GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Adrogos Roleplay ~ adrogosroleplay.com ~ Türk Konsept!

Başlatan !Adrogos, 13 Haziran 2019, 23:04:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Sunucu açıyorsunuz eyvallah ama 8-9 yaşında birinin A8 olması bilmiyor insana tuhaf geliyor,madem sunucu kalıcı olmasını istiyorsunuz aklı başında hür birini alın.

!Adrogos

Alıntı yapılan: Unknown - 20 Haziran 2019, 21:46:57

Başarılar dilerim.

Alıntı yapılan: AlqoliK - 20 Haziran 2019, 22:49:01

Sunucu açıyorsunuz eyvallah ama 8-9 yaşında birinin A8 olması bilmiyor insana tuhaf geliyor,madem sunucu kalıcı olmasını istiyorsunuz aklı başında hür birini alın.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim(z). Bir kere bir ekip üyesinin yaşına göre sunucu kalıcı olmuyor bana göre. Daha bahsettiğiniz kişinin tam yaşını bilmiyorsunuz, sizi bu düşünceniz karşısında yanıltacağız

onlinler

Alıntı yapılan: Jarveus - 14 Haziran 2019, 21:02:35

Vendetta duruşu ve rolleri ile kaliteli. Rina sistemsel şeyleri ile her sunucuyu yüzde yüz kaliteli diye değil neresi kaliteli diye düşün üstteki verdiğim sunucularda.

Bknz ; kaliteli sunucular (şahsen) sırasız tam liste.
1- Vendetta
2- Rina
3- Nineteen
4- Eightborn
5- Safari
6- Yeni Nesil.   (Sayılar sıra ifade etmiyor.)

Rina rph afk , seri zarcılar ve kamyon şöförleri ile hiçte iyi değil neye göre iyi diyorsun tol ortamı yok.

Krater

Alıntı yapılan: !Adrogos - 21 Haziran 2019, 15:29:21

Başarılar dilerim.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim(z). Bir kere bir ekip üyesinin yaşına göre sunucu kalıcı olmuyor bana göre. Daha bahsettiğiniz kişinin tam yaşını bilmiyorsunuz, sizi bu düşünceniz karşısında yanıltacağız

Sırf proje sahibinin kuzeni diye A8 verildi? İnşallah beni yanıltırsınız Başarılar.

!Adrogos

Alıntı yapılan: AlqoliK - 21 Haziran 2019, 18:49:36

Alıntı yapılan: !Adrogos - 21 Haziran 2019, 15:29:21

Başarılar dilerim.

Sırf proje sahibinin kuzeni diye A8 verildi? İnşallah beni yanıltırsınız Başarılar.

Kendisi kuzenim değildir.
Yorumunuz için teşekkürler dilerim(z).
Son düzenlenme: 22 Haziran 2019, 17:44:56 !Adrogos

Sinoks

!Adrogos

Alıntı yapılan: Sinoks - 22 Haziran 2019, 23:52:11

Açılmayacak galiba...

Açılacak, sadece maplari düzenliyoruz ve forum temamızı yapan arkadaş ile bir kaç problem yaşadık bu yüzden ertelemek zorunda kalıyoruz. Ertelediğimiz süreçte modda hata var mı diyede defalarca kontrol ediyoruz.
Yorumunuz için teşekkür ederim(z).

hinbo24

!Adrogos

FelleR

!Adrogos

!Adrogos

Dreizen

Forumdaki grafikler geliştirilebilir, başarılar.

thekdr13

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

!Adrogos

Alıntı yapılan: Dreizen - 26 Haziran 2019, 23:15:54

Forumdaki grafikler geliştirilebilir, başarılar.

Alıntı yapılan: thekdr13 - 26 Haziran 2019, 23:26:27

Başarılar..

Yorumlarınız için teşekkürler, Forumda eksiklerimiz var, grafikler yenilenecek ve forumda ki eksiklikler en kısa sürede giderilecektir