GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Hypex

Hypex

Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle bugün yanımızla olan herkese çok çok teşekkür ederim çoğu kişinin belli hatalardan dolayı girmemesine rağmen yaklaşık 55 kişiye ulaştık.
Sunucu beta sürecinde oldugu için tabikide ufak çaplı sorunlar olacaktır elimizden geldiğince hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz sunucuyu bakıma aldık bu hataları gece sabaha kadar çalısarak çözücez anlayışınız ve sabrınız için sizlere teşekkür ediyorum Allahın izni ile yarın sunucu tekrardan aktif olacaktır iyi akşamlar diliyorum.

66-Roleplay Yönetim.

155

CtOS

Tyusuf

Açılış süperdi 60 kişiye ulaştı ufak tefek sorunlar vardı onlarda zamanla çözülür başarılar tekrardan :helal: :helal: :sigara:

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Hypex

kayserilipastirma

Ya sunucuya girip oyundan kayıt olup rolüme başlamak istiyorum neden sürekli sunucularda bu karakter başvurusu mevzusu var niye uğraştırıyorsunuz ya?
Son düzenlenme: 08 Aralık 2017, 16:08:22 kayserilipastirma

Hypex

Alıntı yapılan: kayserilipastirma - 08 Aralık 2017, 16:03:55

Ya sunucuya girip oyundan kayıt olup rolüme başlamak istiyorum neden sürekli sunucularda bu karakter başvurusu mevzusu var niye uğraştırıyorsunuz ya?

Başvurunuzu attıgınız taktirde kısa süre içinde cevaplandırılacaktır.

Paradox

Şahsen oynadığım bir sunucu,Her ne kadar beta sürecinde olsada şu hali ile emek kokan bir sunucu şahsen eğlenerek oynuyorum.Bu eğlenceye herkezi davet ediyorum.İyi forumlar.

Lebron_Eicher

Kardeşim şu karakter başvurularına bir baksanız artık ? :@ :@ :@ :@

Gretchen

Jack_Patrickson

Güzel bir sunucuya benziyor.Yakın zamanda gelmeye çalışacağım :pc:

Azu

Reklam yapan kişiliksiz kişileri takmayın onun dışında gayet iyi ilerliyorsunuz,başarılar !
Reklam yapan kişilerde anca iletilerini sildirir,takmayın beyler her zaman sizin ve sizin gibi iyi rol ortamı yapan abilerimizin arkasındayız !
Son düzenlenme: 09 Aralık 2017, 23:11:32 Azu

Leonssmat

Bizzat denedim mod el yapımı diğerlerinin aksine. Biraz eksik var gibi mesela ambuşanslar bugda herkes sürüyor düzeltilirse bunlar harika bir yer olur etraf dm ci kaynıyor ve healt biraz sıkı ntı onun dışında süper  :helal: