GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Xobho

Zeta

raptores16

offalena

Tester ekibinden biri olarak konuşuyorum. Sunucu modlarını ve haritalarını önceden test etme şansım oldu. Sunucuya girdiğiniz zaman, gerçekten 10 senedir aynı olan GTA:SAN single haritasında rol yapmaktan sıkıldıktan sonra farklı bir nefes alıyorsunuz. Ayrıca mod üzerinde, oynayış kalitesini artıracak, el halısı işlemecisinin halının en ince detayına kadar işlediği gibi modun da en ince detayına kadar işlendiğini hissedeceksiniz. Bu küçük detaylar sizi mutlu edecek. Herşey harita veya sistem değil, biz bir aile gibiyiz, her türlü soruya bütün ekibimiz incelikle cevap veriyor.

Aytuğ

Karakter başvurularımız nezaman kabul edilir?

rim3

Alıntı yapılan: Aytuğ - 28 Kasım 2017, 17:33:39

Karakter başvurularımız nezaman kabul edilir?

Başvurular okundu,sadece bekletiliyor.
Şu anda harita üzerinde çalışmalar yapılıyor,ayrıca bir yandan da sunucudaki sistemleri test ediyoruz.

Alıntı yapılan: offalena - 28 Kasım 2017, 17:28:23

Tester ekibinden biri olarak konuşuyorum. Sunucu modlarını ve haritalarını önceden test etme şansım oldu. Sunucuya girdiğiniz zaman, gerçekten 10 senedir aynı olan GTA:SAN single haritasında rol yapmaktan sıkıldıktan sonra farklı bir nefes alıyorsunuz. Ayrıca mod üzerinde, oynayış kalitesini artıracak, el halısı işlemecisinin halının en ince detayına kadar işlediği gibi modun da en ince detayına kadar işlendiğini hissedeceksiniz. Bu küçük detaylar sizi mutlu edecek. Herşey harita veya sistem değil, biz bir aile gibiyiz, her türlü soruya bütün ekibimiz incelikle cevap veriyor.

Ben de aynı şekilde birkaç şey eklemek istiyorum,sunucunun harita tasarımı özgünlükte çığır açmış durumda,laf olsun diye söylemiyorum sunucu açıldığında herkes görebilir :)

Greado

Biliyoruz, beklettik. Beklediğinize değecek bir sunucu için çalışıyoruz. Sizlere daha zevkli bir rol ortamı için alışılmış bir şey sunmak istemiyoruz. Bu yüzden her şeyi detaylı bir şekilde düşünüp, faaliyete geçiriyoruz.

RRnyt

İsraf,keko,ergen,tipsiz,karaktersiz,işe yaramaz,çılgın copy pasteci heradan uzakta güzel bir proje kurmuşsun ozi başarılar dilerim.

Wonka

Alıntı yapılan: Varbareoth - 28 Kasım 2017, 11:49:49

Proje başladığından beri profesyonelliği yakayalabilen, disiplinli ve azimli çalışarak uzun yıllar boyunca hizmet vereceğine inandığım bir sunucu haline gelmiş durumda, forumu gayet iyi dizayn edilerek oyuncudan bağını koparmadan forumuna saatlerce bağlı halde tutabiliyor, sunucu daha açılmadığı için oyun içerisine yapacağım yorumlar şu anlık askıda ama eminim ki oyunda ki düzenlemelerde gerçek hayatı birebir yansıtacaktır çünkü forumda yapılan güncellemeler ve modlar gösteriyor ki bu server Türkiye'nin enleri arasına çoktan yerleşti ve zirveyi de hedefleyerek kısa sürede amacına ulaşacaktır.

Merhaba ! Ekip adına teşekkürlerimi sunmak isterim size bu güzel yorumunuz için. "Başarılar" gibi post kasma amacı hissiyatını verdiren kısa mesajlardan ziyade bu şekilde bizleri onore eden mesajlar görmek beni sevindiriyor. Disiplinli ve sürekli çalışan bir ekibimiz var, sunucuyu en iyi şekilde hizmete sunma amacı güden bir ekip. Sizlere iyi bir rol ortamı sağlayabilirsek ne mutlu bize :)

Sunucu açılışı ile ilgili de iki kelam edeyim buradan.. Daha önce sunucunun bu ay bitmeden açılacağını bildirmiştik sizlere. Sınav haftası pasifliği nedeni ile süreci biraz uzatmak zorunda kaldık. Çalışmalar şuan tekrar hız kazandı, muhtemelen aralık ayının ilk haftası sunucu açılmış olacak. Oyunda olacak sistemlerin tanıtımı yapılmaya başlandı, sunucu açılana kadar sistemlere göz atabilirsiniz. Takipte kalın, iyi forumlar!
Son düzenlenme: 28 Kasım 2017, 21:37:21 Wonka

Ozy

DarkCity

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Ozy

Kiproo

Tyusuf

Tanıtım başarılı mutlaka uğrayacağım.