GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

emrullah52x

Hypex

Hypex

Alıntı yapılan: pAwnstein - 18 Kasım 2017, 12:21:21

Çok kaliteli bir sunucu olacak, konusuna harcanan emek bunu kanıtlar nitelikte. Açılış için sabırsızlanıyorum.

Çok teşekkür ederiz değerli yorumun için sizleri aramızda görmek bizleri sevindirir.

JudaX

Kraus

Alıntı yapılan: Sytrax - 18 Kasım 2017, 16:16:11

PawnoTürk neden yorumumu kaldırıyor? Şu an bir suç işlediğinizin umarım farkındasınızdır, çünkü sunucu yetkilileri phpBB'nin null*d temasını kullanıyorlar ve siz güpegündüz buna izin verip tanıtımlarını sergiliyorsunuz. Gerçekten yakıştıramadım.

Null tema olması falan bizi ilgilendirmez. Burası sunucu tanıtım bölümü. Sunucu tanıtım bölümü için başkalarının telif hakkına sahip çıkmamız gerekmiyor. Telif haklarına sahip kişiler yasal yollara başvurabilir, bunun sunucu tanıtımıyla bi ilgisi yoktur. Bizi bağlamaz yani, bilmediğiniz konularda kimseye suçlu muamelesi yapmayın.
Son düzenlenme: 18 Kasım 2017, 16:23:52 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Ozy

Öncelikle konuya geç dahil olduğum için çok özür dilerim 66 Roleplay sunucusunun tek sorumluluk alabilecek yetkilisi benim ismim Oğuzhan Ülker iletişim adreslerim her platformda mevcut herhangi bir şikayette bulunacaksanız her şekilde bekliyoruz.

Şu konuya değinmek istiyorum biz hiç bir ilegal bir şey yapmadık biz asla yasak olan birşey yapmadak phpBB null teması zaten paylaşılmış bir tema olmasına rağmen biz aşağıda footer kısmında belirttik tema phpBB3'e aittir diye lakin sanırım sizde şöyle bir durum sezdim herhangi bir klon hesap daha sadece 7 tane iletisi olan bir sunucu tanıtımını baltalamaya çalışan lakin eline yüzüne bulaştıran bir hesap sezdim her kimsiniz bilmiyorum lakin dediğim gibi biz asla adımızı koyamayacağımız bir şey yapmadık her türlü hukuki davaya veya cezai işleme kabuluz lakin bu tarz karalama çalışmaları yaparak insanları kışkırtma ve yanlış bir düşünceya sokmaya çalışırsanız ben sizden şikayetçi olacağım lütfen tanıtım bölümü başlığı altında konu dışı içerik atmayın ayrıca şurada phpBB3 yazılı olduğunu kanıtını atıyorum.

Ve direk internette paylaşılan her türlü içeriği izinli yada izinsiz kullanma hakkına sahibiz bilgisayar Programcılığı mezunuyum bu işleri çok iyi biliyorum yalnız bizde bilirdik tutum bi smf forum teması inip aşağıdaki sahibine kadar değiştirmeyi bizde bilirdik temayı tamamen değiştirip alıntı kullanmayı biz orjinal olan bir şeyi var ettik alıntı edit yapsak bu şekilde şikayetler gelmezdi diye umuyorum birde şu noktayı anlamadım konuyu kaldırtma konusunu sizin bu konuyu kaldırtma gibi yetki hakkına nereden varıyorsunuz öyle bir şikayetiniz varsa dediğim gibi bilişim suçları çalışıyor kardeşim Türkiye'de her türlü şikayetçi olabilirsiniz yada ben sizden karalama kötü iftira ve insanların akıllarını kurcalayıp isyana getirme dalı altında şikayet açabilirim hiç sorun yok dediğim gibi 66 Roleplay böyle tepkilere alıştı iyi olan herşeye her zaman suçlamalar gelir biz bu yola annımız ak bir şekilde çıktı adımızı'da her türlü bu işin altına yazdık herhangi bir sorumluluk veya bir şikayetiniz varsa tek sorumlu kişi benimdir.

PawnoTürk neden yorum yapıyor diyorsun insanların konuşma veya düşünce belirtme hakkınadamı karışacaksınız insanlar istediği eleştiride istediği destekte istediği düşüncede bulunabilir herhangi bir ağır ilegal durumumuz olsaydı veya en küçük bir "HIRSIZLIK - EMEK HIRSIZLIĞI" olsaydı bu adamlar zaten buna izin vermezdi bir her şeyi kitabına uygun yaptık ve her şeyi kitabına uygun yapıyoruz bu değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, cidden böyle olgun düşünceli yorum yapan bir arkadaşımızdan olgunca davranıp evime şikayet kağıtlarını göndermenizi bekliyorum burada herkesin içerisinde açık bir şekilde söylebilirim iletişim bilgilerimi siz yeterki bu tavrınızın arkasında durun. Teşekkürler iyi forumlar.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Sytrax - 18 Kasım 2017, 16:16:11

PawnoTürk neden yorumumu kaldırıyor? Şu an bir suç işlediğinizin umarım farkındasınızdır, çünkü sunucu yetkilileri phpBB'nin null*d temasını kullanıyorlar ve siz güpegündüz buna izin verip tanıtımlarını sergiliyorsunuz. Gerçekten yakıştıramadım.

phpBB firmasının avukatı yabancıydı açıkçası bir türk olarak işe girmeniz beni şaşırttı.

Başarılar dilerim , internet siteniz kâr amacı güdmediği sürece dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. Telif olayınada değinirsek alt tarafta phpBB'nin reklamını yaptığınız için phpbb firması hiçbir şekilde sizi yargılamaz.

- S O N

Kraus

Bu konu hakkında daha fazla tartışılması mantıklı değil. Nulled veya crack içerik kullanan siteyi o içeriğin telif sahibini ilgilendirir, burada bunu tartışmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Açıkçası günümüzde çoğu site nulled, warez temalarla işliyor. Bu temaların sahipleri bu temaların sızdırılmasına karşı ayakta durmuyorsa temanın telifiyle alakası olmayanların burada laf kalabalığı yapması saçmadır. Bu konu hakkında şikayeti olanlar temanın telif sahibine şikayetini iletebilir. Lütfen bu iletiden sonra bu konu hakkında daha fazla tartışma yaratmayın. Aksi takdirde konu baltalama sebebiyle işlem uygulanacak.
Son düzenlenme: 18 Kasım 2017, 21:24:30 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Hypex

ParsMapping

Hypex

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Hypex

Lairieve

Çok kaliteli bir sunucuya benziyor, hep aynı modu oynamaktan bıktım umarım daha önce hiç görmediğimiz bir mod karşıya çıkar. Başırılar dilerim..

S*kme beni, s*kerim seni...

Greado