GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.alesta-roleplay.com

Başlatan Poinsettia, 22 Mayıs 2020, 18:06:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gavirilia

Mert ッ

Starzebrar

Yorumlarınız için teşekkür ederiz, ekip olarak daha güçlü bir kadro ile sizlerin oyun zevkinize erişmenizi sağlamaya çalışmaktayız, yaptım oldu gibi bir düşüncemiz yok bu projeyi yıllar boyunca devam ettirmeyi amaçlıyoruz forumdan AR-GE konusu açabilir bizlere isteklerinizi yazabilirsiniz.  :helal:  Karakter başvurularımız açılmıştır, https://www.alesta-roleplay.com/basvuru linkten başvurunuzu oluşturabilirsiniz.
Son düzenlenme: 10 Haziran 2020, 04:46:35 Starzebrar

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

TheWish

Impulse Roleplay: Management

Enkei

Konudan bağımsız & kavga çıkartabilecek iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Starzebrar

Alıntı yapılan: Caroline - 24 Mayıs 2020, 04:13:15
Başarılar.
Teşekkür ederiz, herşeyin güzel olması için sadece birazcık zaman bu süre zarfında forumumuzda bizlere AR-GE konusu açarak eklememizi istediğiniz sistemleri belirtebilirsiniz.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Starzebrar

Alıntı yapılan: Vestro - 24 Mayıs 2020, 23:34:19
Tanıtım geliştirilmeli. başarılar.
Eleştriniz için teşekkür ederiz, en kısa sürede geliştirmeler yapacağız merak etmeyin.

ayazcik

Starzebrar

Alıntı yapılan: Ayaz ama duyyu olan - 25 Mayıs 2020, 07:12:10
bu saatten sonra ne bileyim tutarmı
O kadar çok sunucu açıldı haklısınız, tutar mı tutmaz mı? İşlerine gelirsek iyi bir yönetim ile olacağını düşünüyoruz teşekkür ederiz.

Starzebrar

Destek ekip alımlarımız forum üzerinden devam etmektedir, detaylı bilgi için https://www.alesta-roleplay.com/index.php

Shaw aka yilmaz

Gavirilia

Alıntı yapılan: RaideNN - 23 Mayıs 2020, 19:43:34
Alıntı yapılan: Scot - 23 Mayıs 2020, 14:02:47
umarım kaderi SA:RP gibi olmaz ;)
Seğret ve gör
"Seğret" Türkçe hocanla tanışmak istiyorum be kankam, bende öğrenmek istiyorum böyle Türkçeyi.

KARA