GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Pablo

Serverinize Oynamaya Gelcmde Hep unutuyom Başarılar :kahkaha:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Hypex

Alıntı yapılan: ByGold - 18 Aralık 2017, 02:46:03

Herzaman kapımız açık teşekkürler  :helal:

Ozy

Alıntı yapılan: ByGold - 18 Aralık 2017, 02:46:03

Biz bu hayatta unutulan değil iz bırakan olmaya çalışıyoruz :D

Hypex

Ozy

Carotis

Forum ve sunucuyu incelemeden herhangi bir yorum yapmak istemedim. Klon sunucular arasında kendi sınırları dahilinde yönetim ekibi bir şeyler yapmaya çalışmış fakat çok amatör işi olmuş. Market bölümünde bile kurumsal havası verilmeye çalışılıp komik bir duruma düşülmüş. Heyırlısı baboş.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

Jarveus

Alıntı yapılan: Carotis - 19 Aralık 2017, 14:47:31

Forum ve sunucuyu incelemeden herhangi bir yorum yapmak istemedim. Klon sunucular arasında kendi sınırları dahilinde yönetim ekibi bir şeyler yapmaya çalışmış fakat çok amatör işi olmuş. Market bölümünde bile kurumsal havası verilmeye çalışılıp komik bir duruma düşülmüş. Heyırlısı baboş.

Keşke profesyonel ve yenilikçi bir ekipleri olsa :) Dinamit gibi adam lazım patlamaya hazır , etkili.

Edit : Yapacakları çok kolay sen anlatmışsın kaba taslak ama fark edemiyorlar daha.

Stranger

Katılıyorum, yani şu konuya ilgi çekmek için 100 tane screenshot atmışsınız. Zaten editlenmiş basit bir oyun modu ile karşımıza çıkmışsınız ve sunucunuzda hard roleplay ortamı kesinlikle yok.

Wonka

Market sistemi aktif hale henüz getirilmedi, üzerinde durulmamasının sebebi şuan budur. Market sistemi ve sitenin geliştirilmesinin durmasının başka bir sebebi elbette var. Keşke düzgün bir şekilde nedenini sorsaydınız. Site işleri ile ilgili kişinin 1 haftadır akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastanede bulunduğunu söylemem gerekiyor sanırım artık.. Lütfen site ile ilgili eleştirinizi bunu bilerek yapın ve rica ediyorum "o zaman başka bir web master bulun" gibi bir yorumda bulunmayın.     

Alıntı yapılan: Stranger - 19 Aralık 2017, 17:43:50

Katılıyorum, yani şu konuya ilgi çekmek için 100 tane screenshot atmışsınız. Zaten editlenmiş basit bir oyun modu ile karşımıza çıkmışsınız ve sunucunuzda hard roleplay ortamı kesinlikle yok.

Neye dayanarak? Editlenmiş mod? Yazık günah.. İnsanlar ne emekler harcadı bu modu yazabilmek için hiçbir bilginiz yok! Çamur at izi kalsın değil mi? Sizin yorumunuza cevap bile verilmez ama..

Carotis

Alıntı yapılan: Wonka - 19 Aralık 2017, 21:32:32

Market sistemi aktif hale henüz getirilmedi, üzerinde durulmamasının sebebi şuan budur. Market sistemi ve sitenin geliştirilmesinin durmasının başka bir sebebi elbette var. Keşke düzgün bir şekilde nedenini sorsaydınız. Site işleri ile ilgili kişinin 1 haftadır akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastanede bulunduğunu söylemem gerekiyor sanırım artık.. Lütfen site ile ilgili eleştirinizi bunu bilerek yapın ve rica ediyorum "o zaman başka bir web master bulun" gibi bir yorumda bulunmayın.     

Söyleyeceklerimi dostane bir tavsiye olarakta algılayabilirsiniz veya yanlışta anlayabilirsiniz, sizin kararınıza bırakıyorum. Market sistemi aktif hale getirilmediyse neden sitenizde mevcut? Fiyat bilgilerine kadar her şey girilmiş. Biz bu işin yabancısıyız, yeniyiz diyin anlayalım. Mecburen size web masterınızın rahatsızlığınızı da söyletmiş olduk, umarım kısa zamanda iyileşir eğer gerçekten öyle bir durum varsa. Pek inanmadım da. Eğer siz konuyu buraya açtıysanız eleştirilere bahane değil çözüm oluşturmanız gerekiyor. Kimseden "yaaaa onların web masterları hasta ama :S" yada "ama daha aktif değilmişkiii" diye yorum yapmamamızı bekliyorsanız, zaten bitiktir. Üç beş liraya reklam verip sunucu açılmaz.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

Wonka

Alıntı yapılan: Carotis - 19 Aralık 2017, 23:31:01

Söyleyeceklerimi dostane bir tavsiye olarakta algılayabilirsiniz veya yanlışta anlayabilirsiniz, sizin kararınıza bırakıyorum. Market sistemi aktif hale getirilmediyse neden sitenizde mevcut? Fiyat bilgilerine kadar her şey girilmiş. Biz bu işin yabancısıyız, yeniyiz diyin anlayalım. Mecburen size web masterınızın rahatsızlığınızı da söyletmiş olduk, umarım kısa zamanda iyileşir eğer gerçekten öyle bir durum varsa. Pek inanmadım da. Eğer siz konuyu buraya açtıysanız eleştirilere bahane değil çözüm oluşturmanız gerekiyor. Kimseden "yaaaa onların web masterları hasta ama :S" yada "ama daha aktif değilmişkiii" diye yorum yapmamamızı bekliyorsanız, zaten bitiktir. Üç beş liraya reklam verip sunucu açılmaz.

Biz bu işin yabancısıyız, yeniyiz.. İşin yabancısı olmayan, sizin deyiminizle yeni olmayan kişi şuan hastanede..İnanma konusuna gelince böyle bir düşünce içerisine gireceğinizi bildiğim ve kişi hastane yatağında takip ettiğinde sizin gibi insanların olduğunu göreceğini ve hasta yatağında olan birinin böyle bir ön yargı karşısında üzüleceğini de bildiğimden daha önce dile getirmedim bu açık.. Ama söylememin akabinde yine ne yazık ki bu şekilde bir geri dönüş alıyorum. Helal olsun size..Yazık! Teşekkürler..

Hypex

Tyusuf

Hypex

Merhabalar 66 Roleplay ailesi.
Bizlere buzamana kadar çok destek oldunuz,herzaman yanımızda bulundunuz bunun için herkese teşekkür ediyoruz ve bunun için sizlere ufak bir çekiliş hakkında bilgi vereceğim.

Katılım Şartları : Gönderiyi beğenip,karakter adınızı yazıp yoruma 3 adet samp oynayan arkadaşınızı etiketlemek.

Ödüller:

1. Kişiye : 20.000$
2. Kişiye : 15.000$
3. Kişiye : 10.000$

Çekiliş sonuçları yarın 21:00 'da Açıklanacaktır.

Facebook sayfası : https://www.facebook.com/66roleplay/

Nehir BULUT

Henüz beta sürümünde olmasına rağmen bayağı ilgi çekici bir mod yapılmış ve bayağı emek verilmiş. Mapper ve coder bayağı çalışkan, diğer yöneticiler ise oyuncuların her türlü sorunlarıyla ilgileniyor. 1 Yıllık ücreti de ödenmiş, sunucu yükseltiğinde oyuna yeni skinler eklenecek ve eklenecek olan tüm skinler oyuncu istekleri mesela. Adminler para basıp oyunculara da dağıtmıyor, şuan 30-40 aktif online oyuncu bulunmasına rağmen yeni kayıt olan üyelere direk aktif rol ortamı sağlanıyor.

Orta Not;
Bir oyuncu olarak bu kadar övmemin sebebi son sezonda hiç bir şekilde bu kadar emek verilen ve uğraşılan bir sunucu görmemiştim, yönetim ekibinde vs. değilim ve girmekde istemiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Sunucuya girip 1-2 saatinizi verdiğinizde siz de benim görüşüme katılıp siz de sunucu için bir şeyler yapmaya çalışacağınıza eminim, çünkü gerçekten samimi bir ortamları var.

Neden 66-RPG oynamalısınız?
1 - Diğer sunuculara nazaran moddaki sistemler tek tek elle kodlanıp, hiç bir hazır map kullanılmıyor.
2 - Yönetim ekibinde en ufak uyarıda yönetici çıkartılıyor.
3 - Oyuncuların istediği çoğu sistemi coder direk ekliyor.
4 - Para kazanmak aşırı zor değil, kısa sürede egonuzu ve isteklerinizi tatmin edebilecek yerleri ve aracı alabiliyorsunuz.
5 - Rollerinizde 'ooc' problem yaşadığınızda gelen admin direk iki oyuncuyuda dinleyip direk ban/kick
vermeyip orta yolu bulmaya çalışıyor.
6 - Sırf online sayısı yüksek görünmesi için sunucuda troller ya da yetersiz rol bilgisi olan oyuncular barındırılmıyor.
7-  Sunucuya hiç bir şekilde 'npc' dediğimiz fake online sayısı yaratılmamış.

Eski ya da şuan aktif tutulan diğer sa:mp forumlardaki arkadaşlarıma hitâben, ben de bu sunucudayım eğer görüyorlarsa gelebilirler.

Oyun içerisindeki 2 karakterim; Alazea_Watson - Stasy_Willyze
Son düzenlenme: 22 Aralık 2017, 14:51:01 Nehir BULUT