GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Alliance Gaming ™ Hırsız Polis •»» We will go back

Başlatan GNG, 30 Mart 2018, 00:13:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GNG

Sunucu kapanmıştır ! açılış 10 Haziran

Bazı ön yargılar nedeniyle sunucumu kapattım insanların kulağına Alliance HP dediğinde dudak büzdüğü bir durumdayız ve sizin aşağılık durumlarınızdayız.Alıntı modlar ile açılan sunucuların elinden tutarak bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz ÖN Yargı :( .Sizlerin ihtiyacı olan tek şey Farklılık ben bunu anladım 10 Haziranda karşınıza farklı bir sistemler ve konsept ile geleceğim modumuz hırsız polis olacak fakat şu piyasadaki anadolu olsun ayyıldız olsun klon sunucu Alfa HP olsun hepsini ezip geçeceğiz büyük iddia koyuyorum :) Tek rakibim Sanandreas Hırsız Polis siz şuanda klon sunucularda oynamaya devam edin :) geri döneceğim kimse pes ettiğimi sanmasın !
Son düzenlenme: 03 Nisan 2018, 19:48:43 GNG

GNG

Diğer konunun silinmesini rica ediyorum gerçek konu budur Valveron ekipten atılmıştır !

Thantos_Glenward

Tutacağını pek sanmıyorum. Tanıtımınız da ilgi çekici gelmiyor ama yinede başarılar.

GNG

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 30 Mart 2018, 00:50:18

Tutacağını pek sanmıyorum. Tanıtımınız da ilgi çekici gelmiyor ama yinede başarılar.

Teşekkürler yorumunuzu kendiniz için saklayın :)

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: GNG - 30 Mart 2018, 01:02:45

Tartışma çıkarmaya gelmedim de benim sunucuma gelip küfürlü konuşup sonra tehdit eden insanın ne yapmaya çalıştığını öğrendim şuanda.

GNG

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 30 Mart 2018, 01:06:44

Alıntı yapılan: GNG - 30 Mart 2018, 01:02:45

Tartışma çıkarmaya gelmedim de benim sunucuma gelip küfürlü konuşup sonra tehdit eden insanın ne yapmaya çalıştığını öğrendim şuanda.

Teşekkürler.

TufanCan

GNG

AssYer_Glenward

GNG

ulcode

GNG

ElysioNNN

Alıntı yapılan: AssYer_Glenward - 30 Mart 2018, 17:44:08

Boşa kürek çekiyorsunuz başarılar.
Boşa Derken? Kötü Lafınızı Kendinize Saklayın. Biz Bazıları Gibi Değiliz. Sunucumuzun Kapanma Gibi Bir Ihtimali Söz Konusu Değildir.

juqi

Alıntı yapılan: AssYer_Glenward - 30 Mart 2018, 17:44:08

Boşa kürek çekiyorsunuz başarılar.

Madem ki Arkadaşlar Boşa Kürek Çekiyor Sende Bi Sunucu Aç Senin Kürek Çekişinide Görelim ?

ElysioNNN