022, 18:38:08 Razor02

elf

Alıntı yapılan: Angeles Roleplay - 18 Temmuz 2022, 12:20:57

Yorumun için teşekkürler. Ekip arkadaşım bu konu hakkında bir açıklamada bulunmuş. Bende şahsen bulunmak isterim.

#NewLife sezonu daha açılmadığı halde bu yorumu kopyala yapıştır atmanız biraz komik geldi şahsen. Kimin fake hesabısınız veya kimsiniz hiç bir fikrim yok ama bize karşı bir kin duyduğuzu düşünüyorum. Diğer yandan  3 yorum atmak yerine bir yorumda toplamanız sizin için iyi olacaktır. Modumuz sizin tahmin ettiğiniz modlar ile alakasızdır. Yazılarınız daha çok toxic yazılardan başka birşey değil. Lütfen eleştirinizi daha düzgün bir şekilde sunarsanız mutlu olurum.
Son olarak bu modu çıkaran kişilerin dahi ilk bakışta tanıyamayacığını söylemek isterim. Sana bir yanıt yazmak istedim ki ortadaki bu tür yalanlamaları kaldıralım. Sen tabi ki geri yanıt atmiyacaksın çünkü yaptığın tek eylem aynı metni kopyala yapıştır atmak. Hile açmış iseniz bu bizim sorumuz değil, sizin sorununuz. Adminlerimiz gelen hile loguna göre ban işlemi uygulamıyor. Log sonuçta, hatalı olma oranı yüksek. Kendisi bizzat izleyerek hile olup olmadığınızı çok rahat anlıyor.
Tüm loglarımiz saklandığını söylemek isterim. Log kaydına göre ekipten atılan ve banlanan arkadaşlarımızda bulunuyor.

Tek kişilik ordu BeeKaa ama egolu olan değil mi? Havada uçan oyuncuyu banlamak yerine işinde gücünde olan oyuncuyu banlamak.. Ben bunları çok dinledim. Modu alır değiştirir, kimse tanıyamazları da çok dinledim. Ekip üyelerinizi de çok dinledim. Siz geldiğiniz yeri unutup, oraya sallayarak, bir yol kat edemezsiniz. Benim burada söylediğim şey apaçık. Sunucu yönetimi bilmiyorsunuz, yetkili ekibiniz yok(varsa ki rina dan çıkmıyorlar zaten) sunucu yönetimi veya yetkili olmak ile alakalı olarak hiç bir bilgiye sahip değilsiniz. Ben modu alır üstüne isim basıp açarımlar ile olmuyor bu işler. Bitmekte, tükenmekte olan bir platformu zedeliyorsunuz, hiç ediyorsunuz. Bunları yaparken kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Benim buradan size bir önerim var, yapmayın, uğraşmayın, kapatın gitsin. Oynayacak olan oyunculara da bir önerim var. Bu tip egolu insanlara güvenmeyin, çeşitli vaatler ile sizin aklınızı çelmeye çalışırlar, ilk virajda kıçınıza tekmeyi basarlar. Home sunucusundan fazlası değil.
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2022, 18:38:47 Razor02

Angeles Roleplay

Alıntı yapılan: elf - 18 Temmuz 2022, 12:54:39
Alıntı yapılan: Angeles Roleplay - 18 Temmuz 2022, 12:20:57

Tek kişilik ordu BeeKaa ama egolu olan değil mi? Havada uçan oyuncuyu banlamak yerine işinde gücünde olan oyuncuyu banlamak.. Ben bunları çok dinledim. Modu alır değiştirir, kimse tanıyamazları da çok dinledim. Ekip üyelerinizi de çok dinledim. Siz geldiğiniz yeri unutup, oraya sallayarak, bir yol kat edemezsiniz. Benim burada söylediğim şey apaçık. Sunucu yönetimi bilmiyorsunuz, yetkili ekibiniz yok(varsa ki rina dan çıkmıyorlar zaten) sunucu yönetimi veya yetkili olmak ile alakalı olarak hiç bir bilgiye sahip değilsiniz. Ben modu alır üstüne isim basıp açarımlar ile olmuyor bu işler. Bitmekte, tükenmekte olan bir platformu zedeliyorsunuz, hiç ediyorsunuz. Bunları yaparken kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Benim buradan size bir önerim var, yapmayın, uğraşmayın, kapatın gitsin. Oynayacak olan oyunculara da bir önerim var. Bu tip egolu insanlara güvenmeyin, çeşitli vaatler ile sizin aklınızı çelmeye çalışırlar, ilk virajda kıçınıza tekmeyi basarlar. Home sunucusundan fazlası değil.
Modumuzda sadece sunucu isimlerini değiştirme gibi bir eylem söz konusu değil ki siz bunları söylüyorsunuz benim anladığım tek şey sadece isime bakıp "ha, ben burada banlamıştım. Dur, önceki konudan alayım atayım." şeklinde düşündüğünüzü düşünmekteyim. Angeles Roleplay hesabında bulunan kişi BeeKaa değildir ki onun şahsi bir hesabı bulunuyor. "BeeKaa ama egolu" kısmına gelirsek ki bunu biosuna yazdığını düşünürsek bir ironi olduğunu anlamanız gerekirdi. Hatalı ban düşünüyorsanız hızlı bir şekilde sizlerle iletişime geçmek için ticket servisimiz bulunuyor. Ticket açarak adminimizin hatasını düzeltebilirdik. Paylaşımlarımızı kontrol edin çünkü sadece bir isim değiştirdiğimizi düşünüyorsunuz. Bu algıyı kıralım.
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2022, 18:39:02 Razor02

Angeles Roleplay

Çok beklenen trailer videomuz yayında. Video içersinde açılış tarihimiz yer alıyor, iyi seyirler.

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Konu içerisinde sunucu modu ile ilgili ileti paylaşmak yasaktır. Örnek: Hani oyun modunuz sıfırdan yazılmıştı? XX sunucusunun modunu kullanıyorsunuz. Bu tür sunucu modları ile ilgili iletiler yasaklanmıştır.

Kurallar çerçevesinde tartışmaya, ileti atmaya özen gösterin.

Angeles Roleplay

Proje kısa süreli askıya alınmıştır. Şu zamana kadar bir yanlışımız oldu ise affola.