GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SGT.K3D1

Yorum için tesekkurler, dostum... :kalp:

PawnoTijodin

Basarillar diliyorum, umarım sunucu istediğiniz gibi olur. :kalp:
Son düzenlenme: 20 Nisan 2020, 01:10:22 PawnoTijodin

PendejoTefino

Rio.

Alıntı yapılan: PawnoTijodin - 20 Nisan 2020, 01:08:13
Basarillar diliyorum, umarım sunucu istediğiniz gibi olur. :kalp:
Alıntı yapılan: PendejoTefino - 20 Nisan 2020, 01:09:15
Başarılar diliyorum

Teşekkür ederiz arkadaşlar, hep beraber başaracağımıza inancımız tam :)

faworew669

Hypnotic

Tufi

Aga çok sabırsızlandık agaaa :D <3

Sufi

"Hayalindeki gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır"

Jeva

Forum gerçekten çok dikkatimi çekti. Harika bir forum olmuş.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Jeva - 22 Nisan 2020, 19:31:53
Forum gerçekten çok dikkatimi çekti. Harika bir forum olmuş.

Daha gördükleriniz hiçbir şey :) Açılınca tekrar güzel düşüncelerinizi duymak isteriz :)

Hypnotic

Herkes forum üzerinde ki yenilikleri ve değişiklikleri merak ettiğini biliyorum bu yüzden forum hakkında ki bir kaç yenilik & günelleme aşağıda sizlerle paylaşıyorum

SÜRÜM : V0.8.5 BETA

-Avatar yanında bannerda ekleyebileceksiniz. Eklediğiniz bannerler profil sayfanızda açtığınız konuda ve verdiğiniz yanıtlarda arka plan olarak eklenecek
-Başarımlar. Forumda çeşitli başarımla elde edebileceksiniz (örn. 50 konu, 200 yanıt) Elde etmiş olduğunuz bu başarılar ile OOC Market bakiyesi kazanacaksınız
-Trend&Beğeni forumda açtığınız konu trendlere girebilecek. Beğeni / Beğnilmeme sayısına ve görüntülemeye göre son 24 saat içerisinde ki işleme göre konu trendde yer alabilecek
-Karakter paneli ile tam entegrasyon, forumda ki leveliniz oyun için deki levelini ile bağdaştırılacak. Karakter paneli ile seçtiğiniz ana karakter forumda sizi temsil edebilecek
-SMS: Foruma kayıt olurken opsiyonel olarak vermiş olduğunuz Telefon numarası (KVKK çerçevesi içerisinde korunmaktadır) sizlere önemli bilgilendirilmeler izin verdiğiniz taktirde sms olarak iletilecektir.
Gelismiş BBCode Desteği : Forum tamamıyla bizim kontrolümüzde olduğu için artık sizlerden gelen herhangi bir BBCode eklentisi eklenebilecektir.
Karakter BBCode'u : Aktif karakteriniz var ise karakter bilgilerinizi yatay dikdörtgen şeklinde konunuzun içerisine çekebileceksiniz.  [karakter][/karakter]
Tüm Forum Fonksiyonları : Gruplar, alıntı yapma, etiketleme ve diğer tüm olması gereken forum özelliklerini kullanabileceksiniz.
Aktiflik tarihi: Henüz bir gün veremiyoruz lakin önümüzde ki 2-3 gün içerisinde diyebiliriz :)  :@@

umuuuT

Başarılar bu arada isim çok hoşuma gitti belirtmeden geçemeyeceğim.   :şeytan:

Innovation roleplay - An geçer anılar kalır.. (2013-2014)

Melih!

Şu forum için nelerimi vermezdim bide oyun modu offf...

doom

Başarılar umarım kısa bir heves değildir.

Yazılımcı

Çok, güzel sunucuya benziyor zaten her şey full 0 yazılmış daha ne beklenir. ;) Başarılar atakan abi. - Bestpolice