GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Albayrak Roleplay | Eylül Ayı İçerisinde AKTİF !

Başlatan Glyph, 27 Ağustos 2019, 19:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Konu Düzenlenip Yeniden Açılacak - Sebep : Konsept Değişikliği
Son düzenlenme: 30 Ağustos 2019, 02:02:59 Prisonero
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Utherz

Tanıtım konusu güzel.Yönetim ekibi kötü.Başarılar.Birde safarinin izinden gidiyorsunuz, safari gibi değilde kendiniz bir şeyler düşünüp yaparsanız daha iyi olur.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Glyph

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Alperenn07

Alıntı yapılan: Quick - 27 Ağustos 2019, 19:35:12
Tanıtım konusu güzel.Yönetim ekibi kötü.Başarılar.Birde safarinin izinden gidiyorsunuz, safari gibi değilde kendiniz bir şeyler düşünüp yaparsanız daha iyi olur.

Yönetim ekibi mi kötü :) Bir zamanlar ekmek yediğiniz kaba tükürmeyin Berkay bey. Ekipten atıldıkdan sonra gelip burada yönetim ekibi kötü demeniz birşeyi değiştirmeyecek.

Bu arada YÖNETİM EKİBİMİZ gayet düzgün,saygılı adminlerden oluşmaktadır. Zamanı geldiğin de oyuna giriş yaptığınız zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

İyi forumlar.

İletişim Adresim.
                                                   Discord: Alperen#6898

Utherz

Alıntı yapılan: Alperenn07 - 27 Ağustos 2019, 20:47:04
Alıntı yapılan: Quick - 27 Ağustos 2019, 19:35:12

Yönetim ekibi mi kötü :) Bir zamanlar ekmek yediğiniz kaba tükürmeyin Berkay bey. Ekipten atıldıkdan sonra gelip burada yönetim ekibi kötü demeniz birşeyi değiştirmeyecek.

Bu arada YÖNETİM EKİBİMİZ gayet düzgün,saygılı adminlerden oluşmaktadır. Zamanı geldiğin de oyuna giriş yaptığınız zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

İyi forumlar.

Alperen abicim, ben onu başka kişilere dedim neden üstüne alındın?
A8 başka sunucuda h3 ve daha ',' kullanmayı bilmiyor.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Mahmut

.benlly

Glyph

Yönetim kadromuz ve Developerimiz değişti daha güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz ayrıca gelip burada şahsımıza hakaret içerikli ileti gönderenlerin forumdan yasaklanması için elimizden geleni yapacağız.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

FatherA

Bıkmadınız değil mi vizyonsuzluk içeren sunucular açmaktan? Sizde biliyorsunuz kapanacağını fakat inatla açıp bir heves ve inanç uğruna sunucuya girip oynayan çoluk çocuğun boşa vaktini çalıyorsunuz.
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2019, 22:57:22 FatherA

Alperenn07

Alıntı yapılan: FatherA - 27 Ağustos 2019, 22:55:03
Bıkmadınız değil mi vizyonsuzluk içeren sunucular açmaktan? Sizde biliyorsunuz kapanacağını fakat inatla açıp bir heves ve inanç uğruna sunucuya girip oynayan çoluk çocuğun boşa vaktini çalıyorsunuz.

Vizyonsuzluk olduğunu nereden çıkarıyorsunuz acaba cidden merak ettiğim için soruyorum. Kimsenin vaktini çalmıyoruz, çalmakta istemeyiz. Sunucu açıldıktan sonra sizin ile tekrardan görüşmek isterim. Yorum yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. İyi forumlar.

İletişim Adresim.
                                                   Discord: Alperen#6898

lacosapalm

Konuda ki "Hakaret,Tartışma,Flood,Alakasız" olarak atılan yorumlar kaldırılmıştır. Devamı takdirinde yaptırımlar uygulanacaktır.

Ek Olarak: Sunucuyu eleştirmek size hakaret etme hakkını tanımamaktadır.

- S O N

.benlly

Admin Alımları

Admin alımları 28.08.2019 itibariyle aktif edildi. Başvuru için Forum adresimize giriş yapıp. "Admin Alımları" kısmından başvuru atabilirsiniz. Admin alımları 31.08.2019 tarihine kadar attığınız başvurular tarafımızca incelenip değerlenmeye alınacaktır. Aksi taktirde bu tarihten sonra attığınız başvurular reddilecektir.

RuLinGS

Safari varken ve okulun açılacağı için tutmaz.