GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hypnotic

Bliss

Rio.

Alıntı yapılan: Bliss - 12 Nisan 2020, 10:21:08
Discord daveti geçersiz, yenilermisiniz lütfen?
Buradan bağlanabilirsiniz,konu üzerindeki davet yenilenecektir.
https://discord.gg/chaHVm6

Rio.

İşlerin daha kaliteli ve hızlı olması açısından ekibimize yeni bir geliştirici eklenmiştir.

Açılış tarihi için belirli bir gün verilmemekle birlikte tüm istenilenleri karşılamak için çalışıyoruz.

Rio.

Eşi ve benzeri görülmemiş bir forum için çalışmalarımız hızla devam etmekte,emeklerimizin karşılığını siz değerli oyuncularımız kaliteli ve aktif rolleriyle alacağımıza inanıyoruz.

Always The Best.

John_Elwood

2017'den bu yana takipte olduğum ve çok sevdiğim bir sunucu yeniden açılmaları çok iyi olmuş.Tüm admin arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim ve başarılar dilerim.

Salvatore#1075

Hypnotic

Alıntı yapılan: John_Elwood - 14 Nisan 2020, 13:09:51
2017'den bu yana takipte olduğum ve çok sevdiğim bir sunucu yeniden açılmaları çok iyi olmuş.Tüm admin arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim ve başarılar dilerim.

Salvatore#1075

Bu değerli ve güzel yorumunuz için teşekkürler :)

Buzz

Alıntı yapılan: Rio. - 14 Nisan 2020, 13:09:12
Eşi ve benzeri görülmemiş bir forum için çalışmalarımız hızla devam etmekte,emeklerimizin karşılığını siz değerli oyuncularımız kaliteli ve aktif rolleriyle alacağımıza inanıyoruz.

Always The Best.

"Eşi ve benzeri görülmemiş" internetten alınmış bir giriş sayfasını kullanmışsınız ama.

Pentagon

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Nisan 2020, 13:19:58

Always The Best.

"Eşi ve benzeri görülmemiş" internetten alınmış bir giriş sayfasını kullanmışsınız ama.

İnternet üzerinde satışı olan bir kit'i alıp kullanmak... Bu gayet doğal bir şey değil mi?

Alimşah

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Nisan 2020, 13:19:58

Always The Best.

Internetten almadik demedik ki? Sen internetten SMF indirmeden kendi sistemini yazdinmi? :)

Senior Software Engineer

Buzz

"Eşi benzeri görülmemiş" eşi benzeri görülmemiş diyorsun dostum, dün forum sitenize göz attığımda alakasız ingilizce yazılar vardı, tasarımı çalmışsınız resmen siz satın almamışsınız. Ayrıca, insanlardan kayıt olmak için telefon numarası istiyorsunuz.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 21:49:56 Buzz

Hypnotic

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Nisan 2020, 21:45:10
"Eşi benzeri görülmemiş" eşi benzeri görülmemiş diyorsun dostum, dün forum sitenize göz attığımda alakasız ingilizce yazılar vardı, tasarımı çalmışsınız resmen siz satın almamışsınız. Ayrıca, insanlardan kayıt olmak için telefon numarası istiyorsunuz.

Telefon numarası istiyoruz çünkü telefonlarına isterlerse "SMS" gideceği için :) Yapılsa suç yapılmasa suç arkadaş komiksiniz ekipçe kahkaha atıyoruz iyi forumlar dileriz :)

Alimşah

Alıntı yapılan: Buzz - 14 Nisan 2020, 21:45:10

Esi benzeri olmayan bir sistem ile geliyoruz cunku. Kimseye umut pompaliyacak, bos konusacak degilim. Beni bilen bilir, GTAMulti yokken GTATurk'de bircok yeni proje'de (GTATurk tatil sunucusu) yer aldim, veya olusturdum. Yaptigimiz isi elestirebilirsiniz, olmamis begenmedim diyebilirsiniz ancak gereksiz yere muhalefet yapmanizin faydasi yok. Telefon numaralari konusuna gelirsek KVKK geregi bu bilgiler koruma altina alinacak. Ha isin yasal boyutunu merak ediyorsaniz sizi buraya alalim

Themeforest.net'e girin, bir tane ucuz HTML tema alin ve indirin. Eger indirdiginiz temada ki ornek sayfalar Turkce degil Ingilizce ise, sizde hirsizsiniz.

Iyi forumlar.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2020, 23:03:19 Alimşah
Senior Software Engineer

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Konu içerisindeki karalama ve aşağılama girişimi içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Wonderland

Tutmaz, açılıp kapandı bir kere. Boşuna emek verip emekleriniz çöpe gidicek. Kurucusu dahil ekibinde bu işi yürütecek potansiyel yok