GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Hypex

Ozy

Cranstira

Acımıza son verin artık, açın oynayalım :D

Ozy

@Cranstira Tamamen size laik bir sunucu olduğu zaman açacağız size karşı mahcup olmak istemiyoruz. :)

rolex

66 Roleplay ekibinden ayrılmış bulunuyorum, ayrılma sebebim bana göre saçma. Fakat dediğim gibi bu insanlarla birlikte olmak gerçekten güzeldi, umarım istedikleri yerlere gelirler.
Her ne kadar saçma bir sebepten ayrılsak da arkanızdayım.
Son düzenlenme: 27 Kasım 2017, 21:32:19 rolex

Ozy

Wayne

Baştan beri buradaydım,burada olmaya devam edeceğim.Böyle sağlam sunucu için bize sağlam rol yapmak düşer. :helal:

rolex

Hypex

@Wayne : Değerli insanların bizim arkamızda olup desteklemesi bizleri gerçekten mutlu ediyor teşekkür ederiz.

@Rolex:Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Hypex

Jetta

kalite kokuyor , başarılar. uğrayacağım

Hypex

Alıntı yapılan: Jetta - 28 Kasım 2017, 02:27:28

kalite kokuyor , başarılar. uğrayacağım

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim sizleri aramızda görmek bizleri sevindirir.

Hakan

Bu gruba yeni katıldım ilk dikkatimi çeken sunucu bu oldu, oldukça olgunca duruyor kesinlikle geleceğim.

Hypex

Alıntı yapılan: Hakan - 28 Kasım 2017, 03:43:09

Bu gruba yeni katıldım ilk dikkatimi çeken sunucu bu oldu, oldukça olgunca duruyor kesinlikle geleceğim.

Sizlerin gönlünü kazanabildiysek ne mutlu bize,değerli yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim karakter başvurunuzu bekliyoruz.
Son düzenlenme: 28 Kasım 2017, 04:10:34 Hypex

Varbareoth

Proje başladığından beri profesyonelliği yakayalabilen, disiplinli ve azimli çalışarak uzun yıllar boyunca hizmet vereceğine inandığım bir sunucu haline gelmiş durumda, forumu gayet iyi dizayn edilerek oyuncudan bağını koparmadan forumuna saatlerce bağlı halde tutabiliyor, sunucu daha açılmadığı için oyun içerisine yapacağım yorumlar şu anlık askıda ama eminim ki oyunda ki düzenlemelerde gerçek hayatı birebir yansıtacaktır çünkü forumda yapılan güncellemeler ve modlar gösteriyor ki bu server Türkiye'nin enleri arasına çoktan yerleşti ve zirveyi de hedefleyerek kısa sürede amacına ulaşacaktır.