GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Tyusuf

Alıntı yapılan: Nehir BULUT - 22 Aralık 2017, 14:45:14

Henüz beta sürümünde olmasına rağmen bayağı ilgi çekici bir mod yapılmış ve bayağı emek verilmiş. Mapper ve coder bayağı çalışkan, diğer yöneticiler ise oyuncuların her türlü sorunlarıyla ilgileniyor. 1 Yıllık ücreti de ödenmiş, sunucu yükseltiğinde oyuna yeni skinler eklenecek ve eklenecek olan tüm skinler oyuncu istekleri mesela. Adminler para basıp oyunculara da dağıtmıyor, şuan 30-40 aktif online oyuncu bulunmasına rağmen yeni kayıt olan üyelere direk aktif rol ortamı sağlanıyor.

Orta Not;
Bir oyuncu olarak bu kadar övmemin sebebi son sezonda hiç bir şekilde bu kadar emek verilen ve uğraşılan bir sunucu görmemiştim, yönetim ekibinde vs. değilim ve girmekde istemiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Sunucuya girip 1-2 saatinizi verdiğinizde siz de benim görüşüme katılıp siz de sunucu için bir şeyler yapmaya çalışacağınıza eminim, çünkü gerçekten samimi bir ortamları var.

Neden 66-RPG oynamalısınız?
1 - Diğer sunuculara nazaran moddaki sistemler tek tek elle kodlanıp, hiç bir hazır map kullanılmıyor.
2 - Yönetim ekibinde en ufak uyarıda yönetici çıkartılıyor.
3 - Oyuncuların istediği çoğu sistemi coder direk ekliyor.
4 - Para kazanmak aşırı zor değil, kısa sürede egonuzu ve isteklerinizi tatmin edebilecek yerleri ve aracı alabiliyorsunuz.
5 - Rollerinizde 'ooc' problem yaşadığınızda gelen admin direk iki oyuncuyuda dinleyip direk ban/kick
vermeyip orta yolu bulmaya çalışıyor.
6 - Sırf online sayısı yüksek görünmesi için sunucuda troller ya da yetersiz rol bilgisi olan oyuncular barındırılmıyor.
7-  Sunucuya hiç bir şekilde 'npc' dediğimiz fake online sayısı yaratılmamış.

Eski ya da şuan aktif tutulan diğer sa:mp forumlardaki arkadaşlarıma hitâben, ben de bu sunucudayım eğer görüyorlarsa gelebilirler.

Oyun içerisindeki 2 karakterim; Alazea_Watson - Stasy_Willyze

Katılıyorum sana kesinlikle oynamaya değer bi sunucu 1-2 saat oynadıktan sonra zaten keyif aldığınızı hissediyorsunuz yeni katılmış bir oyuncunun bile sunucuya ilk girdiğinde katılacağı çok rol ortamı mevcut soluksuz bir sunucu. :helal:

Nehir BULUT

Alıntı yapılan: Tyusuf - 22 Aralık 2017, 19:41:25

Alıntı yapılan: Nehir BULUT - 22 Aralık 2017, 14:45:14

Henüz beta sürümünde olmasına rağmen bayağı ilgi çekici bir mod yapılmış ve bayağı emek verilmiş. Mapper ve coder bayağı çalışkan, diğer yöneticiler ise oyuncuların her türlü sorunlarıyla ilgileniyor. 1 Yıllık ücreti de ödenmiş, sunucu yükseltiğinde oyuna yeni skinler eklenecek ve eklenecek olan tüm skinler oyuncu istekleri mesela. Adminler para basıp oyunculara da dağıtmıyor, şuan 30-40 aktif online oyuncu bulunmasına rağmen yeni kayıt olan üyelere direk aktif rol ortamı sağlanıyor.

Orta Not;
Bir oyuncu olarak bu kadar övmemin sebebi son sezonda hiç bir şekilde bu kadar emek verilen ve uğraşılan bir sunucu görmemiştim, yönetim ekibinde vs. değilim ve girmekde istemiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Sunucuya girip 1-2 saatinizi verdiğinizde siz de benim görüşüme katılıp siz de sunucu için bir şeyler yapmaya çalışacağınıza eminim, çünkü gerçekten samimi bir ortamları var.

Neden 66-RPG oynamalısınız?
1 - Diğer sunuculara nazaran moddaki sistemler tek tek elle kodlanıp, hiç bir hazır map kullanılmıyor.
2 - Yönetim ekibinde en ufak uyarıda yönetici çıkartılıyor.
3 - Oyuncuların istediği çoğu sistemi coder direk ekliyor.
4 - Para kazanmak aşırı zor değil, kısa sürede egonuzu ve isteklerinizi tatmin edebilecek yerleri ve aracı alabiliyorsunuz.
5 - Rollerinizde 'ooc' problem yaşadığınızda gelen admin direk iki oyuncuyuda dinleyip direk ban/kick
vermeyip orta yolu bulmaya çalışıyor.
6 - Sırf online sayısı yüksek görünmesi için sunucuda troller ya da yetersiz rol bilgisi olan oyuncular barındırılmıyor.
7-  Sunucuya hiç bir şekilde 'npc' dediğimiz fake online sayısı yaratılmamış.

Eski ya da şuan aktif tutulan diğer sa:mp forumlardaki arkadaşlarıma hitâben, ben de bu sunucudayım eğer görüyorlarsa gelebilirler.

Oyun içerisindeki 2 karakterim; Alazea_Watson - Stasy_Willyze

Katılıyorum sana kesinlikle oynamaya değer bi sunucu 1-2 saat oynadıktan sonra zaten keyif aldığınızı hissediyorsunuz yeni katılmış bir oyuncunun bile sunucuya ilk girdiğinde katılacağı çok rol ortamı mevcut soluksuz bir sunucu. :helal:

Bazı yapıcı değil de yıkıcı eleştiri yapan arkadaşların profillerine baktığımda sadece 'bir' sunucuyu yüceltip diğer tüm sunucuların hepsine yıkıcı ve hata ayıklayıcı bir yorum yapılmış, kınıyorum. Emek veren birilerine sırf reklam amacıyla bu kadar kötü yorum yapmak karaktere sığmaz.

Ozy

Sunucu versiyonu değişmiştir detaylı bilgi forumda verilmiştir..

Xobho

Ozy

Alıntı yapılan: Xobho - 01 Ocak 2018, 23:26:45

Sunucu kollarımda can verdi.

Ne anlatıyorsun kardeşim sen yılbaşında insanlar sevdikleriyle vakit geçirsin diye bakıma aldık ardından şuan bi sunucu ile ortaklı anlaşmaları yapılıyor sende kollarımda can verdi diyorsun 66 bitmez küllerinden doğar sesiz ol ve rahatla :)

Federico

Başarılar serveriniz çok güzel Çok Begendim çok emek var serverde :helal:

İnsanları Tanıdıkça
Seveceksin Yalnızlığı...

pag

Sunucu adında 01.01.2018 Aktif yazısı var,fakat sunucu kilitli sebebi nedir?

Ozy

@ReDDooM Biliyorsunuz Beta olarak açtık şuan tam olarak birinci ayımızı doldurduk ve artık beta'dan çıkmamız gerekiyor sunucumuzda hatalar vardı bu size fragman gibi oldu sadece önden gösterdik böyle bir rol ortamı böyle bir mod böyle sistemler böyle mapler dedik kısa zamanda büyük sevgiler kazandık az bir kitlede olsa bu bir ay içerisinde insanlar HardRP modunu ve farkını gördü şuan piyasada hazır çok lowrp varken gençler hevesini alsın dedik bizde modu geliştirelim bombayı hazırlayalım kısa bir süre sonra patlatırız beklemeniz dileğiyle Teşekkürler

Jetta

Başarılar. Yılbaşında sunucuyu kitlemeniz gerçekten çok güzel oldu diğer plaftormlar gibi milletin zamanını çalmaya kalkışmadınız. Umarım beta çıkışında sunucu daha güzel yerlere gelir(bug,fix,rol ortamları vs)

Tyusuf

Elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan eminiz arkanızdayız ve bekliyoruz.  :helal:

Umut52!

Ozy

Teşekkürler arkadaşlar günden güne gelişiyor daha iyi yapıyoruz beklemede kalın :)

Ozy

blaze

Alıntı yapılan: Ozy - 02 Ocak 2018, 00:18:36

Alıntı yapılan: Xobho - 01 Ocak 2018, 23:26:45

Sunucu kollarımda can verdi.

Ne anlatıyorsun kardeşim sen yılbaşında insanlar sevdikleriyle vakit geçirsin diye bakıma aldık ardından şuan bi sunucu ile ortaklı anlaşmaları yapılıyor sende kollarımda can verdi diyorsun 66 bitmez küllerinden doğar sesiz ol ve rahatla :)

sen beni güldürdün, allahta seni güldürsün ozy kardeş.

designed by blaze

pag

Orta Çağ modu ilginç olabilir oyumu ona verdim umarim gelir  :şeytan: