GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

69 Roleplay ~ www.69roleplay.online [AKTİF]

Başlatan hasanweazyy, 11 Haziran 2019, 15:32:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanweazyy

hasanweazyy

hasanweazyy

hasanweazyy

Alıntı yapılan: RaideNN - 11 Haziran 2019, 22:36:54

Kullandığınız oyun modunu biliyorum, anti hile sisteminde ve bir  kaç sıkıntı bulunmakta. Anti hile sisteminden oyuncuları atıyor onun dışında başarılar diliyorum.

Teşekkürler fixlendi...

miru

Eline sağlıkta bişey sormak istiyorum.Nasıl sunucu kuruyorsunuz bir programı falan mı var ?

Walque

Alıntı yapılan: gtaercan - 12 Haziran 2019, 00:15:55

Eline sağlıkta bişey sormak istiyorum.Nasıl sunucu kuruyorsunuz bir programı falan mı var ?

Sunucu kurman için bir makine satın alman lazım ((VDS)). Satın aldıktan sonra makineye bağlanıp xampp ve kuracağın oyun modunu yüklemen gerekmektedir. Xampp'tan MYSQL & Apache'yi çalıştırdığın zaman Localhost devreye girer. MYSQL'dan Admine basarsanız sizi Localhost'a aktaracaktır. oradan SQL dosyasını yükleyip server.exe'yi çalıştırdığınızda oyunculara sunabilirsiniz.

Kendiniz oynamak istiyorsanız VDS satın almanıza gerek kalmaz söylediğim işlemleri kendi bilgisayarınızda uygulayabilirsiniz.

hasanweazyy

Alıntı yapılan: Walque - 12 Haziran 2019, 01:16:28

Alıntı yapılan: gtaercan - 12 Haziran 2019, 00:15:55

Sunucu kurman için bir makine satın alman lazım ((VDS)). Satın aldıktan sonra makineye bağlanıp xampp ve kuracağın oyun modunu yüklemen gerekmektedir. Xampp'tan MYSQL & Apache'yi çalıştırdığın zaman Localhost devreye girer. MYSQL'dan Admine basarsanız sizi Localhost'a aktaracaktır. oradan SQL dosyasını yükleyip server.exe'yi çalıştırdığınızda oyunculara sunabilirsiniz.

Kendiniz oynamak istiyorsanız VDS satın almanıza gerek kalmaz söylediğim işlemleri kendi bilgisayarınızda uygulayabilirsiniz.

Yanıt için teşekkürler  :kalp:

Ryroz

Cyrus

hasanweazyy

hasanweazyy

Apachemode

69'u hangi anlamda kullandınız? Aklıma gelen iki potansiyel anlamı var:
1) Cinsel birleşme pozisyonu
2) Bayburt'un plaka kodu.
3 Zorlarsak haritadaki 69. Bölge'ye gönderim vardır diyebiliriz.

Muhtemelen bunlardan hiçbiri değil, o nedenle adının kısa hikayesini paylaşmanızda fayda var. Şahsen benim aklıma seks pozisyonu anlamıyla konulmuş, komik olduğu sanılan ciddiyetsiz bir sunucu ismi izlenimi veriyor. Ben ve diğer arkadaşların doğrusunu bilmesinde fayda var.

Dreizen

Alıntı yapılan: Apachemode - 12 Haziran 2019, 13:16:18

Muhtemelen bunlardan hiçbiri değil, o nedenle adının kısa hikayesini paylaşmanızda fayda var. Şahsen benim aklıma seks pozisyonu anlamıyla konulmuş, komik olduğu sanılan ciddiyetsiz bir sunucu ismi izlenimi veriyor. Ben ve diğer arkadaşların doğrusunu bilmesinde fayda var.

Konunun başındaki resimdende anlaşılacağı üzere arkadaşımız 6ix9ine fanı, bu "69" tabiri 6ix9ine adlı yabancı rapçiden gelme.

Apachemode

Alıntı yapılan: Dreizen - 12 Haziran 2019, 13:28:52

Konunun başındaki resimdende anlaşılacağı üzere arkadaşımız 6ix9ine fanı, bu "69" tabiri 6ix9ine adlı yabancı rapçiden gelme.

Rap sektörünü bilmiyorum yaşlanmışız artık samp için benim gibiler çıkabilir bence tanıtıma bu bilgi ekleyin.

hasanweazyy

Alıntı yapılan: Dreizen - 12 Haziran 2019, 13:28:52

Açıkadığın için teşekkür ederim..Bu sorunlarla hep karşılaşıyoruz ne yazık ki.