GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

69 Roleplay ~ www.69roleplay.online [AKTİF]

Başlatan hasanweazyy, 11 Haziran 2019, 15:32:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanweazyy

Tanıtım

69 Roleplay projesi ilk başlarda akılda fikirdi.Konuyu ortağımla görüştüm ortaya fikiri attım.Ortağım bana "Temelleri atmaya başlamalıyız" cevabını verdi.Hemen projenin temelleriyle uğraşmaya başladım.İlk olarak aramızda belirli bir miktar belirledik ve yola koyulduk.
     Projeyi kafamda planlamıştım.Aklımdakilerini oyun moduna yansıtmak için gereken ilgiyi göstermeye çalıştım.Yeri geldi saatlerce ufak bir sıkıntı için uğraştım, yeri geldi büyük bir sistemi kolayca halledebildim.Oyun moduna aklımdakilerini yansıttıktan sonra web sitesine geçiş yaptık.Sitemiz için günlerce uğraştık sonunda güzel bir tema bulup ayarladık.Projemizin sonlarına varmıştık..Sunucu açılacağı gün ben ve ortağım gerçekten heyecanlandık, çünkü ilk defa gerçek bir projeyi kapsamlı bir şekilde bitirmiştik ve hizmete sunuyorduk.

S.S.S

1-) Sunucu kapanacak mı?

Projeyi oluştururken bunu gerçekten çok düşündük, sunucu tam takır işlediği sürece sunucu kapanmayacaktır!

2-) Sunucu ekonomisi nedir?

Sunucu ekonomisi gerçek hayattaki gibi parayı zor ve emek harcadığınız sürece kazanabilmeniz için ayarlanmıştır. Sunucu yeni açıldığı için belirli bir süreç içerisinde meslek oranları arttırılmıştır.

3-)Sunucuda "AP" yapılacakmı?

Admin-Power için her akşam belirli bir saat içerisinde adminlerin hesapları kontrol ediliyor. Kapsamlı bir koruma içerisindeyiz bu konuda içiniz rahat olabilir..

4-)Giriş parası ne kadar?

Kayıtları bitirdiğiniz anda..Los Santos'un en belirgin mekanlarından biri olan "7/24" önünde 650$ ile başlıyorsunuz..

5-)En aktif bölgeler?

Sunucudaki en aktif rol dönen bölge "Pizza Stick" olarak görülmektedir.

6-)İl-Legal düzen nasıl olacak?

İl-legal roller kurulan birliklerin rol kalitesine bakılaraktan kurulacak.Forum sitemizde birlik onayı almak için birliğinizi tanıtmak ve rol paylaşımı yapmak zorundasınız. Onaylar tamamen şu şekildedir. "Silah-Onayı","uy****rucu-Onayı"...

Sunucu Hikayesi

Tarihler 2014'ün Haziran'ını gösteriyordu.Sahilde partiler oluyor, insanlar hayatının tadını çıkarıyordu.
Santos'ta gece gündüz kavramı kalmadan insanlar eğleniyordu.Fakat bu partilerin arka planlarında, sokaklarda, köşelerde, mahallelerde her yerde
uy****rucu satılıyordu. LSPD bıkmıştı, devlet ile görüşüyor bir çözüm arıyordu. Daha sıkı kurallar koydu. Artık insanlar uy****rucu satmadan iki kez düşünmeliydi.
Bu sırada bir kartel toplandı, fazlasıyla üyesi vardı. Las Venturas'tan tırlarla uy****rucu getiriyorlardı. LSPD çaresizdi, çok kalabalıklardı, büyük bir çatışma patlak verecek diye korkuyorlardı.
Gençlere uy****rucu veriyor, Santos'un gençlerle olan parlak geleceğini, kapkaranlık bir geceye çeviriyordu. Yıllar 2017'yi gösterdiğinde kartel zirvesini yaşıyordu.Gece uyumadan önce uzun namlulu silah sesi duymak
normal olmuştu adeta. 2017'den 2019'a kartelin çöküş dönemi başlayacaktı. 2018'de kartelin polislerle başı derde girdi, baskınlar yiyordu, uy****rucu depolarındaki tonlarca gençlere vereceği uy****rucuyu LSPD'ye bırakmak zorunda
kalıyordu. 2019'a ise kartelin ana elemanları yakalandı, her şeyi ötmek zorunda kaldılar ve kartel çökertildi. Artık Santos'ta sokakta yürümek kolaydı ve herkes 2017'yi unutmak istiyordu...

Neden biz?

10 Mayıs 2019 tarihinde geliştirmeye başladığımız projemizi kapsamlı bir şekilde bitirdik ve oyunculara aktif etmeye hazır olduğumuzu düşündük.Tamamen oyuncuların isteklerine göre hareket ettik ve bunu başardık.Hakedeceğimizi düşündüğümüz kitleyi toplamakla yükümlüyüz, daha iyi yerlere gelebilmek içinde hergün daha fazla çalışıyoruz.Emeklerimizin karşılığını almak için daha fazla çalışacağız.

Hedeflerimiz!

Projemizi oluştururken hedefimizin sadece eski rol ortamı olduğunu belirtmiştik.Hedefimiz asla değişmedi değişmeyecek.Amacımız bu yolda bir aile bir kitle oluşturarak beraber yürümek,bu yolda yürürken eğlenmek.

69'un anlamı!

Hiphop sanatçısı olan 6ix9ine isimli rapçi ile bağlantılı olaraktan bu ismi tercih ettik yanlış anlaşılmalara itafen  :helal:

Tanıtım Videosu

Yakın bir zamanda çektiğimiz sunucu tanıtım videomuz...

Meslek Tanıtım Videosu

Kendi çekimim olan meslek tanıtım videosu...

Ekibimiz!

Hestia - Server Owner :kral:

Murphy - Server Owner :kral:

Goulding - Game Admin :polis:

Neutro - Helper :polis:

Sunucu Bilgileri:

SA-MP: 77.83.201.167:7777

69 roleplay sadece sunucu değil, bir ailedir!

Son düzenlenme: 13 Haziran 2019, 04:13:42 hasanweazyy

Xchatt

Başarılar konu düzeni daha iyi olabilirdi göze hitap etmiyor  :allaalla: :kral:

Sa-Mp 2014-2020

Goddeww

Grafikler kötü, göze hitap eden bir tanıtımınız yok kadroda tanıdığım kadarıyla profesyonel birileri yok, onun dışında mod klasik "HERA" modudur diye tahmin ediyorum tutmayabilir BAŞARILAR.  :dans:

hasanweazyy

Alıntı yapılan: Chatt - 11 Haziran 2019, 15:36:43

Başarılar konu düzeni daha iyi olabilirdi göze hitap etmiyor  :allaalla: :kral:

İyi yorumun için teşekkürler  :kalp:

hasanweazyy

Alıntı yapılan: Alphalead - 11 Haziran 2019, 15:37:32

Grafikler kötü, göze hitap eden bir tanıtımınız yok kadroda tanıdığım kadarıyla profesyonel birileri yok, onun dışında mod klasik "HERA" modudur diye tahmin ediyorum tutmayabilir BAŞARILAR.  :dans:

Kötü yorumun için teşekkürler  :kalp:

PascheN

İnşallah ulaşmak istediğiniz yerlere ulaşırsınız. :)

Each#7401

hasanweazyy

Alıntı yapılan: PascheN - 11 Haziran 2019, 15:41:35

İnşallah ulaşmak istediğiniz yerlere ulaşırsınız. :)

İnşallah, teşekkür ederim  :kalp:

EfeBey

murphywashere69

Tanıtım kaliteli, sunucu kaliteli. Başarılar bize.

QrzR

Dreandy

RaideNN

Kullandığınız oyun modunu biliyorum, anti hile sisteminde ve bir  kaç sıkıntı bulunmakta. Anti hile sisteminden oyuncuları atıyor onun dışında başarılar diliyorum.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

hasanweazyy

hasanweazyy