GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR]Bursa Hirsiz Polis -[San Fierro]- Birsürü Alım!!! AKTIF

Başlatan Game0ver, 07 Temmuz 2017, 13:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Game0ver

Merhaba herkese ben Game0ver ve bugün yeni açılan Bursa Hirsiz Polis Serverini Tanıtmak İçin
     Bu konuyu açtım kendimi tanıtıyım ben bursada doğup büyüdüğüm için serverin adını
      Bursa Hirsiz Polis Koydum ayrıca serverin kurallarını söylemek gerekirse eğer
      Servere girerseniz serverin ilk giriş yaptığınız zaman gözükür bu arada
      Çete ve Yetkili Alımı için lütfen teamspeak sunucumuza geliniz aşağıda ip yazıyor
       Serverde her eklenti mevcut full+full ama yeni açıldığı için ufak tefek buglar olabilir
      Oyüzden Bug Gördügünüzde Admine Danışın Neyse.. Benden Bu Kadar Sunucu Bilgilerine

Geçelim.

[

Codder Ve Kurucu Admin

- Game0ver

Rehber

-Alinacak +17

Admin +18

-Alinacak

Not Alımlar İçin TS3 umuze Geliniz 185.93.70.20:10009

https://www.youtube.com/watch?v=amOHuOTDda4&feature=youtu.be

Sunucu Ip: 148.251.229.234:7777 Sürüm 0.3.7 AKTIF
Teamspeak IP: 185.93.70.20:10009 AKTIF
Sunucu Websitesi: www.bursahirsizpolis.net DEAKTIF

[/size]
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2017, 15:00:08 Game0ver

NexoR

Konu tasarımınız çok kötü, gün içinde düzenlemezseniz kilitlemek zorunda kalacağım.

FrankTR

Alıntı yapılan: NexoR - 07 Temmuz 2017, 13:26:55

Konu tasarımınız çok kötü

Yani kusura bakmayın ama, bu tarz bir projeye girerken bence sıralı başlıklar altında tanıtımınızı çok iyi yapmalısınız. Kullandığınız sistemleri, yönetim ekibini vs yazmalısınızki insanları cezbedip sunucunuza çekin. Bir de sizi bilmiyorum ancak alıntı modların yapımcı kısmını değiştirip mod yaptım diye server açanlar var. Öyle de olmayın. Benim fikirlerim bu yönde, umarım bir gün daha iyi projelere imza atarsınız, başarılar dilerim.  :helal:
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2017, 15:09:54 FrankTR

Pottus420