GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

66 ROLEPLAY - [ www.66-rpg.com ] | Sunucu "Bakım" - Betadan Cıkış

Başlatan Ozy, 11 Kasım 2017, 15:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

66 Roleplay paket şeklinde mod ile gelecek, Seçim sırası sizde?

66 Roleplay | 1870 Orta Çağ Modu
66 Roleplay | 2018 Yeni Çağ Modu

Hypex

Alıntı yapılan: ThaLasso - 15 Kasım 2017, 00:19:26

Konu tanıtımı olsun, UCP ve forum olsun gayet güzel. "SuNucu aÇtIq geLin" tarzındada bir konsept değilsiniz.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Başarılar beyler.

Değerli yorumun için teşekkürler.

rolex

Alıntı yapılan: Hypex - 15 Kasım 2017, 14:25:25

Konu tanıtımı olsun, UCP ve forum olsun gayet güzel. "SuNucu aÇtIq geLin" tarzındada bir konsept değilsiniz.Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Başarılar beyler.

UCP tamamiyle kodlandı mı?

Braynds

Alıntı yapılan: rolex - 15 Kasım 2017, 19:32:48

Alıntı yapılan: Hypex - 15 Kasım 2017, 14:25:25

Başarılar beyler.

UCP tamamiyle kodlandı mı?

Evet UCP bitti sadece birkaç sorun mevcut onu halletmeye çalışıyoruz,başvuru sayfamız çalışmakta başvuru gönderebilirsiniz.Bunun haricinde ek bir bilgi olarak şunu ekliyeyim şuanlık sadece kullanışlı bir panel oluşturduk,paneli v2 döneminde çok farklı şekilde yapacağız şimdilik sade ve kullanışlı olmasını istedik.

pag

Hypex

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Hypex

Yaşadığımız bir problemden dolayı şuana kadar gönderilmiş karakter başvurularında sorunlar oluştuğunu belirtmek isteriz,bu yüzden başvuruları sıfırlamak zorunda kaldık.Başvuru gönderen kişilerin tekrar başvuru atmalarını rica ediyoruz.Ek olarak başvuruda şimdilik özgeçmiş kısmını kaldırdık karakterinizi oluşturduktan ve panel tamamen aktif olduktan sonra özgeçmişinizi düzenleyebileceksiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
66 RPG Ekibi.

Ozy

Wither

Başarılar. Benim gözümde 0'dan yazılıp emek verilmiş her sunucu diğer sunuculardan 1-0 öndedir. :helal:

Hypex

Alıntı yapılan: Wither - 17 Kasım 2017, 20:35:37

Başarılar. Benim gözümde 0'dan yazılıp emek verilmiş her sunucu diğer sunuculardan 1-0 öndedir. :helal:

Değerli yorumun için teşekkürler  :helal:

ByGoldenPars

Başarılar dilerim.  :helal: ufakta bir png hazırladım beğenirseniz resimin boyutunu kesip uygun bir yerde kullanırsınız.

=> https://i.hizliresim.com/6yb9j7.png
Son düzenlenme: 17 Kasım 2017, 21:27:28 UmutBaysaL

Hypex

Alıntı yapılan: UmutBaysaL - 17 Kasım 2017, 21:19:01

Başarılar dilerim.  :helal: ufakta bir png hazırladım beğenirseniz resimin boyutunu kesip uygun bir yerde kullanırsınız.

Çok teşekkür ederiz bizleri düşünüp arkamızda oldugunuz için sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz   :sigara:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: UmutBaysaL - 17 Kasım 2017, 21:19:01

Ellerine sağlık güzel olmuş Umut :)

pAwnstein

Çok kaliteli bir sunucu olacak, konusuna harcanan emek bunu kanıtlar nitelikte. Açılış için sabırsızlanıyorum.

Docendo discimus.