GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

808 Roleplay ~ justice and modernity

Başlatan NexoR, 09 Temmuz 2021, 22:15:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodri

Başarılar dilerim, gönlünüzce olsun.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

NexoR

Telefon sistemimiz yayında, discord sunucumuza katılarak yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Trigger

Galiba SA-MP'da ilk kez sistemlerde textden başka bir şey görüyorum, başarılar.

sweezy

İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Genel olarak incelediğim zaman her açıdan kalite barındıran bir sunucu. Başarılar.

eggy9

Alıntı yapılan: sweezy - 26 Temmuz 2021, 09:42:13
İki sene sonra sistemsel açıdan Rina'nın alternatifi bir sürü sunucu olması ne güzel.
Genel olarak incelediğim zaman her açıdan kalite barındıran bir sunucu. Başarılar.
Merhaba, belirttiğiniz sunucunun alternatifi olma gibi bir hedefimiz asla olmadı. Bu şekilde bir yorum yapmanız bizi derinden üzdü, politikalarımız yayımlandığı zaman okuduğunuzda fikirlerinizin değişeceğini temenni ederim.

808

sharax

Alıntı yapılan: eggy9 - 31 Temmuz 2021, 22:25:12
Merhaba, belirttiğiniz sunucunun alternatifi olma gibi bir hedefimiz asla olmadı. Bu şekilde bir yorum yapmanız bizi derinden üzdü, politikalarımız yayımlandığı zaman okuduğunuzda fikirlerinizin değişeceğini temenni ederim.
sistemsel açıdan

Tyranus

Alıntı yapılan: sharax - 01 Ağustos 2021, 00:34:08
sistemsel açıdan
Hangi açıdan olursa olsun bu sunucunun rina'dan daha kaliteli olacağı kesindir :)

sharax

Alıntı yapılan: Tyranus - 01 Ağustos 2021, 02:05:17
Alıntı yapılan: sharax - 01 Ağustos 2021, 00:34:08
sistemsel açıdan
Hangi açıdan olursa olsun bu sunucunun rina'dan daha kaliteli olacağı kesindir :)
doğrudur, rinanın artık bana göre hiçbir kalitesi kalmadı

sweezy

Üzülmenizin sebebi "sistemsel açıdan alternatif" cümlesini anlamadığınız için olabilir. Aslında orada sizi övdüm fakat siz anlamamışsınız.
TDK'ye göre alternatif: Seçenek, başka bir seçenek.
Bundan 3 sene önce sistemsel açıdan Rina'ya kafa tutan ve Rina ile rekabet eden başka bir sunucu ben hatırlamıyorum. Varsa da çok azdı. Adam akıllı UCP sistemi olan, düzgün bir forum teması olan sunucu bile bir elin parmağını geçmiyordu. Fakat yıllar geçtikçe bu durum da değişmeye başladı. Sizi inceledim ve sistem açısından Rina ile kafa kafaya olduğunuzu düşünüyorum. Bu da Rina yerine sistemsel açıdan güzel olan bir sunucu olarak sizi başka bir seçenek yapar.
Yani ben size Rina'nın kopyası falan demedim. Yanlış anlaşılmasın.
Tekrardan başarılar.
Beni bir @sharax anlamış sanırsam.

eggy9

Alıntı yapılan: sweezy - 01 Ağustos 2021, 12:41:21
Üzülmenizin sebebi "sistemsel açıdan alternatif" cümlesini anlamadığınız için olabilir. Aslında orada sizi övdüm fakat siz anlamamışsınız.
TDK'ye göre alternatif: Seçenek, başka bir seçenek.
Bundan 3 sene önce sistemsel açıdan Rina'ya kafa tutan ve Rina ile rekabet eden başka bir sunucu ben hatırlamıyorum. Varsa da çok azdı. Adam akıllı UCP sistemi olan, düzgün bir forum teması olan sunucu bile bir elin parmağını geçmiyordu. Fakat yıllar geçtikçe bu durum da değişmeye başladı. Sizi inceledim ve sistem açısından Rina ile kafa kafaya olduğunuzu düşünüyorum. Bu da Rina yerine sistemsel açıdan güzel olan bir sunucu olarak sizi başka bir seçenek yapar.
Yani ben size Rina'nın kopyası falan demedim. Yanlış anlaşılmasın.
Tekrardan başarılar.
Beni bir @sharax anlamış sanırsam.

Merhaba, tam olarak ne demek istediğinizi şimdi daha iyi anladım, sizi yanlış anladığım için kusura bakmayın lütfen. Yorumunuz için teşekkür ederim.

808

NexoR

Trucker Mesleği şu anda yayında, discord sunucumuza katılarak yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

sw1tch

SAMP TR'ye gerçekten katkısı olan sayılı kişilerden, umarım tutar sunucu. Başarılar dilerim..

beIN

SA:MP Roleplay Platformuna ses getirecek bi sunucu rez alın derim, başarılar.

XeoFrag

Kenarda köşede boş masa sandalye kaldıysa bizde alalım yerimizi önlerden... #rez

Tektabanca

[/quote]

《Hırsız~Polis》《2015&2021》