GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Earth Roleplay | [www.earth-rpg.net]

Başlatan trabzon, 09 Temmuz 2017, 01:05:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Tanım/Giriş/Önsöz

Merhaba değerli dostlar, ben Earth Roleplay proje sahibi Yavuz Türkeş, bir kaç ay önce farklı bir platform'dan yabancı konsepte geçiş için karar aldık, fakat geçiş sırasında yönetimsel olarak bir çok problem yaşandığından dolayı sunucuyu kapalı tuttuk. İşin gereğince, farklı yönetimler edinerek Yüksek Yönetim adında bir yönetim platformu kurdum. Bu Yüksek Yönetim platformunun amacı kendini oyun içi düzene adapte etmek, kadro hakimiyeti ve insan kaynakları gibi rehberlikleri sağlayabilmek oldu. Bu platform ile birlikte ayrıca sunucuda kadroda yer alabilecek kişileri yönetimce görüşüp bir kaç kişiyi aldık ve yetkileriyle birlikte kadroya dahil ettik. Sunucunun tamamen aile ortamı oluşturmak ve gerekli düzeni sağlayıp oyunculara kaliteli bir sunucu sunmak için bu sefer ter dökme ve kalıcılığı gerçekten sağlamayı göz önünde ilk planda tuttuk. Sunucumuz, sistemleri yanı sıra gündemde olan rollerle birlikte, yeni map tasarılarıyla karşınızda olmak için hazırlanmaya 13.07.2017 tarihinde başlamıştır. Sunucumuz bir kaç kez, oyunculara beta şekilde günlük olarak açıldı, ve sunucuya olumlu yönde bakan çok oyuncuya rastlandı. Ve, son olarak şunu da belirtmek istiyorum.. Sadece sunucu değil, gerçek bir aile ortamı oluşturabiliriz. Sunucumuzun gündeminde, bu tür konular sürekli aktif tutuluyor. Eğer gerçekten denemek isterseniz, size tam olarak kaliteden bahsetmiyorum, kalite sizin seçiminizdir ve sizin düşüncenizdir, fakat denemeyi isterseniz kapımız her zaman açıktır. San Andreas Roleplay evreninde, ayakta durabilecek bir sunucu daha istiyorsanız bu yolda desteğinize ihtiyacımız olacaktır.

Neyi Planlıyoruz?

3 maddede özet geçeceğim;

* Kardeşlik / Dostluk / Aile ortamı.
* Saygı / Sevgi / Üslüp / İlgi.
* Oyuncular adına kısa sürede her konuda yükseliş.

Peki Neden Bizi Seçmelisiniz?

ÖNEMLİ;
* SAMP RPG platform'larında ve farklı platformlarda bulunan tüm oyuncular özgürdür, her oyuncu bu kavram içerisinde istediği sunucuda oynayabilir. Fakat, oyuncu bir süre emek verdiği bir sunucuyu bırakıpta kurulan Earth projesine giriş dahi yapmaz ama, gerçekten bazı sunucuların yönetimlerinden (Burada amacım sizi kışkırtmak değil, bende sizin gibi sıradan bir roleplay oyuncusuyum, hiç bir konuda üstünlük gösterme hükmüm yok, sunucu bile buna dahil.) Her neyse, devam ediyorum.. Bazı sunucuların yönetimlerinden sıkılmış olan user'lar, farklı sunucu bulma düşüncesine kapılır. Bu user'lar, girdiği farklı sunucuların öncelikle yönetim kadrosunu sonra, oyuncu ve admin arasında ki ilişkileri kontrol eder. Eğer uygunsa zaten sunucuda soğutucu bir sorunla karşılaşmadıkça muhtemel bir şekilde sunucuda kalıcılık yaratabilirler, sizlere bizi seçmenizi söylemiyoruz, sadece sunucuda ki ortama katkıda bulunmanızı bekliyoruz. Oyuncular, kısa sürede oluşum veya başka birşeylerin yönetimine geçiş sağlayabilirler.

Sunucu Bilgileri

Sunucu sitesi: www.earth-rpg.net
SA:MP IP adresimiz:  185.50.69.183
TS3 IP adresimiz:  185.50.69.183
Harita/Map: Los Santos
Konsept: Yabancı
Sunucu Rol Düzeyi: Medium Roleplay
SA:MP Sunucu durumu: Maintenance✔
Teamspeak3 Sunucu durumu: Active✔

Son düzenlenme: 17 Eylül 2017, 20:15:40 Silver

trabzon

#rez - #earthrp - #earth #roleplay #samp #EARP  :helal:

Gogh

trabzon

Kiproo

İyi olacağına inanıyorum Başarılar hepimize - Savaş  :helal: :helal:

trabzon

Alıntı yapılan: Xravy - 13 Temmuz 2017, 19:15:46

İyi olacağına inanıyorum Başarılar hepimize - Savaş  :helal: :helal:

İnanmak başarmanın yarısıdır, Savaş yorumun için teşekkürler. ;)

LanceX

Bu sunucunun ilk tanıtım konusunu açtığında rol bilmiyordum. Şimdi sunucu açılacak, rol biliyorum ama bilgisayar yok.  :W Neyse açılınca bi şekilde gelmeye çalışıcam kanka. :D Bşrlr.

Kvvn

155

Silver Sana Ulaşmam Lazım

Alıntı yapılan: Silver - 09 Temmuz 2017, 01:14:43

Silver Abi sana ulaşmam lazım

trabzon

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 14 Temmuz 2017, 20:45:43

Bu sunucunun ilk tanıtım konusunu açtığında rol bilmiyordum. Şimdi sunucu açılacak, rol biliyorum ama bilgisayar yok.  :W Neyse açılınca bi şekilde gelmeye çalışıcam kanka. :D Bşrlr.

Sağlık olsun,aslan yeğenim. :D
Yorum için teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Truespan - 14 Temmuz 2017, 20:46:52

Başarılar

Yorum için teşekkürler :helal:

[quote author=
Polis. link=topic=1039.msg7437#msg7437 date=1500061800]
Basarilar
[/quote]
Yorumun için teşekkürler. :helal:

Alıntı yapılan: Silver Sana Ulaşmam Lazım - 15 Temmuz 2017, 07:06:52

Alıntı yapılan: Silver - 09 Temmuz 2017, 01:14:43

Silver Abi sana ulaşmam lazım

Özel mesaj yolunu kullanabilirsin. :)  :helal:
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2017, 23:12:05 Silver

NexoR

trabzon

trabzon

Merhaba sayın PAWNOTÜRK üyeleri..

Bu Cuma yani, 28.07.17 tarihinde, roleplay dünyasına kalıcı olarak merhaba diyeceğiz.
Sizleri de platformumuzda görmekten şeref duyarız.
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2017, 23:14:27 Silver

Kiproo

Hepimiz için hayırlısı olsun yönetici kadrosu olarak tüm oyuncuları inşallah mutlu edebiliriz.