GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

69 Roleplay ~ www.69roleplay.online [AKTİF]

Başlatan hasanweazyy, 11 Haziran 2019, 15:32:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S W E S T

Alıntı yapılan: murphywashere69 - 13 Haziran 2019, 13:23:50

Abatay, lütfen bana bu Infernus ve AP'leri ulaştır veya buraya at. Bekliyorum. :aynen:

En kısa süre'de bulup atacagım.

murphywashere69

Alıntı yapılan: abatay1991 - 13 Haziran 2019, 13:29:36

Alıntı yapılan: murphywashere69 - 13 Haziran 2019, 13:23:50

Abatay, lütfen bana bu Infernus ve AP'leri ulaştır veya buraya at. Bekliyorum. :aynen:

En kısa süre'de bulup atacagım.

Lütfen, lütfen. 4 gözüm açık bekliyorum.. :aynen:

Radless

Alıntı yapılan: Apachemode - 12 Haziran 2019, 13:16:18

69'u hangi anlamda kullandınız? Aklıma gelen iki potansiyel anlamı var:
1) Cinsel birleşme pozisyonu
2) Bayburt'un plaka kodu.
3 Zorlarsak haritadaki 69. Bölge'ye gönderim vardır diyebiliriz.

Muhtemelen bunlardan hiçbiri değil, o nedenle adının kısa hikayesini paylaşmanızda fayda var. Şahsen benim aklıma seks pozisyonu anlamıyla konulmuş, komik olduğu sanılan ciddiyetsiz bir sunucu ismi izlenimi veriyor. Ben ve diğer arkadaşların doğrusunu bilmesinde fayda var.

"1) Cinsel birleşme pozisyonu"  :kahkaha: :kahkaha:

"Life's too short to hold grudges."

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: abatay1991 - 13 Haziran 2019, 12:43:32

başka sunucuların platformlarında veya özel mesajdan o sunucuların platform üyelerine mesaj atarak reklam yapmak, basit bir oyun için bile yapılamayacak kadar seviyesiz bir davranıştır, sunucunuz için yapılabilecek en yapıcı eleştri emin olun budur.

Apachemode

Yaşların küçük olduğu bir platform için tabu konularda günlük dilde kullandığımız sözcükler yerine terimce kullanmaktan başka çare yok  :maalesef: Serverın adı bir rapçiden geliyormuş meğer.. Rap dinlemeyenlerin bilemeyeceği ve hoş olmayan çağrışımları olan bir ismi sunucu adına koymak riskli bir iş. Cinsellik anlamında olması imkansız zaten, mesajımda da belirttim fakat yine de insanın aklına plaka kodundan başka alternatif gelmiyor.
Urban Dictionary'deki tanımların %99'u cinsellikle ilgili. Yani öyle düşünmekte, ben masumum!! :melek:

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

hymenalos

FelleR

242mtb

arkadaşlar biz bir aileyiz kanalıma abone olun

Enkei

Konu aktifliğini yitirdiği için arşive taşınmıştır. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörlerle iletişime geçip konunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.