GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BaşMapper

Öncelikle buradan tüm SA-MP alemine selam olsun, sıfırdan başladığınızı duyduğumda cidden sevindim. Konu gayet iyi hazırlanmış ellerinize sağlık.
          Başarmanız Dileğiyle.

Büyük Usta...

Hypnotic

Alıntı yapılan: BaşMapper - 26 Nisan 2020, 04:51:49
Öncelikle buradan tüm SA-MP alemine selam olsun, sıfırdan başladığınızı duyduğumda cidden sevindim. Konu gayet iyi hazırlanmış ellerinize sağlık.
          Başarmanız Dileğiyle.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Baş usta, el ele verip hep beraber başaracağız :)

Hypnotic

Krater

Rio.

Hypnotic

Forum sitemiz an itibariyle aktif hale gelmiştir !
https://amentes-rp.com/

viathegod32

Yanlış anlamayın ama forum altyapınız gerçekten kötü, daha herhangi bir ek işlem yapmadan tüm altyapı kodlarına erişebildim. Dokunmak isteseydim tüm sitenizi silebilirdim, ama ben daha göz gezdirirken index yediniz zaten. Biraz daha güvenlikli bi site beklerdim. Yardıma ihtiyacınız olursa buralardayım gencolar, kolay gelsin.

developer & producer

Mag

Alıntı yapılan: via - 26 Nisan 2020, 21:28:31
Yanlış anlamayın ama forum altyapınız gerçekten kötü, daha herhangi bir ek işlem yapmadan tüm altyapı kodlarına erişebildim. Dokunmak isteseydim tüm sitenizi silebilirdim, ama ben daha göz gezdirirken index yediniz zaten. Biraz daha güvenlikli bi site beklerdim. Yardıma ihtiyacınız olursa buralardayım gencolar, kolay gelsin.

Yaptığınız gerçekten innovasyon yaratacak bir iş, lakin önlemleri alarak yapmalısınız. Her türlü problemde yardım istemekten çekinmeyin bizden.

Pentagon

Alıntı yapılan: Mag - 26 Nisan 2020, 21:31:10

Yaptığınız gerçekten innovasyon yaratacak bir iş, lakin önlemleri alarak yapmalısınız. Her türlü problemde yardım istemekten çekinmeyin bizden.

Değerli desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Gerekli işlemler yapılmıştır.
Forum şu anda aktif durumda. :)

Goddew

Hypnotic

HzLynch

#REZ Biz geliyoruz Amentes Yakında Ekranda.
#AlwaysTheBest

Hypnotic

burakiris

Amentes harika ekibi ile geliyor, şimdiden yerimizi aldık. Başarılar Amentes!!

Hypnotic

Alıntı yapılan: burakiris - 28 Nisan 2020, 19:41:38
Amentes harika ekibi ile geliyor, şimdiden yerimizi aldık. Başarılar Amentes!!

Teşekkürler ! Hep beraber başaracağız!