GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Amentes RoleplayV2 (www.amentes-rp.com) Prison + Roleplay Hayatı I

Başlatan Hypnotic, 07 Mart 2020, 18:04:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ska

Goddeww

Pentagon

Snake

Deus

Meta Roleplay

Hypnotic

Alıntı yapılan: BoomeR - 19 Mart 2020, 20:13:19
Düşündümdee tutması zorr :/

Peki sizleri de yanıltırız :) Güzel yorumunuz için teşekkürler
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 21:19:05 Hypnotic

Ska

Hypnotic

Levi

Konu ile alakası olmayan iletiler kaldırılmıştır. Lütfen yorumlarınızı yaparken biraz daha dikkat edin.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Rio.

Sunucumuz dün 21.00'da açılmış olmakla beraber yaklaşık iki saat sonra 56-58 kişi aralığındaydı,hedeflerimiz her zaman daha kaliteli ve daha aktif bir oyun olduğu için çoğu sunucuya nazaran bu 40-50-60 kişiyi sürekli rol yaparken aktif şekilde bulabileceksiniz,150 çeken sunucunun 30-40 kişi haricinde AFK kalması bizim geleneğimizde bulunmamaktadır.

46'iken çekilmiş bir screenshot,tüm platformu AMENTES ROLE PLAY'E bu soluksuz eğlenceye davet ediyoruz.

Vanity

Destek veren herkese teşekkür ediyoru(z).

Trigger

Gördüğüm kadarıyla PD rollerinde aşırı bir bilgi kaybı var, su videoda göstereyim.

Hypnotic

Alıntı yapılan: Trigger - 23 Mart 2020, 01:05:44
Gördüğüm kadarıyla PD rollerinde aşırı bir bilgi kaybı var, su videoda göstereyim.
Bende şöyle LSPD memurunun haklı olduğunu göstereyim o halde.

Goddeww

Ben ilk defa, PD'nin sürüş halinde birine beanbag & taser attığına şahit oldum. Attığınız videolarda "Angry Police Officer" yazısındanda anlaşılmalı motorsikletli kişi motor kullanırken beanbag & tasere maruz kalmıyor indirilip sıkılıyor. Onun dışında iki tekerli taşıtlara pit denenemez veyahut üç, sadece ve sadece araçlara pit denenebilir yanlışsam düzeltebilirsiniz dostlar.

Bildiğim bilgiler bunlar PD hakkında çok bir bilgiye sahip değilim.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 13:00:49 Goddew

RaideNN

Alıntı yapılan: Goddew - 23 Mart 2020, 12:57:24
Ben ilk defa, PD'nin sürüş halinde birine beanbag & taser attığına şahit oldum. Attığınız videolarda "Angry Police Officer" yazısındanda anlaşılmalı motorsikletli kişi motor kullanırken beanbag & tasere maruz kalmıyor indirilip sıkılıyor. Onun dışında iki tekerli taşıtlara pit denenemez veyahut üç, sadece ve sadece araçlara pit denenebilir yanlışsam düzeltebilirsiniz dostlar.

Bildiğim bilgiler bunlar PD hakkında çok bir bilgiye sahip değilim.
Bu sefer hak veriyorum sana

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında